Blogolj!

Bill Murray az egyik legmenőbb szerzői filmessel forgat zombi filmet

2018.07.16.

Az illető pedig nem más, mint Jim Jarmusch (Szellemkutya, Halhatatlan szeretők), akinek legújabb filmtervéről eddig még csak tudni se lehetett, most azonban már lesifotók is érkeztek a forgatásról.

Sorozatgyilkos a szomszédom

2018.07.03.

Nyár van, lógsz a haverokkal, kalandokat, szerelmet keresel és amúgy meg csak szimplán el akarod ütni az időt az unalmas kisvárosban. És lehet, hogy az unalom teszi, de lehet tényleg egyre gyanúsabb a szomszéd pasas...

Egyből beleszerettünk a véres fejű Nicolas Cage-be

2018.06.29.

Nicolas Cage sosem arról volt híres, hogy a minőségi színjátszást és a minőségi filmeket képviselné, ennek ellenére (vagy épp ezért) viszont sokan kedvelik, akármilyen baklövést is követ el a vásznon. Most viszont teljesen más arcát mutatja.

Próbáld meg túlélni a világ legzorallabb szállodáját

2018.06.23.

2012 egyik legvitatottabb horrorfilmje, a Ház az erdő mélyén után idén új rendezéssel jelentkezik Drew Goddard, amihez már érkezett is egy magyar előzetes.

Címkék: előzetes, horror, krimi

Újra beindul a bohócpara: forog az Az folytatása

2018.06.22.

A bohócokat nem szeretjük, de a jó horrorokat igen. A tavalyi Az ilyen volt, és naná, hogy örülünk, hogy végre beindult a folytatás forgatása is.

Címkék: Az, horror, Rövidzárlat

Az Apáca előzetese magyarul is rád hozza a frászt

2018.06.18.

Elég jól megy a Démonok között horrorszéria szekere, hiszen az első rész parababája, Annabelle után a második felvonás démoni apácája is kapott egy saját spinoffot, amihez már megérkezett az első magyar előzetes is.

Ewan McGregoron eluralkodik az őrület

2018.06.14.

Mindig kétesélyes, ha egy klasszikus folytatást kap, akár könyvről, akár filmről legyen szó. Stephen King a Ragyogást folytatta papíron, de a vásznon eddig még nem kapott helyet. Hát most fog.

A Halloween első magyar előzetese új szintre emeli a rettegést

2018.06.10.

Kétségtelen, hogy John Carpenter 40 (!) éves klasszikusa, a Halloween - A rémület éjszakája minden horrorfilmes listán előkelő helyet foglal el, ami nem is csoda, hiszen a horror mestere 1978-ban megmutatta a jónépnek, hogy mi is az a rettegés.

Nem csoda, hogy ettől a filmtől kiakadt a főszereplő

2018.06.05.

A forgatás amúgy is sokszor keserves munka, napi 16 óra melóval, stresszel, de ha még horrort is forgatsz, pláne olyat, ahol a rendező és a stáb is baromira érti a dolgát, akkor nem csoda, hogy kissé megvisel a dolog.

A Weinstein-botrány lassan igazi horrorrá válik

2018.06.02.

Bizonyos értelemben tényleg egy valóságos horror amit az amerikai producer évtizedeken át művelt a nőkkel, de Brian De Palma szerint ebből konkrétan egy horrort is lehetne csinálni. Érdekes gondolat.