Blogolj!

Madonna saját magáról fog filmet rendezni

2020.09.16.
Kálovics Tibor

Madonna bejelentette, hogy ő lesz a forgatókönyvírója és a rendezője a róla szóló, egyelőre még cím nélküli önéletrajzi filmnek.

Fotó: EW

A popzene örökifjú nagyasszonya egy interjúban elmondta, hogy a produkció egyszerre fogja bemutatni színészi, zenei és táncosi pályafutását de a készülő filmben a magánélete is bemutatásra kerül. Az énekesnő szerint az alkotásban a hangsúly a zenén lesz. 

Madonnát a forgatókönyv megírásában az Oscar-díjas Diablo Cody (a Juno forgatókönyvírója) segíti majd, a Universal stúdió égisze alatt készülő film producere pedig Amy Pascal, a Sony Pictures filmstúdió korábbi főnöke lesz. A forgatókönyvbe több olyan esemény is bekerül amelyet nem osztott meg a nyilvánossággal, az élete hullámvölgyei és csúcspontjai egyaránt szerepet kapnak majd a cselekményben. 

A karrierje során több mint 335 millió lemezt eladó, ma is aktív énekesnő eddig két filmet rendezett: 2008-ban a Mocsok és bölcsesség című produkcióval debütált, majd három évvel később nyolcadik Edward brit uralkodó magánéletéről készített történelmi drámát W.E. címmel. 

Címkék: Madonna, musical

Madonnát is szexuális ajánlatokkal zaklatta Harvey Weinstein

2019.06.07.

Madonna szerint amikor 1991-ben együtt dolgozott Harvey Weinsteinnel, a producer szexuális ajánlatokkal zaklatta, és "átlépte a határokat".

Világhírű balerináról rendez filmet Madonna

2018.03.15.

A Deadline számolt be róla, hogy Madonna fogja filmre vinni a Sierra Leone-i balett-táncos, Michaela DePrince történetét.