Blogolj!

Távozik a Walking Dead főszereplője

2018.05.30.

A Collider számolt be róla, hogy kilenc évad után otthagyja a sorozatot Andrew Lincoln, aki a főszereplőt, Rick Grimes-t alakította. 

Guillermo del Toro a Netflixen fog borzongatni

2018.05.15.

A Variety számolt be róla, hogy a friss Oscar-díjas Guillermo del Toro egy egész horror-antológiasorozatot készít a Netflixnek. 

Szájat becsuk, fület hegyez – Hang nélkül

2018.05.05.

Az alacsony költségvetésű filmek ugye kétféleképpen sülhetnek el: a kevés pénz miatt vagy minden katasztrofálisan sikerül, süt minden képkockából, hogy itt bizony nincs lóvé, nincs átgondolva semmi, vagy pont hogy frappánsan kihozzák a maximumot minden egyes befektetett dollárból. A Hang nélkül esetében pont az utóbbi valósult meg.

Folytatódik a hang nélküli rettegés

2018.04.26.

Már a csordogáló előzetesekből is lehetett sejteni, hogy John Krasinski horrorja végre felkavarja az állóvizet, és egy különleges alkotást kapunk. Szerencsére valóban így is történt, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a Hang nélkül egyaránt lubickol a kritikai és az anyagi sikerekben. 

Címkék: horror, Rövidzárlat

Na, akkor most kell elkezdeni rettegni

2018.04.18.

Mást nem is nagyon lehet tenni, mert a Hereditary című horror elképesztően para lett.

Megvan a Kedvencek temetője-remake főszereplője

2018.04.17.

Korábban már mi is fejtegettük, hogy Stephen King-adaptációk reneszánszukat élik, ami nemcsak abban mutatkozik meg, hogy számos feldolgozás érkezik a jövőben, hanem abban is, hogy a már megfilmesített darabokat is újra előveszik, ráadásul sorra igazi sztárok szereplésével. 

Újabb nagy nevek csatlakozhatnak az Az folytatásához

2018.04.13.

A Variety információi szerint újabb két szereplővel folynak a tárgyalások a tavalyi év egyik legsikeresebb filmjének a folytatásáról. 

Jason Statham már magyarul is kicsinál egy gigacápát

2018.04.11.

Úgy látszik, hogy eljött az idő, amikor Jason Stathamnek már nem elég repülőkből kiugrálnia vagy bebikáznia magát. Nem. Neki már egy gigantikus CGI cápával kell összecsapnia.

Már Spielberg is Stephen King-adaptáción dolgozik

2018.04.08.

Mostanság mindenki akar egy szeletet a King-tortából, amivel még Steven Spielberg sincs másképp. 

Az Alien rendezője új horrorsorozattal jelentkezik

2018.03.20.

Ridley Scott a producere az AMC új horrorsorozatának, amelyet Dan Simmons 2007-ben megjelent, The Terror című regényéből adaptáltak. A szériához már érkezett is egy magyar feliratos előzetes, amiben még Scott kommentárjai is láthatóak.