Blogolj!

Megint feljelentették Weinsteint, most kivételesen nem zaklatás miatt

2018.01.08.

Feljelentették Harvey Weinstein filmproducert, filmgyártó cégét és Michael Rubin volt New York-i ügyészt, amiért úgymond összebeszéltek és törvénytelen eszközökkel próbálták megakadályozni a producer ellen nemi erőszak miatt indult eljárás lefolytatását.

Van, aki képes lenne megölni Harvey Weinsteint

2018.01.05.

Október óta egyre több és több nő állt a nyilvánosság elé vállalva történeteiket, amik a nagyhatalmú producer, Harvey Weinstein mocskos dolgairól (molesztálás, szexuális zaklatás, megerőszakolás) szóltak. A sok nő között Mira Sorvino is áldozat volt, a szintén színész édesapja, Paul Sorvino most pedig nagyon begőzölt.

Több milliós programot indítottak a szexuális zaklatások ellen a hollywoodi sztárok

2018.01.03.

Több mint 300 hollywoodi színésznő, forgatókönyvíró, rendező, producer és a filmszakma más  jeles képviselői programot indítottak a szexuális zaklatások ellen nemcsak a filmiparban, hanem minden amerikai munkahelyen.

Trump kritizálása miatt büntette Meryl Streepet egy utcaművész

2017.12.23.

Egy Los Angelesben élő jobboldali gerillaművész elismerte, hogy ő készítette az amerikai nagyváros utcáin a hét elején felbukkant mintegy tucatnyi plakátot, amelyek Meryl Streepet ábrázolják Harvey Weinstein társaságában, "tudott róla" felirattal. A plakátokat bosszúnak szánta azért, mert az Oscar-díjas színésznő bírálta Donald Trumpot.

Dokumentumfilm készül 2017 legnagyobb szexbotrányáról

2017.12.19.

A BBC Two készíti el azt a dokufilmet, ami a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein amerikai sztárproducert érinti.

Már szervezett bűnözéssel is vádolják Harvey Weinsteint

2017.12.07.

Keresetet nyújtott be szerdán egy New York-i bíróságon hat nő Harvey Weinstein ellen, azt állítva, hogy a filmmogul gyakorlatilag egy bűnszervezetet hozott létre az általa elkövetett szexuális erőszak és zaklatások elleplezésére.

Harvey Weinstein szexkereskedelemben is bűnös lehet

2017.11.28.

Jelenleg már New Yorkban, Los Angelesben és az Egyesült Királyságban is folyik a nyomozás Harvey Weinstein állítólagos szexuális zaklatásaival kapcsolatban, most azonban egy még súlyosabb vádpont is helyet kapott a listán: a szexkereskedelem.

Weinstein kémekkel próbálta elhallgattatni áldozatait

2017.11.08.

Nem mindennapi részletekre derült fény a Harvey Weinstein-botránnyal kapcsolatban: kiderült ugyanis, hogy Weinstein egykori titkosszolgálati szakembereket fogadott fel, akiknek az volt a dolga, hogy elhallgattassák azokat a színésznőket és újságírókat, akik már 2016 óta azon dolgoztak, hogy nyilvánosságra hozzák a világhírű filmes szexuális támadásait.