Blogolj!

Kirk Douglas szinte teljes vagyonát jótékony célra ajánlotta fel

2020.02.25.

A február 5-én elhunyt Kirk Douglas olyan filmekben nyújtott felejthetetlen alakítást, mint a Spartacus, A dicsőség ösvényei vagy A nap szerelmese, fia Michael Douglas személyében újabb kiváló színésszel ajándékozta meg a világot, mindemellett pedig világ életében nagy hangsúlyt fektetett a jótékonykodásra is.

Így búcsúznak a sztárok Kirk Douglastől

2020.02.06.

Mások mellett Steven Spielberg, Catherine Zeta-Jones, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone is kifejezte fájdalmát a színészóriás halála kapcsán.

Százhárom éves korában meghalt Kirk Douglas

2020.02.06.

Százhárom éves korában meghalt Kirk Douglas hollywoodi színészlegenda, a Spartacus című film főszereplője – halálát fia, Michael Douglas jelentette be.

Címkék: Gyász, Kirk Douglas

Aggódva tekint a jövőbe a 102. születésnapját ünneplő Kirk Douglas

2018.12.11.

Hollywood aranykorának egyik utolsó élő legendája, Kirk Douglas vasárnap ünnepelte a százkettedik születésnapját, ez alkalomból pedig adott egy rövidebb interjút a dpa hírügynökségnek. 

Így köszöntötte fel Catherine Zeta-Jones a 102 éves Kirk Douglast

2018.12.10.

Bizony, Kirk Douglast kemény fából faragták, ugyanis december 9-én töltötte be a 102. életévét. Menye, Catherine Zeta-Jones pedig igazán stílusosan köszöntötte fel.

Így fest a 101 éves Kirk Douglas a dédunokájával

2018.01.19.

Michael Douglas még decemberben lett nagyapa, Lua Izzy Douglas a színész legidősebb fiának, Cameronnak az első gyermeke. A csemetéről a legelső fotót is a büszke színész oszthatta meg a nagyvilággal.

A 101 éves Kirk Douglas vitte a show-t a Golden Globe-on

2018.01.09.

Egy élő legenda, a 101 éves Kirk Douglas megjelenése volt az egyik legszebb pillanat a vasárnap esti Golden Globe-on. A színész és menye, Catherine Zeta-Jones vonultak fel a színpadra, hogy felolvassák a jelölteket.