Ki ölte meg Johnny Deppet?

2017.06.02.

Végre megérkezett a Gyilkosság az Orient expresszen első előzetese, melyben Agatha Christie világhírű detektívjének, Hercule Poirot-nak kell kiderítenie, hogy ki is ölte meg a Johnny Depp által megformált műkincskereskedőt az Isztambulból Párizsba tartó vonaton. Poirot-nak nem lesz könnyű dolga, hiszen mindenki gyanús, aki csak kapcsolatba került az áldozattal, de pont ezért szeretjük Christie regényeit. Korábban már készült egy elég jól sikeredett film a regényből Sidney Lumet rendezésében, amely Ingrid Bergman számára Oscar-díjat, a főszerepet alakító Albert Finney-nak pedig Oscar-jelölést hozott. 

Álló taps fogadta a Twin Peakst Cannes-ban

2017.05.26.

Egy fél világ várta izgatottan a 25 év után folytatódó legendás Twin Peaks visszatérését, ami alól Cannes sem volt kivétel. A jelenleg is zajló 70. cannes-i filmfesztiválon is bemutatkozott David Lynch és Mark Frost szürreálbombája, amit a művészetre éhes közönség kitörő örömömmel, na meg persze közel öt perces álló tapssal fogadott. Nem is csoda, hogy a kultrendező a könnyeivel küszködött egy ilyen megható fogadtatás láttán. 

Klasszikus sikerfilmeket nézhetünk a város tetején - Érkezik a Paramount tetőmozi

2016.07.02.

Kedd esténként a sikerfilmeké lesz a főszerep a Corvin Club tetőteraszán.

A lány a vonaton már magyarul is borzongat

2016.05.18.

Megérkezett az első magyar előzetes az Oscar-díjas A segítséget is jegyző Tate Taylor által rendezett, A lány a vonaton című filmhez, melynek főszereplője Emily Blunt (Sicario - A bérgyilkos, A holnap határa). A film Paula Hawkins nemzetközi bestseller-regényének az adaptációja, A lány a vonaton a 2015-ös év egyik legnagyobb sikerkönyve volt.

Magyar előzetesen Tom Hanks Budapesten is forgatott új filmje

2016.05.10.

Dan Brown nevét hallva mindenkinek beugrik A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok, új adaptációja után pedig már az Inferno is ismerős lesz. Tom Hanks harmadszorra bújik Robert Langdon professzor bőrébe, míg Ron Howard szintén harmadjára rendezhetett egy Brown adaptációt. Hanks partnere ezúttal a mostanság feltörekvő Felicity Jones (A mindenség elmélete), de feltűnik még Omar Sy az Életrevalók üdvöskéje és Ben Foster is, aki legutóbb Lance Armstrongot alakította. 

Újabb sziporkázó előzetesen a Rendes fickók

2016.04.19.

Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3) legújabb filmjében sem veti meg a poénokat és az elsőre kissé szokatlan, mégis jól működő színészi párost sem. Ezúttal Ryan Gosling és Russell Crowe duója került a forgatókönyvíró-rendező kamerája elé, és az eddigi előzetesek alapján jól sikerült választásnak bizonyultak. A Rendes fickók hazai bemutatója május 26. 

Magyar előzetes és premierdátum az új X-akták szériához

2016.01.16.

Már nem kell sokat várnunk és jön az X-akták új évada, ami már 13 éve várat magára, és amiben Mulder és Scully mellett a fontosabb régi szereplők egyaránt visszatérnek. Ami még ennél is jobb hír, hogy a világpremier után - január 24 - alig egy napot kell csak várnunk és 25-én már mi is nézhetjük a 6 részes miniévad első epizódját a Coolon, ráadásul magyar szinkronnal. Azonban nem csak régi szereplők térnek vissza, hanem a régi szinkronhangok is, vagyis Mulder ezúttal is Rékasi Károly, Scully Náray Erika, Skinner Varga T. József, a cigarettás férfi pedig Cs. Németh Lajos hangján fog megszólalni. Magyar premier tehát a Coolon január 25-én este 21:10, a második rész egy nappal később, a további részek pedig kedd esténként lesznek majd láthatóak. 

J.J. Abrams titokban új filmen dolgozott - 10 Cloverfield Lane előzetes

2016.01.15.

J.J. Abrams mindig is jó marketinges volt, hiszen másokkal ellentétben filmjeinek az előzetesei nem lőtték le az összes poént vagy csavart előre, helyette valóban kedvcsinálóként szolgálnak. Nincs ez másként az eddig nagy titokban tartott projektje, a 10 Cloverfield Lane kapcsán sem, keveset mutat mégis felkelteti az ember érdeklődését. Abrams elmondása alapján az ötlet már régen megszületett és egy olyan filmet akartak, ami a  Cloverfield vérrokona lesz. Továbbá, hogy nagyon régóta fejlesztés alatt áll már a projekt és a lehető legtovább próbálták titokban tartani a címet is. 

Előzetesen a 11/22/63 Stephen King adaptáció

2016.01.12.

Alig van olyan Stephen King mű, amiből ne készült volna valamilyen tévés vagy mozis feldolgozás, most a 2011-es bestselleréből, a 11/22/63 adaptált széria a soros. Az időutazós történet mozgatórugója John F. Kennedy amerikai elnök, akinek a meggyilkolását próbálja megakadályozni Jake Epping (James Franco) történelemtanár, aki egy barátja révén képes lesz visszamenni az időben, azonban a múltat nem lehet csak úgy, következmények nélkül megváltoztatni... A széria producerei között olyan neveket találhatunk, mint J.J. Abrams, és még maga Stephen King is, továbbá az első két epizódot az Egy nap szeptemberben Oscar-díjas rendezője, Kevin Macdonald jegyzi. A 7 epizódból álló széria február 15-én rajtol. 

Russell Crowe és Ryan Gosling együtt ontják a poénokat - Rendes fickók szinkronos előzetes

2016.01.07.

Shane Black főleg forgatókönyvíróként tevékenykedik, neki köszönhetjük többek között a Halálos fegyver szériát, és Az utolsó cserkészt is, de rendezőnek sem utolsó, hiszen az ő 2005-ös Durr, durr és csókjának köszönheti Robert Downey Jr., hogy ismét visszakerült a szupersztárok közé. Ne meg persze itt van a Vasember 3 is, ami miatt még többen megismerhették a nevét.

12