Blogolj!

Újabb Bíborhegy fotók

2015.07.07.

Még mindig hónapok választanak el az októberi bemutatótól, így addig be kell érnünk a karakterposzterekkel és előzetesekkel. Guillermo del Toro Bíborhegyére már csak azért is érdemes várni, mert visszahozza nekünk a klasszikus kísértetmeséket és szellemjárta, ódon épületeket, így végre a horror visszatér gyökereihez, és nem még egy tucat ijedt tinit kell néznünk a moziban.

(kép forrása: www.empireonline.com)

(kép forrása: www.premierfilmek.blog.hu)

Címkék: horror, Rövidzárlat

A múlt évszázad filmjei feketén fehéren

2015.07.02.

A nyári mozidömping mindig jó, hiszen ki nem szereti a látványos, pörgős filmeket, viszont ne feledkezzünk meg a régiekről sem. Attól még, hogy egy film elmúlt 30 éves, nincs benne CGI és még csak nem is színes, igenis lehet a mai napig is izgalmas és szórakoztató. Az igazi filmmániások tudják ezt, viszont aki húzódozik a régi, akár majdnem 100 éves filmektől, annak itt egy kis ajánló a 20. század fekete-fehérjeiből.

(kép forrása: www.blogs.indiewire.com)

Sikoly ízelítő

2015.06.26.

Június 30-án indul a Sikoly sorozat, amiből az MTV most étvágygerjesztőnek kiadta az első 8 percét. Természetesen van benne drewbarrymore-oskodás (vagyis ijedezés egy hatalmas házban, a saját lábunkban elbotlás és végül meghalás) és késes, köpenyes, maszkos gyilkos is.

Újra lehet parázni: Paranormal Activity - The Ghost Dimension előzetes

2015.06.24.

A Paranormal Activity- filmek újabb részének előzetese látszólag semmivel sem lesz több, mint elődjei, hiszen ugyanúgy megvan a borzongás, a reszkető kamera és a démoni gyerek, szóval reméljük, hogy ez már tényleg az utolsó rész ebből a kézikamerás horrorból. A rendező Gregory Plotikn, aki eddig leginkább csak vágóként dolgozott. A film Amerikába októberben érkezik.

Bíborhegy karakterfotók

2015.06.18.

Guillermo del Toro gótikus horrorja ősszel jön ijesztgetni minket, addig viszont itt vannak az első karakterfotók.

undefined

Címkék: horror, Rövidzárlat

Emma Watson sír és retteg

2015.06.11.

Alejandro Amenábar legújabb filmje, a Regression előzetesében Emma Watson pánikol, Ethan Hawke pedig veszettül kutatja az igazságot.

Szeresd a testem, bébi! – Valami követ

2015.06.04.

Egy dolgod van: szexelj valakivel. Ha nem teszed, meghalsz. Ha ez nem jön be, akkor szexelj mással.

(kép forrása: www.supernaturalmovies.blog.hu)

A zombiapokalipszis folytatódik

2015.05.22.

Megvan az időpontja a World War Z második részének, amire még bőven várhatunk, hiszen csak 2017-ben fog elkészülni. A rendező J. A. Bayona, a forgatókönyvíró pedig Steven Knight lesz, aki „tiszta lappal” akarja kezdeni a dolgot. Nem lehet tudni mit jelent ez, de majd négy év múlva kiderül.

Keanu Reeves-t két lány zaklatja

2015.05.22.

Kijött Keanu Reeves horrorjának, a Knock Knock-nak az előzetese, ami bemutatja, hogy két lánnyal kikezdeni családos emberként nem túl szerencsés dolog. A rendező Eli Roth, aki elmondása szerint egy pszichoszexuális thrillert akart készíteni, ebben pedig Roman Polanski korai évei adtak neki inspirációt. 

Bíborhegy egyre jobban közeledik

2015.05.13.

Már a második előzetes jött ki a Bíborhegynek, amiben Jessica Chastain, Mia Wasikowska és Tomm Hiddleston egy kísértetházban retteg és harcol a szellemekkel. Guillermo del Toro megint hozza a formáját és egy gyönyörű, ám annál bizarrabb filmet készített. Hozzánk október 15-én jön el a borzongás.

Ezeket a cikkeket olvastad már?