hirdetés
Blogolj!

TV-s előzetest kapott a Bíborhegy

2015.09.20.

Guillermo del Toro gótikus horrorjára már nem kell sokat várnunk, október 15-től mi is jegyet válthatunk rá, addig is itt egy újabb ízelítő.

Újabb Stephen King sorozat érkezik

2015.09.19.

(kép forrása: http://www.theguardian.com/

Nemrég ért véget a CBS-nél A búra alatt sorozat, de máris egy új King adaptáción ügyködnek, most a Dimension Television-nél. Ezúttal a horrorkirály egy régebbi munkájához A ködhöz nyúlnak hozzá, amiből 2007-ben már készült egy mozifilm. Egyelőre annyit tudni, hogy a szériát Christian Torpe, a Rita című dán sorozat kreátora veszi majd a szárnyai alá, még azt is elárulták, hogy a széria a novellából és a 2007-es filmverzióból is egyaránt merítene

(kép forrása: http://ihorror.com/

A 2000-es évek legjobb "Bromance" párosai - 2. rész

2015.09.15.

Itt a Bromance lista második része, ahol már mélyebb vizekre evezünk az előző ötös pároshoz képest. 

(kép forrása: http://moviepilot.com/)

Folytatódik a borzongás – Amerikai Horror Story 5. évad trailer

2015.09.13.

(kép forrása: www.ibtimes.com)

Végre megérkezett az első igazi előzetes az AHS széria ötödik évadához, ami ezúttal egy horror hotelben fog játszódni, ennek megfelelően a Hotel alcímen is fog futni. A megszokott színészgárdához – Evan Peters, Sarah Paulson, Denis O'Hare – ezúttal csatlakozik Lady Gaga (főleg húzónévnek) és Matt Bomer (A nagy svindli) is. Azonban a mindig lenyűgöző alakítást nyújtó, Jessica Lange-t és Frances Conroy-t sajnos már nélkülöznünk kell az eredeti keménymagból.  Vigasztalásként Kathy Bates és Angela Bassett is szintén visszatérnek. Kezdés október 7.

Jön az, Aki bújt, aki nem 3. része

2015.09.13.

(kép forrása: www.variety.com)

Már évek óta szó volt róla, hogy érkezik egy folytatás, hogy már van kész forgatókönyv is, mégsem lehetett semmi biztosat tudni. Azonban a tegnapi nap folyamán a Mryaid Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy igent mondtak a harmadik részre és már jövő év elején indulhat a forgatás. A most már horror trilógia első része az, Aki bújt, aki nem még 2001-ben, a második, Aki bújt, aki nem 2. – A második este pedig 2003-ban került bemutatásra. A harmadik részt szintén az a Victor Salva  fogja írni- és rendezni, aki az első kettőt is. Annyit elárult a történetről, hogy ugyan ott fog folytatódni, ahol a második rész véget ért, továbbá hogy megtudjuk a szörny eredetét. Az eddigi két film mögött Francis Ford Coppola állt producerként, aki most szintén visszatér a produkcióhoz.

Címkék: horror, Rövidzárlat

Kevésbé ismert filmek, amiket jó, ha megnézel – 9. rész

2015.09.12.

A legutóbbi dokumentumfilmes részleget hátrahagyva, térjünk vissza a fikcióhoz. (Előző részeket itt olvashatjátok vissza: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8)

(kép forrása: www.allocine.fr)

Napi horror show – A Slayer újra támad

2015.09.11.

(kép forrása: www.kerrang.com)

Ma jelent meg a Slayer legújabb albuma Repentless címen, aminek címadó dalához máris ki adtak egy mondhatni kissé véresre sikeredett kisfilmet. Hogy ennek mi köze van a filmekhez?

Van egy pár. A videót BJ McDonnell rendezte, aki a 2013-as Hatchet III horrorfilmet is jegyzi, illetve eddig olyan nagyszabású produkciókon tevékenykedett a kamera mögött, mint Bosszúállók: Ultron kora, Hangya, vagy éppen Rob Zombie klasszikusának folytatásán, Az 1000 halott háza 2. - A sátán bosszúján. A produceri teendőket Felissa Rose látta el, aki szintén otthonosan mozog a horror műfajában, színésznőként szerepelt az 1983-as A halál angyala horrorban, producerként pedig a The Perfect House-t is jegyzi.

És ha ez még mindig nem lenne elég garancia a vérontáshoz egy olyan fasza kis stábot hoztak össze, ami csupa olyan horror legendákból áll, mint; Danny Trejo (Alkonyattól pirkadatig, Machete), Derek Mears (Péntek 13, Predators), Tony Moran (Halloween - A rémület éjszakája), Jason Trost (Hatchet III), Tyler Mane (Halloween 2007), Sean Whalen (Men in Black - Sötét zsaruk, Halloween II ), és végül Vernon Wells (Mad Max 2. - Az országúti harcos, Kommandó). A videót csak az nézze meg, akinek van gyomra a vérengzéshez. 

Hiszel a Télapóban? Nem? Akkor megszívtad! – Krampusz előzetes

2015.09.10.

 Megérkezett az első előzetes a decemberi horrorvígjátékhoz, a Krampushoz. A filmet Michael Dougherty rendezte, aki a 2007-es Adsz vagy kapsz című szintén horrorvígjátékot is jegyzi, illetve dolgozott az X-Men: Apokalipszis forgatókönyvén is. Főszerepekben Adam Scott (Városfejlesztési osztály), Toni Collette (A család kicsi kincse), Allison Tolman (Fargo) és Emjay Anthony (A séf) láthatóak, nekik kell majd túlélniük az ajándékozás izgalmait.

(kép forrása: www.bloody-sigusting.com)

A történet egy nem éppen jól működő családról szól, akik elhatározzák, hogy ennek ellenére együtt töltik az ünnepeket, de Max hátat fordít a karácsonynak, aminek az lesz a következménye, hogy magukra szabadítja a poklot. A Krampusnak nem igazán tetszett Max döntése, ezért úgy dönt, hogy meglátogatja a családot egy kis hentelésre, akik kénytelenek együtt küzdeni a túlélésért.

Hét nappal előbb borzonghatunk

2015.09.08.

(kép forrása: www.ign.com)

Eredetileg is úgy volt, hogy október közepén jön ki Guillermo del Toro gótikus horrorja, majd jött a hír, miszerint eltolják egy héttel későbbre a bemutatót. Úgy látszik a forgalmazó újból variált a dátumokkal, hiszen most a legújabb infók szerint mégiscsak megmarad az eredeti időpontja a Bíborhegy premierjének, amiben Mia Wasikowska Jessica Chastainnel és Tom Hiddlestonnal ijedezik majd egy ódon, szellemekkel teli kastélyban. 

Micsoda nő ez a férfi! – Transzneműség a vásznon

2015.09.07.

Ha már közeledik az egyértelműen Oscar-esélyes A dán lány, akkor körbenézünk, hogy milyen ehhez hasonló, nemváltással kapcsolatos filmek készültek.

(kép forrása: www.toutlecine.challenges.fr)

Címkék: akció, dráma, horror, lista

Ezeket a cikkeket olvastad már?