Blogolj!

Óvakodj a festményektől!

2019.01.12.

Nem arról van szó, hogy sose járjatok többé kiállításokra, mert az gáz, hanem...hanem talán mégis. Főleg ha Jake Gyllenhaalnak hívnak.

Megvan, melyik filmtől félünk majd a legjobban jövőre

2018.12.26.

És megvan az is, hogy melyik filmet várjuk már most.

Hullákból várat – A ház, amit Jack épített

2018.11.28.

Kitiltása után ezzel a filmmel tért vissza Cannes-ba Lars von Trier, a botrányhős, a mesteri rendező, akinek filmjei megbotránkoztatók, meghökkentők és mindenki kiakad tőlük. A ház, amit Jack épített című film esetében sem volt ez másként, rosszullétek és moziteremből való kivonulások övezték a vetítéseket.

Újra támad a texasi láncfűrészes

2018.11.16.

Nem, szerencsére nem egy újabb gagyi remake-ről van szó, hanem újra mozivásznon láthatjuk az eredeti, 1974- es vérengzést.

Brutálisan nyitott a mozikban a legújabb Halloween-film

2018.10.24.

Az előzetesek alapján mindenki reménykedett, hogy végre valóban egy méltó folytatást kap John Carpenter klasszikusa, a Halloween, de azért arra senki sem számított, hogy minden idők második legjobb nyitóhétvégéjét produkálja majd a horrorfilmek mezőnyében.

Kísérteties magyar horror készül

2018.10.23.

A hazai filmes paletta nem igazán tobzódik a horror műfajának terméseivel, de Bergendy Péter ezen most változtatni fog.

Címkék: horror, Rövidzárlat

Beteg plakátok egy beteg filmhez

2018.09.27.

Ha Lars von Trierről van szó, akkor jóra nem nagyon számíthatunk. Már ami a lelki gyötrelmeket illeti, ám a moziélmény az tuti, hogy ütős lesz (annak, aki szereti Trier munkáit.)

(18+) Magyarul is elszabadul a pokol a Halloween durvább előzetesében

2018.09.25.

Ugyan láthattunk már egy szinkronos kedvcsinálót a közelgő Halloween-filmhez, az azonban még sejtette a borzalmakat, amik "ránk várnak", a legfrissebb előzetesben pedig már durvább részleteket is előkerülnek. 

Megfagy bennünk a vér októberben

2018.09.06.

Itt van az ősz, itt van újra, ahogy Michael Myers is eljött megint. A Halloween hozza a kötelezőket, avagy para lesz, de rendesen.

Két perc tömény borzongás

2018.08.24.

Nem vagyok oda a remake-ekért, de a legendás Dario Argento horrormester mozijának újrázása nagyon úgy tűnik, mindent megad, ami egy ilyen kaliberű horrorhoz kell.