Blogolj!

Bergman-klasszikust dolgoz fel az HBO

2020.07.10.
Kálovics Tibor

A Hollywood Reporter értesülései szerint az HBO minisorozatot készít Ingmar Bergman drámájából a Jelenetek egy házasságból című klasszikusból.

Kép forrása: mafab.hu

1973-ban mutatták be a Jelenetek egy házasságból című televíziósorozatot Ingmar Bergman rendezéséből, Liv Ullmann és Erlad Josephson főszereplésével. A csaknem 50 éves klasszikusból később a filmváltozat is bemutatásra került, valamint Bergman a történet folytatását is megírta Sarabande címmel. A színházakban azóta is nagy sikerrel futó dráma most visszatér a televízió képernyőjére, azonban megújított amerikai köntösben. 

Az HBO-s adaptációt Hagai Levi készíti, akinek olyan sorozatok fűződnek a nevéhez, mint "A viszony", illetve "A terapeuta". Levi amellett, hogy a széria producere lesz, rendezőként is közreműködik a projektben. A Hollywood Reporter úgy értesült, hogy a főszereplők egy kortárs amerikai házaspár lesznek, akiket Michelle Williams és Oscar Isaac alakítanak. A történet során a két karakter története olyan témákkal foglalkozik, mint a szerelem, gyűlölet, monogámia, házasság és a válás 

Megint áll a bál Hollywoodban az egyenlőtlen fizetések miatt

2018.05.11.

Ezúttal a Jurassic World második része, a Bukott birodalom kapcsán forrong a hangulat az Álomgyárban. 

Mark Wahlberg eladományozza kizsarolt millióját

2018.01.14.

Arról már mi is beszámoltunk korábban, hogy Mark Wahlberg másfél millió dollárt tett zsebre A világ összes pénze című Ridley Scott film pótforgatásaiért, - amire ugye Kevin Spacey szexuális zaklatási botránya miatt volt szükség, - míg női partnere, Michelle Williams mindössze 800 dollárt vihetett haza ugyanazért a munkáért. 

Hollywood és az egyenjogúság

2018.01.10.

Mint ismeretes Kevin Spacey zaklatási botránya nemcsak a színésznek tett be, de Ridley Scott új filmjének, A világ összes pénzének is, ugyanis Spacey játszotta az egyik főszerepet, de a vádak után Scott inkább kirakta a filmből.