Nincs telitalálatos a hatos lottón
A 33. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 2, 12, 18, 26, 39, 45. 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 327 345; a 4 találatos szelvényekre 5 970; a 3 találatos szelvényekre 1475 forintot fizetnek.
Blogolj!

Uma Thurman is kitálalt: megalázták és zaklatták

2018.02.05.

A színésznő eddig csak utalgatott arra, hogy őt is megkörnyékezte Harvey Weinstein, de eddig még nem fejtette ki, hogy mi is történt közte és a producer között. Sokan vártak arra, hogy Thurman megszólaljon, ugyanis köztudott, hogy sokszor dolgozott Weinsteinnel. A színésznő most megtörte a csendet.

Megszólalt a zaklatásos ügyben Harvey Weinstein

2018.01.31.

Az elmúlt hónapokban hatalmas port kavart az amerikai producer körül kirobbant szexuális zaklatásos botrány, amit számos eset, több elkövető és áldozat is követett. Most megszólalt végre Weinstein is.

Liam Neeson szerint Hollywoodban már boszorkányüldözéssé vált a zaklatási botrány

2018.01.13.

Liam Neeson új filmje, a The Commuter – Nincs kiszállás promóciós turnéján fejtette ki a véleményét a zaklatási ügyekről az ír The Late Late Show-ban.

Megütötték Harvey Weinsteint egy étteremben

2018.01.11.

Két pofont is kapott a nőket szexuálisan zaklató producer.

Megint feljelentették Weinsteint, most kivételesen nem zaklatás miatt

2018.01.08.

Feljelentették Harvey Weinstein filmproducert, filmgyártó cégét és Michael Rubin volt New York-i ügyészt, amiért úgymond összebeszéltek és törvénytelen eszközökkel próbálták megakadályozni a producer ellen nemi erőszak miatt indult eljárás lefolytatását.

Van, aki képes lenne megölni Harvey Weinsteint

2018.01.05.

Október óta egyre több és több nő állt a nyilvánosság elé vállalva történeteiket, amik a nagyhatalmú producer, Harvey Weinstein mocskos dolgairól (molesztálás, szexuális zaklatás, megerőszakolás) szóltak. A sok nő között Mira Sorvino is áldozat volt, a szintén színész édesapja, Paul Sorvino most pedig nagyon begőzölt.

Több milliós programot indítottak a szexuális zaklatások ellen a hollywoodi sztárok

2018.01.03.

Több mint 300 hollywoodi színésznő, forgatókönyvíró, rendező, producer és a filmszakma más  jeles képviselői programot indítottak a szexuális zaklatások ellen nemcsak a filmiparban, hanem minden amerikai munkahelyen.

Trump kritizálása miatt büntette Meryl Streepet egy utcaművész

2017.12.23.

Egy Los Angelesben élő jobboldali gerillaművész elismerte, hogy ő készítette az amerikai nagyváros utcáin a hét elején felbukkant mintegy tucatnyi plakátot, amelyek Meryl Streepet ábrázolják Harvey Weinstein társaságában, "tudott róla" felirattal. A plakátokat bosszúnak szánta azért, mert az Oscar-díjas színésznő bírálta Donald Trumpot.

Dokumentumfilm készül 2017 legnagyobb szexbotrányáról

2017.12.19.

A BBC Two készíti el azt a dokufilmet, ami a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein amerikai sztárproducert érinti.

Már szervezett bűnözéssel is vádolják Harvey Weinsteint

2017.12.07.

Keresetet nyújtott be szerdán egy New York-i bíróságon hat nő Harvey Weinstein ellen, azt állítva, hogy a filmmogul gyakorlatilag egy bűnszervezetet hozott létre az általa elkövetett szexuális erőszak és zaklatások elleplezésére.