Blogolj!

Meryl Streep magyarul kívánt boldog karácsonyt

2019.12.08.

Az élő színészlegendához olyan nevek csatlakoztak még, mint Idris Elba vagy Willem Dafoe.

Életműdíjat kap Meryl Streep

2019.07.30.

Az elismerést a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon adják át a színésznőnek.

Meryl Streep és Nicole Kidman főszereplésével készül film a Netflixre egy Broadway-musicalből

2019.06.26.

A The Hollywood Reporter szerint Meryl Streep és Nicole Kidman főszereplésével készül a Netlfix a következő nagy dobása, amely a The Prom című Broadway-musical filmadaptációja lesz.

Óriási sztárparádéval jön a Kisasszonyok újabb filmadaptációja

2018.08.15.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint, a Lady Bird című filmjével öt Oscar-jelölést is magának tudható Greta Gerwig filmet forgat Louisa May Alcott Kisasszonyok című regényéből, amelyben olyan nagyágyúk kaptak szerepet, mint  Meryl Streep vagy Laura Dern.

A rajongók nem hajlandók megválni Leia hercegnőtől

2018.04.03.

Ennek érdekében pedig az elvetemültebb fanatikusok furcsa dolgokra is képesek.

Less be A Pentagon titkai kulisszái mögé!

2018.02.20.

Nagy érdeklődés övezte Steven Spielberg, Meryl Streep és Tom Hanks közös projektjét, A Pentagon titkait, ami a Washington Post szerkesztőségének azt az időszakát mutatja be, amikor a lap szembekerül az Egyesült Államok vezetésével, mivel publikálni akarták a kormány vietnami háborúról szóló hazugságait. Ami ugye végül sikerült is. 

A Mamma Mia 2 magyarul is táncra késztet

2018.01.27.

10 éve már, hogy a Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård és Amanda Seyfried főszereplésével készült, ABBA-slágereket feldolgozó Mamma Mia! musical óriási sikereket ért el a kasszáknál és a közönségnél egyaránt.

Meryl Streep is beszállt a Hatalmas kis hazugságok 2. évadába

2018.01.26.

A friss Oscar-jelölt Meryl Streep is csatlakozott az HBO Golden Globe- és Emmy-díjas Hatalmas kis hazugságok című sorozatának második évadához, amelyben kulcsszerepe lesz a színészlegendának - értesült a The Hollywood Reporter. 

Több milliós programot indítottak a szexuális zaklatások ellen a hollywoodi sztárok

2018.01.03.

Több mint 300 hollywoodi színésznő, forgatókönyvíró, rendező, producer és a filmszakma más  jeles képviselői programot indítottak a szexuális zaklatások ellen nemcsak a filmiparban, hanem minden amerikai munkahelyen.

Trump kritizálása miatt büntette Meryl Streepet egy utcaművész

2017.12.23.

Egy Los Angelesben élő jobboldali gerillaművész elismerte, hogy ő készítette az amerikai nagyváros utcáin a hét elején felbukkant mintegy tucatnyi plakátot, amelyek Meryl Streepet ábrázolják Harvey Weinstein társaságában, "tudott róla" felirattal. A plakátokat bosszúnak szánta azért, mert az Oscar-díjas színésznő bírálta Donald Trumpot.