Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Petíciót indítottak a Trónok harca újraforgatásáért

2019.05.16.

Néhány éve még jó kiröhögtünk volna olyan kezdeményezést, ami az utóbbi évtized egyik legjobb és legnépszerűbb sorozatának befejezését rebootolná, most viszont meg tudjuk érteni a dühös rajongókat.

A csernobili katasztrófa, ahogy még nem láttuk

2019.03.13.

Nincs olyan ember, aki ne hallott volna az 1986-os csernobili katasztrófáról, amiről számos dokumentumfilm készült már, az HBO pedig most egy ötrészes sorozattal rukkolt elő a témában.

Michael Jackson pedofilbotránya már A Simpson családra is kihat

2019.03.08.

A Wall Street Journal írta meg, hogy nem sugározzák többé A Simpson család egyik klasszikus epizódját, amelyben Michael Jackson volt az egyik karakter szinkronhangja. A döntést a sorozat producere, James L. Brooks közölte az újsággal.

Kiderült, mikor indul a Trónok harca fináléja

2019.01.15.

Az HBO korábban már bejelentette, hogy áprilisban láthatjuk viszont Havas Jont és társait, azt viszont még nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor is. Most már ez sem titok. 

Benedict Cumberbatch megmutatja nekünk a Brexit mögött meghúzódó hazugságokat

2018.12.16.

Nagyon senkinek sem kell bemutatni, hogy mi is az a Brexit, viszont a mögötte húzódó politikai kavarásokat már annál inkább érdemes, amit az HBO meg is tesz nekünk. 

Megvan, mikor érkezik a Trónok harca befejező évada

2018.11.14.

Már az egész világot lázban tartotta, mikor derül ki végre, hogy ki ülhet a Vastrónra, most pedig végre kiderült.

Durva titkokból a True Detective harmadik évadában sem lesz hiány

2018.11.03.

Elsőre nagyon senki sem jött lázba, mikor kiderült, hogy a True Detective (A törvény nevében) kap egy harmadik évadot is, "köszönhetően" annak, hogy a zseniális első évad után egy eléggé feledhető másodikkal rukkolt elő az HBO.

Megvan a Trónok harca előzménysorozatának főszereplője

2018.10.31.

Lerántotta az HBO a leplet a Trónok harca előzménysorozatának a főszereplőjéről, aki nem más, mint a kétszeres Oscar-jelölt Naomi Watts (Mulholland Drive - A sötétség útja, King Kong). 

Hoppá! Amerikában is vetítik az Aranyéletet

2018.08.01.

Augusztus elsejétől az amerikai HBO is műsorra tűzi a magyar sikersorozatot.

A szomorú bohóc esete a démonokkal

2018.07.22.

Kívülről nézve minden egyszerűbbnek tűnik. Pláne ha sikeres hollywoodi sztárokról van szó, akiket mindenki szeret, telt házas előadásaik vannak és természetesen még gazdagok is. De persze sokszor ez csak a látszat. Robin Williams esetében sem volt másként.

12