Blogolj!

Tom Hanks és felesége visszatérhetett Los Angelesbe

2020.03.28.

Tom Hankset és feleségét a Los Angeles-i repéteren kapták lencsevégre.

A koronavírus még a Golden Globe-díj szabályaira is hatással van

2020.03.27.

A szervezők már a jövő évi Golden Globe változásain dolgoznak.

Csúszik a Stranger Things következő évada

2020.03.27.

Eredetileg 2021 elején érkezett volna a széria negyedik, egyben befejező évada, de a világjárvány miatt ez több hónapot is csúszik majd.

Többszáz mozi nyit újra Sanghajban

2020.03.27.

Míg Európában és az Egyesült Államokban csak most fokozódik, addig Kínában lecsengőben van a koronavírus-járvány. A helyzet kezd normalizálódni, így Sanghajban több mint kétszáz mozi újra kinyit a hétvégén.

A Wonder Woman 1984 premierje is csúszik

2020.03.26.

Szinte már fölösleges is felsorolni, hogy hány film premierjét tolták el, vagy tettek éppen egyből elérhetővé a neten, a lényeg, hogy most a Wonder Woman második felvonása is csatlakozott a tervezettnél később mozikba kerülő alkotások táborához.

Arnold Schwarzenegger egymillió dollárral szállt be a koronavírus elleni küzdelembe

2020.03.25.

Mint ahogy sok már tehetős és befolyásos hollywoodi sztár, úgy Schwarzenegger sem sajnálja a pénzt arra, hogy segítsen a járvány legyűrésében.

Koronavírusban hunyt el Lucia Bose, az olasz neorealizmus ünnepelt filmcsillaga

2020.03.24.

A színésznő 89 éves volt, halálhírét fia, Miguel Bose spanyol énekes erősítette meg.

Már Robert De Niro is arra kér mindenkit, hogy maradjon otthon

2020.03.24.

Lassan már felsorolni sem tudjuk, kik azok a sztárok, akik arra buzdítanak mindenkit, hogy maradjanak otthon a koronavírus-járvány mielőbbi megfékezésének érdekében. Most egy igazi színészlegenda, Robert De Niro is csatlakozott kezdeményezéshez.

A filmesek helyett a hajléktalanok veszik birtokba a Cannes-i fesztiválpalotát

2020.03.21.

Ahogy azt mi is írtuk, a koronavírus-járvány a Cannes-i filmfesztivált is szépen elgáncsolta, aminek még ha a filmrajongók nem is örülnek a Francia Riviéra rászorulói már annál inkább, hiszen a kihasználatlanságra való tekintettel hajléktalanokat helyeznek el fesztiválpalotában.

90 magyar filmet nézhetünk ingyen, hogy elviselhetőbb legyen az otthonlét

2020.03.21.

A Nemzeti Filmintézet (NFI) összesen 90 irodalmi adaptáció, történelmi film, ifjúsági, rajz-, mese- és dokumentumfilm ingyenes online hozzáférésének biztosításával járul hozzá a koronavírus-járvány miatt bevezetett digitális oktatáshoz és az otthon maradni kényszerülők tartalmas szórakozásához.