Blogolj!

Kiderült, Mel Gibson is koronavírusos volt

2020.07.26.

A színész betegségét eddig eltitkolták.

Kialakulóban egy újabb Mel Gibson-balhé?

2020.06.24.

Mel Gibson sosem volt visszafogott stílusáról híres, több mint 10 évvel ezelőtti sorozatos balhéjairól pedig mindenki tud. Azóta már szerencsésen visszakerült a hollywoodi pikszisbe, amibe most Winona Ryder sztorija rondíthat bele.

Visszatér az eredeti szereplőgárda a Halálos fegyver ötödik részében

2020.01.29.

Végre egy olyan folytatásról beszélhetünk, ami miatt nem robban ki belőlünk a „De miért?!” felkiáltás, ugyanis a nemcsak Mel Gibson, de Danny Glover is beszállt a Halálos fegyver újabb etapjába.

Mel Gibson a Kemény motorosok sztárjával fog durván összecsapni

2018.10.30.

A The Hollywood Reporter szerint Mel Gibson is becsatlakozott Charlie Hunnam (Kemény motorosok, Tűzgyűrű) és Eiza González (Nyomd, bébi, nyomd) mellé a készülő Waldo című  produkcióban.

Mel Gibson rendezésében érkezik A vad banda remake-je

2018.09.27.

A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. Mel Gibsont bízta meg a feladattal, hogy elkészítse A vad banda című kultikus westernfilm újrázását. 

Mel Gibson újra II. világháborús filmet rendez

2018.05.02.

Ami azért annyira nem meglepő választás, hiszen a 2016-os nagy visszatérését is Fegyvertelen katonának köszönheti, ami szintén a II. világháború idején játszódik, így Mel Gibson maradt a már jól bevált receptnél. 

Ismét minden szem Mel Gibsonra szegeződik

2018.02.01.

Már évekkel ezelőtt is szó volt a 2004-es A passió folytatásáról, de a tervezgetésen és a hírek felröppenésén túl nem sok minden történt. Egészen mostanáig.

Anthony Hopkins és Mel Gibson ezúttal a legrosszabbak között

2018.01.22.

A díjszezon csúcsa az Oscar-gála, de amit még jobban vár a lelkesen gonoszkodó közönség, az az Oscar előestéjén megszervezett Arany Málna díjátadó. Általában nem okoz meglepetést a jelöltek listája, de most több egykor ünnepelt Oscar-díjas színész is a legrosszabbak között van.

Jön a Halálos fegyver 5.?

2017.10.29.

Még 1987-ben jött ki az első Halálos fegyver című film Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével, Richard Donner rendezésében. Majd a trió készített még három folytatást, a legutolsó Halálos fegyver 1998-ban került a mozikba.

Mel Gibson nagyfaternek is elég őrült

2017.09.07.

Mint ahogy azt már korábban is írtuk, viszonylag elég gyorsan megérkezett a második felvonás a Megjött apucihoz. Will Ferrell és Mark Wahlberg párosa ezúttal Mel Gibson karakterének felbukkanásával keverednek bonyodalmakba, amit természetesen az öreg Mel nagyon élvez. A második magyar nyelvű előzetes végén már John Cena, amerikai pankrátor és színész is feltűnik, aki még Wahlbergnél is keményebb apukát fog alakítani.  Az apucik összecsapására november 9-én kerül sor a magyar mozikban.

12