Blogolj!

Újabb baljóslatú szinkronos előzetessel jelentkezik az X-Men: Apokalipszis

2016.03.29.

A korábbi előzeteshez képest már jóval több akciót láthatunk Bryan Singer negyedik X-Men rendezéséből. Már nem csak X professzornak kell harcolnia, hanem a tanítványainak is ki kell vennie a részüket a háborúból, ahol az emberiség fennmaradása a tét.  Az X-Men: Apokalipszis hazai bemutatója május 19. 

Ekkora baromságot is régen láttunk – Deadpool

2016.02.12.

Nyakunkon az Öngyilkos osztag, a Batman Superman ellen, Amerika kapitány: Polgárháború, egyszóval tele van a padlás szuper- és képregényhősökkel és most itt van az X-Menből ismert Deadpool is. Kell ez nekünk?

Előzetes-cunami, akció és látvány minden mennyiségben

2016.02.08.

 A Super Bowl, vagyis az amerikai focibajnokság döntője a tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvend. Az 50. ilyen esemény tegnap volt, és ha nálunk annyira nem is nézett, azt tudni érdemes, hogy a reklámszünetekért óriás harcok folynak, ezáltal mindenki a lehető legjobban odateszi magát, ha arról a bizonyos 30 másodpercről van szó. Minket ez ugye filmes szempontból érint leginkább, és ki is jött jópár tv spot, amik azért jók, mert rövidek, és annál ütősebbek. 

Deadpool már magyarul is savazza a népet

2016.01.21.

Deadpool minden bizonnyal az egyik legmocskosszájúbb és leglazább szuperhősök egyike  a Marvel univerzumában. Ezért jól fog esni egy kis stílusváltás a sok világmentős, virágnyelvű Marvel mozik közepette, Ryan Reynolds pedig olyan, mint aki egész életében erre a szerepre várt, egyszerűen neki találták ki a karaktert. A szinkronos előzetesek elég visszafogottak a beszólások terén, azonban a moziban már (remélhetőleg) sokkal durvábbakra is számíthatunk majd.  A Deadpool február 11-én kerül a magyar mozikba. 

Újabb előzetes és premierdátum a Daredevil 2. szezonjához

2016.01.08.

Ahogy azt már a Netflixtől megszokhattuk baromi menő és hangulatos kedvcsinálót dobtak ki a Daredevil második évadához, amiből sok újat ugyan nem tudunk meg, de mégis jó nézni. A kisvideóhoz érkezett egy premierdátum is, ami 2016. március 18., és egy hivatalos poszter is, ami szintén elég dögös lett. Matt Murdock, azaz Daredevil mellett az új részekben már Elektra és a Megtorló is feltűnik majd, továbbá esélyes a többi Defenders felbukkanása is.  

X-Men: Apokalipszis - szinkronos előzetes

2016.01.05.

Bryan Singer rendező következő nagy durranása az X-Men: Apokalipszis már magyar szinkronos előzetessel is nézhető. Azonban erre a világvége hangulatra még májusig várnunk kell.

Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange

2016.01.04.

A forgatási képek után megérkeztek az első hivatalos fotók is Benedict Cumberbatch Marvel mozijához.  Cumberbatch mellett Rachel McAdams, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor és Mads Mikkelsen lesznek még láthatók a fontosabb szerepekben. A Doctore Strange hazai bemutatója november 10.-én várható. 

Amerika Kapitány: Polgárháború - magyar szinkronos előzetes

2015.12.19.

Már írtunk a soron következő harmadik Amerika Kapitány moziról, amihez most kijött a szinkronos előzetes is. Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május 5-én érkezik a hazai mozikba.

Megérkezett az Amerika Kapitány: Polgárháború első előzetese magyar felirattal

2015.12.04.

Az előzetes ott veszi fel a fonalat, ahol a Bosszúállók: Ultron kora véget ért. Hőseink továbbra is próbálják óvni az emberiséget, azonban egy újabb nemzetközi incidens után a politikai nyomás egy elszámoltatható és szabályozható testület felállítását követeli. Lényegében arról van szó, hogy a hősöknek fel kell fedniük a valódi kilétüket és a kormányok fennhatósága alá tartoznának. Az új helyzet tovább szítja a hangulatot a Bosszúállók között, miközben próbálják megvédeni a világot egy új ellenségtől is. Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016 május 12-én érkezik a hazai mozikba, Anthony és Joe Russo az Amerika Kapitány: A tél katonája rendezésében.

Az AMC sugározná George A. Romero új zombisorozatát?

2015.11.12.

Már egy ideje beszéltek róla, hogy George A. Romero a zombikultusz megteremtője aláírta a szerződést az Empire of the Dead című képregényének tévésorozattá fejlesztéséhez. A forgatókönyvet maga a mester, Romero írná Peter Grunwald segítségével, akivel korábban már olyan filmeken dolgozott együtt, mint a Holtak földje és a Holtak naplója. Arról azonban eddig nem esett szó, hogy melyik tévécsatorna tűzné műsorára az adaptációt, mostanáig. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?