Blogolj!

Újabb fura videóval jelentkezett Kevin Spacey

2019.12.26.

Abban megegyezhetünk, hogy Kevin Spacey egyre furcsább. Vagy csak egy kiváló troll.

Ejtették az egyik zaklatási vádat Kevin Spacey ellen

2019.07.18.

A BBC News beszámolója szerint egy amerikai bíróság ejtette Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét, miután a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon.

Ejthetik Kevin Spacey zaklatási ügyét

2019.07.10.

Még tavaly decemberben emeltek vádat Kevin Spacey ellen, miszerint három évvel ezelőtt szexuálisan molesztált egy tizennyolc éves fiút egy bárban.

Távoltartási végzéssel ért véget Kevin Spacey előtárgyalása

2019.01.08.

A színész és ügyvédje az első tárgyaláson

Távoltartást rendelt el hétfőn egy amerikai bíró Kevin Spacey-vel szemben, aki ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt emeltek vádat decemberben.

Furcsa videóban bukkant fel Kevin Spacey

2018.12.25.

Ezer éve nem hallottunk Kevin Spacey felől, ami érthető is, hiszen egy tucat zaklatási ügye derült ki az elmúlt időszakban, ami nem igazán vetett jó fényt a színészre.

Egy év hallgatás után újra megszólalt a Kevin Spacey-t zaklatással vádló színész

2018.10.18.

Tavaly októberben robbant a bomba, miszerint Anthony Rapp színész megvádolta Kevin Spacey-t, hogy harminc évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta. Azóta Spacey teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, Rapp pedig az elmúlt év történéseire most reagált.

Kevin Spacey és Steven Seagal is megússza a vádemelést

2018.09.06.

Elévülés miatt nem emel vádat a Los Angeles-i kerületi ügyészség egy Kevin Spacey elleni és egy Steven Seagal elleni szexuális zaklatási gyanú ügyében.

Senki nem kíváncsi Kevin Spacey filmjére

2018.08.19.

Tavaly ősz óta nagyon rájár a rúd Spacey-re, és úgy tűnik a nézők sem felejtenek.

A zaklatásos botrány óta először szólalt meg Kevin Spacey kollégája

2018.07.09.

Azt már ugye tudjuk, hogy Kevin Spacey-t nyolcan is megvádolták szexuális zaklatással, aminek következtében egycsapásra vesztette el munkáit: kivágták Ridley Scott filmjéből, kirúgták a Kártyavárból. Kolléganője csak most szólalt meg ezzel kapcsolatban.

Újabb színész tálalt ki Kevin Spacey durva szokásairól

2018.07.04.

Október óta rengeteg helyről halljuk a szexuális zaklatásos történeteket, amik leginkább Harvey Weinstein producert érték, de Kevin Spacey-ról is durva dolgok derültek ki. Egy hosszabb hírszünet után viszont most egy kollégája is beszámolt egy esetről.