Blogolj!

Világsztárok segítettek, hogy valóra váljon egy rákos kamasz fiú álma

2016.12.05.

A Make a Film Foundation szervezet arra specializálódott, hogy halálos beteg gyerekek filmes álmait váltsa valóra, számos világsztár segítségével. Az alapítványnak ez a negyedik projektje, mostani akciójuk a 16 éves, áttétes rákban szenvedő, Anthony Conti rövid zombifilmjéhez szedett össze egy egészen jó kis filmes csapatot.

Klasszikus sikerfilmeket nézhetünk a város tetején - Érkezik a Paramount tetőmozi

2016.07.02.

Kedd esténként a sikerfilmeké lesz a főszerep a Corvin Club tetőteraszán.

Újra démonok kopogtatnak az ajtónkon

2016.06.12.

Vagy inkább dörömbölnek… Meg halálra rémítenek. Mert az szórakoztatja őket és blaszfémiával idegelik ki a hívő démonirtókat. Ennek a végeredménye pedig egy szórakoztató, de nem hibátlan horror.

Ezúttal egy kislány a célpont

John Carpenter felügyeletével érkezik az új Halloween-film

2016.05.25.

John Carpenter is beszáll a tizedik Halloween-film elkészítésébe: a legendás horrorrendező ezúttal executive producerként működik közre a produkcióban. 

Címkék: horror, Rövidzárlat

Már szinkronosan is paráztatnak a démonok

2016.04.25.

Lorraine (Vera Farmiga) és Ed Warren (Patrick Wilson) újabb démonűzős kalandjához megérkezett a  második előzetes is. A Démonok között 2. az első részhez hasonlóan szintén valós eseményeken alapszik, a Fűrészt is jegyző James Wan ezúttal Észak-Londonba kalauzolta a paranormális tevékenységekkel foglalkozó házaspárt. Azt, hogy lesz- e olyan jó a folytatás, mint az elődje június 9-én tudhatjuk meg. 

Hivatalosan is megvannak A setét torony főszereplői

2016.03.03.

Korábban írtuk, hogy már javában folynak az előkészületek Stephen King A Setét Torony filmadaptációjához, és az egyik lehetséges főszereplő az Oscar-díjas Matthew McConaughey.  Ez akkor még csak pletyka volt, most azonban maga a horror királya King jelentette be az adaptációja két főszereplőjét twitterén. 

Kevin Bacon szembeszáll a gonosszal - The Darkness előzetes

2016.02.15.

Kevin Bacon és Radha Mitchell egy olyan házaspárt játszanak, akik a Grand Canyonból tudtuk nélkül hazavisznek egy sötét és gonosz erőt. Ez a természetfeletti kihasználja a félelmeiket és a gyengeségeiket így próbára teszi a család életét és kapcsolatát egymással. A rendezést Greg McLean a Wolf Creek - A haláltúra direktora vállalta be. 

Ambivalens babahorror – A fiú

2016.02.04.

A két legnehezebb filmes műfaj a vígjáték és a horror. Mindkettő a zsigeri reakciónkra épít elsősorban, de persze vannak fokozatok: minél összetettebb egy mozi, annál jobban válik a vígjáték (nevetés, felszabadulásérzet stb) és a horror (félelem, borzongás, szorongás) minőségivé és így egyfajta intellektuális és hatásos élményt kapunk az ösztönös reakciók mellett. A fiú nem ilyen, mégis szerethető.

Dadusnak lenni veszélyes - A fiú szinkronos előzetes

2016.01.26.

Lauren Cohan a The Walking Dead jócsaja ezúttal hanyagolja egy kicsit a zombiaprítást és dadának áll.  A történet szerint Greta (Lauren Cohan), az Amerikából érkezett babysitter, egy eldugott kis angol faluban vállal munkát egy kissé furcsa, gazdag angol házaspárnál. Hamar kiderül, hogy munkaadóinak valójában nincs is igazi fiuk, helyette egy életnagyságú babát kezelnek a sajátjukként. Az idős házaspár pontos utasításokkal látja el a lányt, mit szabad tenni „a fiúkkal” és mit nem, mielőtt elutaznának. Greta azonban idővel megszegi ezeket a szabályokat, ami nem marad következmények nélkül. A filmet William Brent Bell dirigálta le, aki korábban a Stay Alive - Ezt éld túl! és Az ördög benned lakozik mozikat is szállította. A fiú magyar bemutatója február 4.

A démonok visszatérnek - Démonok között 2 előzetes

2016.01.08.

A Démonok között még 2013-ban ért el nagy sikereket nem csak a közönség, de a kritikusok körében is, ami horrorfilmnél azért nagy szó. A folytatásban visszatér az előző részben megismert paranormális tevékenységekkel foglalkozó házaspár, Ed (Patrick Wilson) és Lorraine Warren (Vera Farmiga), akik ezúttal Enfield-ben, Észak-Londonban próbálnak meg segíteni egy négygyermekes anyának természetesen egy kísértet sújtotta házban. A sztori szintén valós eseményeken alapszik csak úgy, mint az első rész is és a rendezést ezúttal is James Wan (Fűrész, Halálos iramban 7) vállalta be. A The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist 2016. június 10-től kerül mozikba.