Blogolj!

Kevin Spacey a Kártyavár forgatásán sem bírt a vágyaival

2017.11.03.

Igencsak a végéhez közeledik Kevin Spacey karrierje, hiszen az elmúlt napok szinte másról sem szóltak, minthogy kit, mikor, hol fogdosott visszaélve a helyzetével. A lavinát még Anthony Rapp indította el és azóta nincs megállás. 

Egy képzeletbeli elnök egy napja

2017.05.27.

Május 30-án startol a Kártyavár (House of Cards) ötödik évada, amit most a Netflix megtolt egy elég menő marketinghúzással is. Azzal álltak elő, hogy egy Pete Souza által dokumentált fotósorozatot készítettek Frank Underwood elnök egy napjáról. Souza korábban az Obama-féle Fehér Ház hivatalos fotósa is volt és ő fényképezhette Ronald Reagant is. A fotós azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte az egész napos munkát, mert az Underwoodot megszemélyesítő Kevin Spacey és a sorozatban a kabinetfőnökét játszó Michael Kelly nagyon készséges és jó fej volt. 

Megérkezett a Kártyavár 5. évadának az előzetese

2017.05.02.

Korunk egyik legzseniálisabb politikai sorozata a Kártyavár már az ötödik évadával tér vissza május 30-án. Sokakat az a kérdés foglalkoztat, hogy hogyan fog reagálni a széria az olyan közelmúltban történt politikai eseményekre, mint Donald Trump megválasztása. Az előzetes alapján ezt a kérdést meg is válaszolták az alkotók, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy Frank (Kevin Spacey) és Claire (Robin Wright) Underwood valóban elindul a populista úton, és Trump-politikát folytatva próbál a választásokon nyerni az ellenfelével szemben.