Blogolj!

Tavalyi kedvencek és régi nagy sztárok adják át az idei Oscar-díjakat

2017.02.17.

Köves, olvass, lájkolj minket már a movie.hu-n is!

Nyakunkon az Oscar-díjátadó, így nem csoda, hogy már a gála kapcsán is csepegtetnek információkat a szervezők.

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb film

2016.02.27.

A mellék- és főszereplők után a rendezőkkel foglalkoztunk, most végezetül a rendezők alkotásai a sorosak. Tehát jöjjenek a legjobb filmek.

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb női/férfi mellékszereplők

2016.02.24.

A nagy hajrában természetesen már beindul a találgatás, hogy mégis ki fog bearanyozódni hétfő hajnalban. Megkezdjük hát mi is a tippelgetést, de mivel rengeteg kategória van így most csak a fontosabbakat vesszük szemügyre. Elsőként a legjobb mellékszereplő jelölteket.

Év végén volt itt minden, ami szem-szájnak ingere

2015.12.30.

Bár még hivatalosan nem fejeződött be az év, az mindenképpen elkönyvelhető, hogy volt itt minden, mi szem-szájnak ingere: fantasztikus szerzői film (Birdman), nagyon jól eltalált mesefilm (Agymanók, Minyonok), magyar sikerek (Liza, a rókatündér, Szerdai gyerek, Saul fia, Aranyélet) és Csillagok háborúja.

Spielberg nem tud kibújni a bőréből – Kémek hídja

2015.11.27.

Spielberg az a hollywoodi rendező, aki már annyira jó, hogy unalmassá válik. Egyszerűen nem lehet belekötni. Neki köszönhetjük a Cápát, E. T.- t, Indiana Jonest és még sorolhatnánk. Tipikus hollywoodi filmgyár szülötte ő, aki ha valamibe belekezd, akkor máris tudjuk, hogy mire számíthatunk tőle: tisztességes iparosmunkára. Emiatt, a kiszámíthatóság miatt valakinek vagy tetszik, vagy nem, de az tény, hogy tud valamit a pasi, hiszen immár 40 éve a csúcson van.