Borkai Zsolt kilépett a Fideszből
Győr polgármesteri címéről viszont nem mondott le, független polgármesterként irányítja a jövőben a várost.
Blogolj!

Forog az utolsó Resident Evil mozi

2015.09.28.

Ennek örömére Milla Jovovich (Az ötödik elem, Resident Evil filmek) egyből meg is osztott egy képet az instagramján kolleganőjével Ali Larterrel (Végső állomás, Hősök). Alice és Claire utolsó megpróbáltatásai 2017 februárjára várható.

These badass ladies be back! On set with @therealalil. #aliceandclaire #residentevilmovie #capetowndiary

Milla Jovovich (@millajovovich) által közzétett fénykép,

Címkék: horror, Rövidzárlat

Érkezik Az ördögűző, az Ace Ventura és A nagy csapat remake

2015.09.27.

(kép forrása: http://atomix.vg/) 

A hírek szerint a Morgan Creek Films, ami a Tiszta románc és a Robin Hood, a tolvajok fejedelme filmek mögött is áll, megbízott egy befektetési bankot, hogy eladja filmjeit. Azonban 5 film jogait mégis megtartotta a remake-ek miatt: Ace Ventura: Állati nyomozoo, A nagy csapat, A vadnyugat fiai, Repülő Tigrisek és Az ördögűző.

A Morgan Creeknek nincs adóssága, a vezérigazgató, Jim Robinson elmondása alapján az eladásokból származó pénzt jövőbeli produkciók finanszírozásához fogják felhasználni. Hozzátette, hogy máris tárgyalások folynak Az ördögűző, az Ace Ventura és A nagy csapat remake-jeiről.

Krampusz – Feliratos előzetes

2015.09.23.

Korábban már írtunk a közelgő horror vígjátékról és most itt van a feliratos előzetes. Továbbra sem árt hinni a Télapóban, ha jót akartok. December 3-tól a mozikban. 

Papi áldással kezdték a Démonok között második részének forgatását

2015.09.22.

James Wan (Fűrész, Démonok között) belevágott a Démonok között folytatásába, amely a már első részből is ismert házaspár, Ed és Lorraine Warren történetét viszi tovább. Továbbra is Patrick Wilson (Watchmen: Az őrzők, Isidious és Vera Farmiga (Az árvaBates Motel: Psycho a kezdetektől) alakítják a házaspárt. A New Line Cinema egy olyan fotót osztott meg a twitterén, amelyen egy pap épp megáldja a forgatás helyszínét. Ezek után már biztos nem lesz egy elátkozott forgatás. 

Ezek után a rendező is megosztott az instagramján egy a film hangulatát idéző fotót. A film bemutatója 2016 júniusára várható. 

First day of principal photography. Fogbound backyard inside soundstage. #Conjuring2

James Wan (@creepypuppet) által közzétett fénykép,

Címkék: horror, Rövidzárlat

TV-s előzetest kapott a Bíborhegy

2015.09.20.

Guillermo del Toro gótikus horrorjára már nem kell sokat várnunk, október 15-től mi is jegyet válthatunk rá, addig is itt egy újabb ízelítő.

Újabb Stephen King sorozat érkezik

2015.09.19.

(kép forrása: http://www.theguardian.com/

Nemrég ért véget a CBS-nél A búra alatt sorozat, de máris egy új King adaptáción ügyködnek, most a Dimension Television-nél. Ezúttal a horrorkirály egy régebbi munkájához A ködhöz nyúlnak hozzá, amiből 2007-ben már készült egy mozifilm. Egyelőre annyit tudni, hogy a szériát Christian Torpe, a Rita című dán sorozat kreátora veszi majd a szárnyai alá, még azt is elárulták, hogy a széria a novellából és a 2007-es filmverzióból is egyaránt merítene

(kép forrása: http://ihorror.com/

A 2000-es évek legjobb "Bromance" párosai - 2. rész

2015.09.15.

Itt a Bromance lista második része, ahol már mélyebb vizekre evezünk az előző ötös pároshoz képest. 

(kép forrása: http://moviepilot.com/)

Folytatódik a borzongás – Amerikai Horror Story 5. évad trailer

2015.09.13.

(kép forrása: www.ibtimes.com)

Végre megérkezett az első igazi előzetes az AHS széria ötödik évadához, ami ezúttal egy horror hotelben fog játszódni, ennek megfelelően a Hotel alcímen is fog futni. A megszokott színészgárdához – Evan Peters, Sarah Paulson, Denis O'Hare – ezúttal csatlakozik Lady Gaga (főleg húzónévnek) és Matt Bomer (A nagy svindli) is. Azonban a mindig lenyűgöző alakítást nyújtó, Jessica Lange-t és Frances Conroy-t sajnos már nélkülöznünk kell az eredeti keménymagból.  Vigasztalásként Kathy Bates és Angela Bassett is szintén visszatérnek. Kezdés október 7.

Jön az, Aki bújt, aki nem 3. része

2015.09.13.

(kép forrása: www.variety.com)

Már évek óta szó volt róla, hogy érkezik egy folytatás, hogy már van kész forgatókönyv is, mégsem lehetett semmi biztosat tudni. Azonban a tegnapi nap folyamán a Mryaid Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy igent mondtak a harmadik részre és már jövő év elején indulhat a forgatás. A most már horror trilógia első része az, Aki bújt, aki nem még 2001-ben, a második, Aki bújt, aki nem 2. – A második este pedig 2003-ban került bemutatásra. A harmadik részt szintén az a Victor Salva  fogja írni- és rendezni, aki az első kettőt is. Annyit elárult a történetről, hogy ugyan ott fog folytatódni, ahol a második rész véget ért, továbbá hogy megtudjuk a szörny eredetét. Az eddigi két film mögött Francis Ford Coppola állt producerként, aki most szintén visszatér a produkcióhoz.

Címkék: horror, Rövidzárlat

Kevésbé ismert filmek, amiket jó, ha megnézel – 9. rész

2015.09.12.

A legutóbbi dokumentumfilmes részleget hátrahagyva, térjünk vissza a fikcióhoz. (Előző részeket itt olvashatjátok vissza: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8)

(kép forrása: www.allocine.fr)

Ezeket a cikkeket olvastad már?