Blogolj!

Madonna saját magáról fog filmet rendezni

2020.09.16.
Kálovics Tibor

Madonna bejelentette, hogy ő lesz a forgatókönyvírója és a rendezője a róla szóló, egyelőre még cím nélküli önéletrajzi filmnek.

Fotó: EW

A popzene örökifjú nagyasszonya egy interjúban elmondta, hogy a produkció egyszerre fogja bemutatni színészi, zenei és táncosi pályafutását de a készülő filmben a magánélete is bemutatásra kerül. Az énekesnő szerint az alkotásban a hangsúly a zenén lesz. 

Madonnát a forgatókönyv megírásában az Oscar-díjas Diablo Cody (a Juno forgatókönyvírója) segíti majd, a Universal stúdió égisze alatt készülő film producere pedig Amy Pascal, a Sony Pictures filmstúdió korábbi főnöke lesz. A forgatókönyvbe több olyan esemény is bekerül amelyet nem osztott meg a nyilvánossággal, az élete hullámvölgyei és csúcspontjai egyaránt szerepet kapnak majd a cselekményben. 

A karrierje során több mint 335 millió lemezt eladó, ma is aktív énekesnő eddig két filmet rendezett: 2008-ban a Mocsok és bölcsesség című produkcióval debütált, majd három évvel később nyolcadik Edward brit uralkodó magánéletéről készített történelmi drámát W.E. címmel. 

Címkék: Madonna, musical

Peter Dinklage játssza Cyrano de Bergeracot egy új musicalben

2020.08.05.

Újabb izgalmas szerepben láthatjuk viszont a Trónok harca sztárját, aki ezúttal Edmond Rostand 1897-ben megjelent, Cyrano de Bergerac című verses drámájának legújabb filmes feldolgozásában vállalta be a főszerepet.

Filmvásznon zenésítik meg Lionel Richie életét

2020.06.10.

Az ötletmentes Hollywoodnak szerencsére akadnak még ötletei, és mostanában egyre több zenész életét filmesítik meg. Ilyen volt a Bohém rapszódia, a Rocketman egy csomó pedig készülőben van, a legújabb Lionel Richie-vel fog foglalkozni.

Robin Hood is élőszereplősítést kap

2020.04.12.

Bár tény, hogy készült már a klasszikus meséből film is (Kevin Costner főszereplésével), de most az a fajta élőszereplős verzió jön, ami nagyon trendi, azaz lényegében az élő szereplőket csak nyomokban tartalmazza majd a film.

Megpróbálnak finomítani a hátborzongató Macskák effektjein

2019.12.22.

Senki nem érti, hogy mégis hogyan történhetett az, hogy a Macskák című musical moziverziója olyan botrányosra és ijesztőre sikeredett, hogy ezt a szakértő szemek nem vették észre. Az internet népe viszont jogosan kiakadt, így a forgalmazó meglepő lépésre szánta el magát.

Árulkodó kesztyű mesél Michael Jackson életéről egy bizarr sztoriban

2019.12.03.

Elsőre ez egy kicsit zavaros, pedig van értelme. Csak nem egy szokványos nézőpontból.

Újabb előzetessel riogat a Macskák

2019.11.20.

Egyetlen embert sem ismerek, aki képest volt megbirkózni a Macskák moziverziójának előzetesével és ez a legújabb kedvcsináló esetében sem változott.

Megvan az élőszereplős kis hableány főszereplője

2019.07.04.

A Variety információi szerint Halle Bailey R&B énekes kapta Ariel szerepét A kis hableány élőszereplős verziójában.

Meryl Streep és Nicole Kidman főszereplésével készül film a Netflixre egy Broadway-musicalből

2019.06.26.

A The Hollywood Reporter szerint Meryl Streep és Nicole Kidman főszereplésével készül a Netlfix a következő nagy dobása, amely a The Prom című Broadway-musical filmadaptációja lesz.

Jön a Vissza a jövőbe musical

2019.05.18.

Úgy látszik, hogy annak ellenére, hogy a reboot/remake őrület eddig szerencsésen elkerülte a Vissza a jövőbe! szériát, egy színpadi feldolgozás mégis zöld utat kapott.