Blogolj!

Régi ismerősökkel jön a Jurassic World 3

2019.09.25.

Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy minek, de ha van az a pénz, akkor bizony a folytatás folytatását is bevállalják Hollywoodban. Így történt ez a Jurassic Worlddel is.

Megint áll a bál Hollywoodban az egyenlőtlen fizetések miatt

2018.05.11.

Ezúttal a Jurassic World második része, a Bukott birodalom kapcsán forrong a hangulat az Álomgyárban. 

Karmokat hegyezni, jönnek a raptorok!

2018.04.19.

Két évvel ezelőtt mindenki izgatottan várta a Jurassic Worldöt, de azért volt egy kis félsz, hogy mennyire lesz méltó nagy elődjéhez, a Jurassic Parkhoz. Az utód jött, látott és győzött, mi meg felültünk a nosztalgiavonatra. Az újabb rész azért már bedurvul.

Érkezik a Jurassic World 3

2018.02.22.

Annyira bízik a stúdió a Jurassic World szériában, hogy még be sem mutatták a második részt, máris bejelentették, hogy érkezik egy harmadik felvonás is.

Juan Antonio Bayona rendezi a Jurassic World folytatását

2016.04.20.

Juan Antonio Bayona (Árvaház, A lehetetlen) rendezi a tavaly bemutatott Jurassic World folytatását - jelentette be a Universal Pictures filmstúdió. 

Egy kis szilveszteri móka és kacagás

2015.12.31.

Elérkezett az év utolsó napja, amikor már nincs is más dolga az embernek csak hátradőlni, jókat enni-inni és elbúcsúztatni az évet. Persze az a legjobb, ha ezt nevetve tesszük, amihez itt van néhány poén a filmes világából.

Tavasszal nosztalgiáztunk

2015.12.28.

Mozipremiereket tekintve az áprilistól júniusig tartó időszakot lehetne a nosztalgia korszaknak is hívni, ugyanis nem csak egy újabb király klasszikus, a Die Hard – Drágán add az életed! került újra vászonra, hanem két hónappal később a Harcosok klubja is.

Ilyen lett volna a Jurassic World, ha a '70-es években készül

2015.10.19.

ChiefBrodyRules nevű Youtube-csatorna, egy olyan menő előzetessel jött elő, ami megmutatja, hogy hogyan is nézett volna ki a 2015-ben a hatalmasat szakító Jurassic World, ha azt 1978-ban viszik a vászonra. Az akkor a CGI-t még hírből sem ismerő filmesek dinoszaurusz bábokkal és makettekkel készítették volna el a filmet. A videóban olyan hírességek és klasszikusok tűnnek fel, mint Raquel Welch, Richard Pryor, Charlton Heston és Michael Caine, illetve A majmok bolygójaA cápa, a Caprona – Az elfeledett vidék, Az olasz meló, a Szabadítsátok ki Willyt! és még sokan mások

A Jurassic World újra megnyitja kapuit

2015.07.24.

Mivel a Jurassic World leigázott mindent és meghódította a világot (világszerte a 3. legsikeresebb film), így nem csoda, hogy folytatása is lesz a dinoszauruszok kalandjainak. A következő részről egyelőre annyit tudni, hogy a két főszereplő, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard már igent mondott és a film várhatóan 2018 nyarán érkezik a mozikba.

(kép forrása: www.usmagazine.com)

Isla Nublar: all inclusive – Jurassic World

2015.06.18.

Welcome to the paradise city! – szólhatna akár így is az invitálás, hiszen van itt minden, ami a 21. századi ember igényeinek megfelel; ellátás, menő gömbkocsik, VIP jegy, gyönyörű tájak, és ha még ez sem lenne elég, akkor hatalmasabb és ijesztőbb lények sokkal, de sokkal több foggal. Mert az úgy menő.

A 20 éves Jurassic Park kapui újra megnyílnak Jurassic World néven, hiszen ez így mégiscsak grandiózusabbnak hat, de hiába lett szörnyű vége a dinóparknak a ’90-es évek hajnalán, igyekszik mindenki ezt elfelejteni, hiszen a fejlett géntudomány és számítógépes kütyük mellett mindenki teljes biztonságban érzi magát. Csak egy a bökkenő: mi van akkor, ha a teremtmény teremtője ellen fordul?

undefined(kép forrása: www.cinestar.hu)