Blogolj!

A zaklatásos botrány óta először szólalt meg Kevin Spacey kollégája

2018.07.09.

Azt már ugye tudjuk, hogy Kevin Spacey-t nyolcan is megvádolták szexuális zaklatással, aminek következtében egycsapásra vesztette el munkáit: kivágták Ridley Scott filmjéből, kirúgták a Kártyavárból. Kolléganője csak most szólalt meg ezzel kapcsolatban.

Felvették a Kártyavár utolsó részét is

2018.06.02.

Befejeződött a Kártyavár utolsó évadának forgatása - a hírről sorozat végére főszereplővé avanzsáló Robin Wright számolt be. 

Így fest Kevin Spacey nélküli a Kártyavár

2018.03.05.

A Netflix még tavaly rúgott fel minden kapcsolatot Kevin Spacey-vel, amikor kirobbant a zaklatási botránya, de nem mondtak le Kártyavár című drámasorozatról, így nélküle folytatták tovább. 

Újra forog a Kártyavár, de már a kitaszított Spacey nélkül

Bejelentette a Netflix, hogy újrakezdték a Kártyavár sorozat utolsó, hatodik évadának forgatását, amellyel még tavaly októberben kellett leállniuk, miután kirobbant Kevin Spacey szexuális zaklatási botránya.

Jövőre kezdődik a Kártyavár forgatása, de már Spacey nélkül

2017.12.05.

Hétfőn jelentette be a Netflix, hogy 2018 elején megkezdik a Kártyavár befejező évadának forgatását, amelyben már egyáltalán nem fog szerepelni Kevin Spacey.

Továbbra is kérdéses a Kártyavár sorsa

2017.11.27.

Újabb két héttel meghosszabbították a sorozat produkciós szünetét, a producerek ugyanis továbbra is azon dolgoznak, hogyan lehetne továbblépni Kevin Spacey eltávolítása után.

Kevin Spacey-t nem olyan egyszerű kirúgni

2017.11.16.

Bár az októberben napvilágot látott zaklatási botrány Kevin Spacey-t eléggé lehúzta munka szempontjából, hiszen a Netflix kirúgta, a Ridley Scott-féle A világ összes pénze című legfrissebb filmjéből a rendező kivágta az összes jelenetét és a Kártyavár hatodik évadának forgatása is nehézkes lett így, a helyzet most úgy tűnik bonyolódik.

Egy képzeletbeli elnök egy napja

2017.05.27.

Május 30-án startol a Kártyavár (House of Cards) ötödik évada, amit most a Netflix megtolt egy elég menő marketinghúzással is. Azzal álltak elő, hogy egy Pete Souza által dokumentált fotósorozatot készítettek Frank Underwood elnök egy napjáról. Souza korábban az Obama-féle Fehér Ház hivatalos fotósa is volt és ő fényképezhette Ronald Reagant is. A fotós azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte az egész napos munkát, mert az Underwoodot megszemélyesítő Kevin Spacey és a sorozatban a kabinetfőnökét játszó Michael Kelly nagyon készséges és jó fej volt. 

Igazi kemény csaj a House of Cards főszereplője

2017.05.21.

Robin Wright nem csak a House of Cards-ban (itthon Kártyavárként fut) kemény nő, Francis Underwood mellett, hanem a valóságban is. 

Megérkezett a Kártyavár 5. évadának az előzetese

2017.05.02.

Korunk egyik legzseniálisabb politikai sorozata a Kártyavár már az ötödik évadával tér vissza május 30-án. Sokakat az a kérdés foglalkoztat, hogy hogyan fog reagálni a széria az olyan közelmúltban történt politikai eseményekre, mint Donald Trump megválasztása. Az előzetes alapján ezt a kérdést meg is válaszolták az alkotók, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy Frank (Kevin Spacey) és Claire (Robin Wright) Underwood valóban elindul a populista úton, és Trump-politikát folytatva próbál a választásokon nyerni az ellenfelével szemben.