Blogolj!

Újabb baljóslatú szinkronos előzetessel jelentkezik az X-Men: Apokalipszis

2016.03.29.

A korábbi előzeteshez képest már jóval több akciót láthatunk Bryan Singer negyedik X-Men rendezéséből. Már nem csak X professzornak kell harcolnia, hanem a tanítványainak is ki kell vennie a részüket a háborúból, ahol az emberiség fennmaradása a tét.  Az X-Men: Apokalipszis hazai bemutatója május 19. 

Erőlködésnek nyögés a vége – Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

2016.03.25.

Ezzel a találó mondattal lehetne jellemezni a legújabb szuperhős filmet, mert bár van itt minden, mi szem-szájnak ingere, a hangos robbanások, látványos küzdelmek és magasztos gondolatok összességében csak egy halk pukkanásként álltak össze Zack Snyder filmjében.

Ekkora baromságot is régen láttunk – Deadpool

2016.02.12.

Nyakunkon az Öngyilkos osztag, a Batman Superman ellen, Amerika kapitány: Polgárháború, egyszóval tele van a padlás szuper- és képregényhősökkel és most itt van az X-Menből ismert Deadpool is. Kell ez nekünk?

Nincs menekvés, közeleg a nagy összecsapás

2016.02.12.

Kijött a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala utolsó előzetese, ami persze sötét, látványos, gonosz és menő. Naná, ez kell ide, és szó se róla, tényleg elég ütősnek ígérkezik a mozi, és már csak röpke másfél hónap és nézhetjük is a nagy összecsapást. A nagy balhé nálunk március 24-én tör ki a mozikban. 

Megjött az Öngyilkos osztag első hivatalos szinkronos előzetese

2016.02.11.

Igaz, hogy még tavaly érkezett egy videdó az Öngyilkos osztaghoz, amelyben megmutatta magát Jared Leto, mint az új Joker, azt azonban a készítők nem tartották hivatalos előzetesnek. Most viszont kiadták az általuk is hivatalosnak minősített kisvideót, ami az előző, sötét hangulatát egy kicsit mellőzi és inkább a humorosabb oldaláról közelíti meg a dolgokat, aláfestésként pedig egy örök klasszikust is hallhatunk. Az Öngyilkos osztag David Ayer (Az utolsó műszak, Harag) rendezésében augusztusban várható a mozikban.

Képek és poszterek a közelegő Batman Superman ellen mozihoz

2016.01.27.

A DC eddigi legnagyobb dobása, A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala 2016. március 24-én érkezik a magyar mozikba, így már rendesen pörög a marketinggépezet is, amit mi sem bizonyít jobban, mint az alábbi képek. 

Deadpool már magyarul is savazza a népet

2016.01.21.

Deadpool minden bizonnyal az egyik legmocskosszájúbb és leglazább szuperhősök egyike  a Marvel univerzumában. Ezért jól fog esni egy kis stílusváltás a sok világmentős, virágnyelvű Marvel mozik közepette, Ryan Reynolds pedig olyan, mint aki egész életében erre a szerepre várt, egyszerűen neki találták ki a karaktert. A szinkronos előzetesek elég visszafogottak a beszólások terén, azonban a moziban már (remélhetőleg) sokkal durvábbakra is számíthatunk majd.  A Deadpool február 11-én kerül a magyar mozikba. 

Újabb előzetes és premierdátum a Daredevil 2. szezonjához

2016.01.08.

Ahogy azt már a Netflixtől megszokhattuk baromi menő és hangulatos kedvcsinálót dobtak ki a Daredevil második évadához, amiből sok újat ugyan nem tudunk meg, de mégis jó nézni. A kisvideóhoz érkezett egy premierdátum is, ami 2016. március 18., és egy hivatalos poszter is, ami szintén elég dögös lett. Matt Murdock, azaz Daredevil mellett az új részekben már Elektra és a Megtorló is feltűnik majd, továbbá esélyes a többi Defenders felbukkanása is.  

Batman és Superman már szinkronosan is összecsapnak

2016.01.08.

Megérkezett a második szinkronos előzetes is Batman Superman ellen: Az igazság hajnalához azonban még márciusig várnunk kell, hogy kiderüljön hogyan is alakul Clark Kent és Bruce Wayne civakodása. 

X-Men: Apokalipszis - szinkronos előzetes

2016.01.05.

Bryan Singer rendező következő nagy durranása az X-Men: Apokalipszis már magyar szinkronos előzetessel is nézhető. Azonban erre a világvége hangulatra még májusig várnunk kell.