Blogolj!

A The Walking Dead kreátorának új sorozata - Outcast előzetes

2015.10.12.

(kép forrása: http://comicbook.com/) 

Robert Kirkman nevét leginkább a The Walking Dead széria kapcsán ismerhetjük. Kirkman a sorozat alapjául szolgáló képregény atyja és természetesen a szériánál is besegít. Az Outcast egy másik képregényén fog alapulni, ezúttal zombik helyett a démonok és a természetfeletti lesz az emberi sorsok drámájához a körítés.  

Büszkeség és balítélet meg a zombik előzetes

2015.10.12.

(kép forrása: http://screenrant.com/

Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln, a vámpírvadász) könyvében Jane Austen klasszikusát vette alapul csak egy kicsit felturbózta zombikkal. A Büszkeség és balítélet meg a zombikban a Bennet nővéreknek már nem elég a tartás és a jó modor, bizony a zombikat is le kell tudniuk vadászni.

Parajelenségek: Szellemdimenzió már a tévében paráztat

2015.10.07.

(kép forrása: http://comicbook.com/

Kijött egy tévés előzetes a Parajelenségek: Szellemdimenzióhoz. Amerikában október 23-án mozikba kerülő horror lesz a tervek szerint a 2009-ben bemutatott Paranormal Activity-széria utolsó epizódja, mely a producerek ígérete szerint az eddig felmerült kérdésekre választ fog adni. 

Kurt Russel egy horror westernben - Bone Tomahawk előzetes

2015.10.03.

(kép forrása: http://www.hitfix.com/) 

Úgy látszik Kurt Russelnek bejött a western életérzés, hiszen hamarosan Tarantino Aljas nyolcas c. westernjében láthatjuk és most kijött az újabb westernjének a Bone Tomahawknak az előzetese, ahol egy csapat kannibál nyomába ered. A történet szerint a Bright Hope nevezetű vadnyugati városkából néhány kannibál magával hurcol pár embert. Franklin Hunt seriff (Russell) egy kis csapattal próbálja kiszabadítani a foglyokat, de hamar rájönnek, hogy küldetésük sokkal nehezebb, mint gondolták volna. Hazai premierről nincs hír, a film amerikai bemutatója október 23. 

The Forest – előzetes

2015.10.02.

(kép forrása: http://www.movies.com/

Natalie Dormer főleg olyan sorozatokból lehet ismerős, mint a Trónok harca vagy a Sherlock és Watson igyekszik a filmvásznon is feltűnni, nem csak a tévéképernyőn. Ennek egyik eredménye a The Forest új horror filmje is, ami főleg a híres japán öngyilkosok erdejében, az Aokigahara-erdőben játszódik. Dormer karaktere az elveszett ikertestvérét keresi majd az erdőben, és ahogy az lenni szokott, hamar rá kell jönnie, hogy ez nem csak egy sima erdő és nem hiába rettegnek tőle oly sokan. A film amerikai premierje 2016. január 8. 

A 2000-ES ÉVEK LEGJOBB "BROMANCE" PÁROSAI - 3. rész

2015.09.30.

(kép forrása: http://www.fanpop.com/) 

A listánk végéhez értünk (1. és 2. rész), íme az első öt helyezett, akiknek a kapcsolata már mindenképp túlmutat a  barátságon.

The Walking Dead új promót kapott

2015.09.29.

(kép forrása: http://source.superherostuff.com/

Rick és csapata immár hatodik alkalommal fog visszatérni a tévéképernyőkre. A premier közeledtével meg is érkezett a következő kedvcsináló a The Walking Dead 6. szezonjához, ami a készítők ígérete alapján rekordszámú "járkálóval" fog nyitni. Itthon az amerikai premiert követően október 12-én tűzi műsorra a FOX csatorna. 

Forog az utolsó Resident Evil mozi

2015.09.28.

Ennek örömére Milla Jovovich (Az ötödik elem, Resident Evil filmek) egyből meg is osztott egy képet az instagramján kolleganőjével Ali Larterrel (Végső állomás, Hősök). Alice és Claire utolsó megpróbáltatásai 2017 februárjára várható.

These badass ladies be back! On set with @therealalil. #aliceandclaire #residentevilmovie #capetowndiary

Milla Jovovich (@millajovovich) által közzétett fénykép,

Címkék: horror, Rövidzárlat

Érkezik Az ördögűző, az Ace Ventura és A nagy csapat remake

2015.09.27.

(kép forrása: http://atomix.vg/) 

A hírek szerint a Morgan Creek Films, ami a Tiszta románc és a Robin Hood, a tolvajok fejedelme filmek mögött is áll, megbízott egy befektetési bankot, hogy eladja filmjeit. Azonban 5 film jogait mégis megtartotta a remake-ek miatt: Ace Ventura: Állati nyomozoo, A nagy csapat, A vadnyugat fiai, Repülő Tigrisek és Az ördögűző.

A Morgan Creeknek nincs adóssága, a vezérigazgató, Jim Robinson elmondása alapján az eladásokból származó pénzt jövőbeli produkciók finanszírozásához fogják felhasználni. Hozzátette, hogy máris tárgyalások folynak Az ördögűző, az Ace Ventura és A nagy csapat remake-jeiről.

Krampusz – Feliratos előzetes

2015.09.23.

Korábban már írtunk a közelgő horror vígjátékról és most itt van a feliratos előzetes. Továbbra sem árt hinni a Télapóban, ha jót akartok. December 3-tól a mozikban.