Ez a doki ütős koktélt adott be nekünk – Doctor Strange

2016.11.05.

Nem vagyok egy nagy képregény rajongó, ebből következik, hogy a képregényfilmeket sem várom remegve soha, de a Doctor Strange egy kicsit más volt. Nem a történet miatt és nem is az esetleges újdonságok miatt, hanem leginkább a színészek és a látványvilág miatt volt egy kicsit várós ez a film, és a végeredményt elnézve ez tényleg egy nagyon ütős cucc lett.

Nincs mese, beköltözünk a mozikba

2016.07.27.

Az előzetesáradat most sem maradt el, így itt egy elég velős összeállítás azokból a mozifilmekből, amik még ebben az évben, illetve jövőre lesznek láthatóak a nagyvásznon. Az biztos, unatkozni nem fogunk.

Ezért a két filmért érdemes várni az év végét

2016.05.13.

Egyik kockáknak, másik képregény fanatikusoknak az igazi csemege, ennek ellenére a mezei mozirajongónak is bőven akad rajta csámcsogni való.

Benedict Cumberbatch felcsap varázslónak - Doktor Strange előzetes

2016.04.15.

A Marvel nem fér a bőrébe, ha pénzről van szó, így folyamatosan azon törik a fejüket, hogy milyen karaktereket kellene még mozivászonra vinni a képregények világából. A következő nagy dobásuknak a  Benedict Cumberbatch főszereplésével november 3-án érkező Doktor Strange felvezetését szánják a Marvel univerzumába. 

Amerika Kapitány: Polgárháború - Újabb szinkronos előzetes

2016.04.12.

Újabb szinkronos előzetesen feszül egymásnak Amerika Kapitány és Vasember az Amerika Kapitány: Polgárháború  kedvcsinálójában, amelyben már Pókember is beszáll a harcba. Hazai premier május 5.  

Újabb baljóslatú szinkronos előzetessel jelentkezik az X-Men: Apokalipszis

2016.03.29.

A korábbi előzeteshez képest már jóval több akciót láthatunk Bryan Singer negyedik X-Men rendezéséből. Már nem csak X professzornak kell harcolnia, hanem a tanítványainak is ki kell vennie a részüket a háborúból, ahol az emberiség fennmaradása a tét.  Az X-Men: Apokalipszis hazai bemutatója május 19. 

Ekkora baromságot is régen láttunk – Deadpool

2016.02.12.

Nyakunkon az Öngyilkos osztag, a Batman Superman ellen, Amerika kapitány: Polgárháború, egyszóval tele van a padlás szuper- és képregényhősökkel és most itt van az X-Menből ismert Deadpool is. Kell ez nekünk?

Előzetes-cunami, akció és látvány minden mennyiségben

2016.02.08.

 A Super Bowl, vagyis az amerikai focibajnokság döntője a tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvend. Az 50. ilyen esemény tegnap volt, és ha nálunk annyira nem is nézett, azt tudni érdemes, hogy a reklámszünetekért óriás harcok folynak, ezáltal mindenki a lehető legjobban odateszi magát, ha arról a bizonyos 30 másodpercről van szó. Minket ez ugye filmes szempontból érint leginkább, és ki is jött jópár tv spot, amik azért jók, mert rövidek, és annál ütősebbek. 

Deadpool már magyarul is savazza a népet

2016.01.21.

Deadpool minden bizonnyal az egyik legmocskosszájúbb és leglazább szuperhősök egyike  a Marvel univerzumában. Ezért jól fog esni egy kis stílusváltás a sok világmentős, virágnyelvű Marvel mozik közepette, Ryan Reynolds pedig olyan, mint aki egész életében erre a szerepre várt, egyszerűen neki találták ki a karaktert. A szinkronos előzetesek elég visszafogottak a beszólások terén, azonban a moziban már (remélhetőleg) sokkal durvábbakra is számíthatunk majd.  A Deadpool február 11-én kerül a magyar mozikba. 

Újabb előzetes és premierdátum a Daredevil 2. szezonjához

2016.01.08.

Ahogy azt már a Netflixtől megszokhattuk baromi menő és hangulatos kedvcsinálót dobtak ki a Daredevil második évadához, amiből sok újat ugyan nem tudunk meg, de mégis jó nézni. A kisvideóhoz érkezett egy premierdátum is, ami 2016. március 18., és egy hivatalos poszter is, ami szintén elég dögös lett. Matt Murdock, azaz Daredevil mellett az új részekben már Elektra és a Megtorló is feltűnik majd, továbbá esélyes a többi Defenders felbukkanása is.