Blogolj!

Újabb részletek derültek ki a Spielberg-féle West Side Story remake-ről

2018.11.28.

Azt már egy jó ideje lehet tudni, hogy Steven Spielberg egyik soron következő vállalkozása a West Side Story című musical újabb filmadaptációja, most pedig az is kiderült, hogy az 1961-es klasszikus mozi egyik Oscar-díjas szereplője is feltűnik majd az alkotásban.

Igazi sztárparádé lesz a Macskák filmadaptációja

2018.10.19.

Andrew Lloyd Webber világhírű musicaljét senkinek sem kell bemutatni, viszont mint minden sikeres műre, így erre is filmes sors vár. Nem akármilyen névsorral.

A Mamma Mia 2 magyarul is táncra késztet

2018.01.27.

10 éve már, hogy a Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård és Amanda Seyfried főszereplésével készült, ABBA-slágereket feldolgozó Mamma Mia! musical óriási sikereket ért el a kasszáknál és a közönségnél egyaránt.

Musical készül Bee Geesről

2017.11.11.

Az angol popegyüttes történetéről készít musicalt Barry Gibb, a Bee Gees egyik alapítója, a Universal Pictures stúdió égisze alatt.

Cher is szerepel a Mamma Mia! folytatásában

2017.10.18.

Cher is benne lesz a Mamma Mia folytatásában, az Oscar-díjas színésznő, énekesnő a Twitteren jelentette be a hírt.

Ezek után minden rózsaszín lesz – Kaliforniai álom

2016.12.29.

Moziba az ember elsősorban kikapcsolódás miatt megy, azért, hogy legalább két órára elfeledje a gondokat, szórakozzon, elmeneküljön kicsit, más világba csöppenjen. Nos, a Kaliforniai álom szó szerint elhozza a rózsaszínű, dallamos, szerelmes ködfelhőbe csomagolt álomvilágot. És mi imádjuk. És repülünk vele, és legszívesebben táncra perdülnénk a székek között, és szerelembe esnék egyszer, kétszer, százszor és megénekelnénk jókedvünket. Jó hangosan.

Zenés romantikus filmet forgat Csupó Gábor

2016.08.09.

Pappa Pia címmel romantikus, mozgalmas, zenés szórakoztató film készül Csupó Gábor rendezésében; a forgatás tíz héten át, szeptember közepéig tart 12 helyszínen. 

Ryan Gosling és Emma Stone musicaljével nyílik meg a velencei filmfesztivál

2016.06.18.

A Whiplash író-rendezője, Damien Chazelle La La Land című, Ryan Gosling és Emma Stone főszereplésével forgatott musicaljével nyílik meg a 73. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál augusztus 31-én. 

Matthew McConaughey egy öltönyös koala bőrébe bújik - Énekelj! szinkronos előzetes

2016.02.18.

Persze csak egy animációs filmben kölcsönzi a hangját az állatnak. Az Énekelj! sztorija szerint Buster a koala egy tehetségkutatót indít, hogy a nép ismét elárassza a színházát és ebben barátai lesznek segítségére, eközben betekintést nyerhetünk egy zenés tehetségkutató háttérmunkálataiba is. A filmet Garth Jennings szállítja, aki korábban a Rémbó fiát és a Galaxis útikalauz stopposoknak című mozikat dirigálta, a szinkronhangok között pedig olyan nagy nevek vannak, mint Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, Seth MacFarlane, Reese Witherspoon, Nick Offerman vagy Taron Egerton. 

Újabb előzetes a közelgő Coen agymenéshez

2016.01.13.

Érkezett egy újabb kedvcsináló a Coen tesók február 25-én moziba kerülő Ave, Cézár komédiájához. Ezúttal nem George Clooney elrablásán van a hangsúly, helyette Ralph Fiennes és Alden Ehrenreich karakterén és a végén egy zseniális lezárást is kapunk.  Főbb szerepekben még Josh Brolin, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Channing Tatum, Jonah Hill és Frances McDormand. 

12