Blogolj!

Johnny Depp is részt vesz a Zürichi Filmfesztiválon

2020.09.11.

A mostanában főleg balhéi miatt felkapott Johnny Depp egy dokumentumfilmmel érkezik a Zürichi Nemzetközi Filmfesztiválra, kolléganője, Olivia Colman pedig életműdíjat kap.

Árulkodó kesztyű mesél Michael Jackson életéről egy bizarr sztoriban

2019.12.03.

Elsőre ez egy kicsit zavaros, pedig van értelme. Csak nem egy szokványos nézőpontból.

Johnny Depp rágalmazásért perelte be volt feleségét

2019.03.04.

A válás sosem egyszerű, pláne nem akkor ha a világ szeme előtt zajlik az egész, de ha ezt még megfűszerezi egy kis oda-vissza pereskedés, akkor igazán pikáns csak a dolog.

Johnny Depp nélkül megy tovább a Karib-tenger kalózai

2018.12.25.

Egy ideje már lehetett tudni, hogy Depp kiszáll a buliból, de hivatalosan most erősítette meg a stúdió a hírt.

Johnny Depp nélkül folytatódhat A Karib-tenger kalózai franchise

2018.10.27.

A a Daily Mail információi szerint a Disney rebootolni szeretné a franchise-t, aminek már nem lenne a része a Johnny Jepp által megformált Jack Sparrow karaktere. 

Beperelték Johnny Deppet bántalmazásért

2018.07.10.

Kétségtelen, hogy jobb napokat is megélt már az 55 éves színész, akivel legutóbb még azért foglalkozott a világsajtó, mert elég ijesztően néz ki, most pedig épp bántalmazás miatt perlik.

Johnny Depp 55

2018.06.09.

Hollywood egykor ünnepelt rosszfiúja, a csajok álma, és a filmek királya még csak 55 éves, de már olyan, mintha 40 éve a filmiparban lenne. Volt fent és lent, és sajnos mostanában már egyre lejjebb. Depp amúgy sem egy átlagos pasas, így ehhez mérten több évtizedes karrierje sem az.

Rappergyilkos után kutat Johnny Depp

2018.05.22.

A szebb napokat látott Johnny Depp most egy megtörtént esetet feldolgozó moziban szerepel. Főszerepben Los Angeles, a sztárrapper, gyilkosság és sok mocskos titok.