Nem vitték el az ötöst
Az ötös lottó nyerőszámai: 3 (három), 62 (hatvankettő), 71 (hetvenegy), 77 (hetvenhét), 78 (hetvennyolc). Joker: 905876. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 10 darab, nyereményük egyenként 5.322.625 forint; 3 találatos szelvény 1958 darab, nyereményük egyenként 29.275 forint; 2 találatos szelvény 76.797 darab, nyereményük egyenként 1945 forint.
Blogolj!

Tom Hardy újra bekattanna Mad Maxként

2018.07.27.

2015-ben hatalmasat robbant a Mad Max: A harag útja, és egész szép mennyiségű Oscar-díjat és jelölést is kapott. Nem véletlen, hogy Tomy Hardy-n nem múlik a Mad Max-filmek folytatása.

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb film

2016.02.27.

A mellék- és főszereplők után a rendezőkkel foglalkoztunk, most végezetül a rendezők alkotásai a sorosak. Tehát jöjjenek a legjobb filmek.

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb rendező

Most, hogy túlvagyunk a mellék- és főszereplők tippjein, jöjjenek a rendezők.

Tavasszal nosztalgiáztunk

2015.12.28.

Mozipremiereket tekintve az áprilistól júniusig tartó időszakot lehetne a nosztalgia korszaknak is hívni, ugyanis nem csak egy újabb király klasszikus, a Die Hard – Drágán add az életed! került újra vászonra, hanem két hónappal később a Harcosok klubja is.

A Mad Max következő része Furiosa nélkül várható

2015.10.14.

(kép forrása: http://www.ibtimes.co.uk/) 

George Miller rendező a Digital Spy-nak adott interjújában elárulta, hogy A harag útja egyik kulcsszereplője kimarad majd a soron következő ötödik Mad Max-moziból.

„Nem vagyok biztos benne, hogy többé már nem látjuk őt viszont, de Furiosa nem szerepel A harag útja folytatásában. Mindazonáltal a megírt történetek egyikében még van interakció közte és Max között. Többet nem mondhatok, mert már folynak az új film előkészületei.”

Ezek szerint a beígért következő 2 Mad Max mozi következő epizódjában már biztosan nem tér vissza Charlize Theron karaktere, de amint arra a 70 éves Miller is utalt, még a hatodik részben felbukkanhat.  A direktor még azt is megjegyezte, hogy az IMDb oldalán is szereplő Mad Max: The Wasteland csupán munkacím,  A harag útja folyatásának egyelőre még nincs hivatalos címe.

Jöhet még 2 Mad Max film?

2015.10.06.

(kép forrása:http://www.filmclub.es)

George Miller rendező a Top Gearnek adott interjút, ahol elmesélte:

„Jelenleg a háttértörténet mélyére próbálunk ásni, nemcsak a karakterek, hanem a járművek terén is. Hogyan lehet a kormánykerék vallási tárgy és hasonlók. Két forgatókönyv tervezettel is végeztünk anélkül, hogy igazán próbálkoztunk volna. Beszélünk róla a Warner Bros.-szal, de hogy melyikre esik a választásuk, abban nem vagyok biztos.”

Mielőtt mindenki lázba jönne, hogy mikor is jön a következő 2 Mad Max, Miller gyorsan hozzátette azt is, hogy tervezik a másik két filmet is, de csak a nem túl távoli jövőben, mert a következő projectje egy kisebb költségvetésű, effektmentes alkotás lesz, amivel jó néhány hónapot biztosan ellesz.

Mad Maxből még sötétebb és ijesztőbb is lehetett volna

2015.08.18.

Aki imádta a Mad Max - A harag útja őrületét, vagányságát és elmebeteg járgányait, annak öröm lesz még ez a kis plusz: kimaradt jelenetek, amik ugyanolyan menők, sőt, talán még nyomasztóbbak is, mint maga a film.

És megint Mad Max

2015.06.10.

Ki tudja, hogy hányadik bőrt húzzák le a legújabb Mad Max filmről, de mi egyáltalán nem bánjuk, mert jobbnál jobb alkotások születnek. Mint például ez:

Animated "Mad Max: Fury Road" Tribute from whoispablo on Vimeo.

Buster Keaton és Mad Max

2015.06.03.

Mi lett volna, ha a régi klasszikusnak számító, a maga nemében izgalmas 1926-os A Generális enyhe Mad Max stílust kapott volna? Hát ez:

Mad Max retro

2015.06.01.

Még mindig nem csengett le a Mad Max őrület, és ha már egy jó kis Kung Fury is kijött nemrég, akkor itt egy újabb retro hangulat szintén a '80-as évek stílusában.

12