Blogolj!

Ezért a két filmért érdemes várni az év végét

2016.05.13.

Egyik kockáknak, másik képregény fanatikusoknak az igazi csemege, ennek ellenére a mezei mozirajongónak is bőven akad rajta csámcsogni való.

Újabb szinkronos előzetesen akciózik az Öngyilkos osztag

2016.04.22.

A DC következő nagy dobása Suicide Squad - Öngyilkos osztag mozi lesz, aminek nagyon jól kell sikerülnie a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala után, ami anyagilag ugyan nem volt bukta, de sem a kritikusok sem a rajongók nem voltak oda a végeredményért. Ezúttal nem a jófiúké lesz a főszerep, hanem egy csapat őrült és gonosztevő fog a hős szerepében tetszelegni, hogy egy még őrültebb és még gonoszabb gazfickótól megvédjék Gotham Cityt, na persze nem önként és dalolva. A Suicide Squad - Öngyilkos osztag hazai bemutatója augusztus 4. 

Benedict Cumberbatch felcsap varázslónak - Doktor Strange előzetes

2016.04.15.

A Marvel nem fér a bőrébe, ha pénzről van szó, így folyamatosan azon törik a fejüket, hogy milyen karaktereket kellene még mozivászonra vinni a képregények világából. A következő nagy dobásuknak a  Benedict Cumberbatch főszereplésével november 3-án érkező Doktor Strange felvezetését szánják a Marvel univerzumába. 

Amerika Kapitány: Polgárháború - Újabb szinkronos előzetes

2016.04.12.

Újabb szinkronos előzetesen feszül egymásnak Amerika Kapitány és Vasember az Amerika Kapitány: Polgárháború  kedvcsinálójában, amelyben már Pókember is beszáll a harcba. Hazai premier május 5.  

Újabb baljóslatú szinkronos előzetessel jelentkezik az X-Men: Apokalipszis

2016.03.29.

A korábbi előzeteshez képest már jóval több akciót láthatunk Bryan Singer negyedik X-Men rendezéséből. Már nem csak X professzornak kell harcolnia, hanem a tanítványainak is ki kell vennie a részüket a háborúból, ahol az emberiség fennmaradása a tét.  Az X-Men: Apokalipszis hazai bemutatója május 19. 

Erőlködésnek nyögés a vége – Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

2016.03.25.

Ezzel a találó mondattal lehetne jellemezni a legújabb szuperhős filmet, mert bár van itt minden, mi szem-szájnak ingere, a hangos robbanások, látványos küzdelmek és magasztos gondolatok összességében csak egy halk pukkanásként álltak össze Zack Snyder filmjében.

Ekkora baromságot is régen láttunk – Deadpool

2016.02.12.

Nyakunkon az Öngyilkos osztag, a Batman Superman ellen, Amerika kapitány: Polgárháború, egyszóval tele van a padlás szuper- és képregényhősökkel és most itt van az X-Menből ismert Deadpool is. Kell ez nekünk?

Nincs menekvés, közeleg a nagy összecsapás

2016.02.12.

Kijött a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala utolsó előzetese, ami persze sötét, látványos, gonosz és menő. Naná, ez kell ide, és szó se róla, tényleg elég ütősnek ígérkezik a mozi, és már csak röpke másfél hónap és nézhetjük is a nagy összecsapást. A nagy balhé nálunk március 24-én tör ki a mozikban. 

Megjött az Öngyilkos osztag első hivatalos szinkronos előzetese

2016.02.11.

Igaz, hogy még tavaly érkezett egy videdó az Öngyilkos osztaghoz, amelyben megmutatta magát Jared Leto, mint az új Joker, azt azonban a készítők nem tartották hivatalos előzetesnek. Most viszont kiadták az általuk is hivatalosnak minősített kisvideót, ami az előző, sötét hangulatát egy kicsit mellőzi és inkább a humorosabb oldaláról közelíti meg a dolgokat, aláfestésként pedig egy örök klasszikust is hallhatunk. Az Öngyilkos osztag David Ayer (Az utolsó műszak, Harag) rendezésében augusztusban várható a mozikban.

Képek és poszterek a közelegő Batman Superman ellen mozihoz

2016.01.27.

A DC eddigi legnagyobb dobása, A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala 2016. március 24-én érkezik a magyar mozikba, így már rendesen pörög a marketinggépezet is, amit mi sem bizonyít jobban, mint az alábbi képek.