Blogolj!

Könyvet írnak a Fannibálok

2015.11.20.

A legelvetemültebb Hannibál-rajongókat, a Fannibálokat annyira mélyen érintette az a tény, hogy az NBC a 3. évad után elkaszálta a Hannibál szériát, hogy a saját kezükbe vették a nem mindennapi love story folytatását. A rajongók egy csoportja úgy döntött, hogy egy közös kötetben állítanak emléket kedvenc "murder husbands" párosának, Hannibal Lecternek és Will Grahamnek. 

A RAW címre keresztelt könyvben grafikai és irodalmi alkotások egyaránt helyet kapnak majd. Az ötletgazdák már egy Kickstarter-projektet is indítottak, hogy itt összegyűjthessék a hiánypótló könyvük kiadásához szükséges összeget. A tervezett projekt egy 200 oldalas antológia lenne, amiben 50 Hannigram-rajongó művei kaphatnak majd helyet.

Egy kis vacsi a barátokkal?

2015.09.11.

A nem éppen vidám hangulatáról híres Hannibal sorozat a 3. évadával úgy néz ki véget ért, így emlékezzünk meg a sok szép közös élményről a haverokkal és egy kis vacsival .

Ínycsiklandó bűnbeesés

2015.07.17.

A Hannibal című sorozat olyan, mint maga a főszereplő: vonzó, félelemkeltő és ellenállhatatlan. Kétségkívül az elmúlt pár év legellentmondásosabb TV-s produkciója ez, már csak abból a szempontból is, hogy azon vesszük észre magunkat, hogy egy pszichopata gyilkosnak drukkolunk. Vajon mitől olyan vonzó egy manipulatív, emberevő, nárcisztikus ember kegyetlensége? Mi megy végbe bennünk, nézőkben akkor, amikor kimondottan megéhezünk egy-egy emberi testrész látványától? És miért vágyik mindenki arra, hogy ez a rendhagyó románc, ami Will és Hannibal között plátói módon megvan, végre beteljesüljön?

#savehannibal - Legyél te is kannibál!

2015.06.23.

Épphogy kijött a Hannibal 3. évada az NBC-n, a csatorna bejelentette, hogy nem terveznek folytatást a sorozatnak.

(kép forrása: www.variety.com)

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hiszen Bryan Fuller és csapata az egyik legjobb, legigényesebb produkciót hozta létre a lecteri univerzumról. A folytatás egyelőre nincs teljesen kizárva, hiszen az alkotók tervei között van a 4. évad, ahol már megjelenne Clarice Starling ügynök is, viszont ehhez kell találni egy csatornát, ami felkarolja a sorozatot.

Fuller és az NBC is pozitívan nyilatkoztak az ügy kapcsán, mindkét fél megköszönte a közös munkát. A sorozat elkaszálásának hátterében az is állhat, hogy a 3. évad nem startolt olyan jól, mint az előző kettő. Ennek okai lehetnek, hogy a folytatás április helyett júniusra esett és az alapvetően is misztikus, filozofikus sorozat még elvontabb lett.

(kép forrása: www.teeveetee.blogspot.com

A szakítás tehát az NBC-vel végleges, ám ez nem feltétlenül jelenti a Hannibal végét, így a fannibalok még reménykedhetnek, hogy továbbra is élvezhetik az utazást a gasztronómia és az emberölés világában. 

Jön, jön, jön!

2015.05.28.

Egy éve várják a Fannibalok, hogy eljöjjön végre ez az idő is. Már. Csak. Egy. Hét.

(kép forrása: www.facebook.com)

Ilyen Hannibal plakátot mindenhová!

2015.05.27.

Ha csak egyetlenegy képpel kéne összefoglalni a nemsokára induló harmadik évadot, akkor tuti ez lenne az. Mert mozog és mert menő.

Please confirm your reservation.Hannibal returns June 4.

Posted by Hannibal on 2015. május 25.

A doktor úr most a francia konyhát ajánlja

2015.05.21.

Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) Hannibalt megformáló Mads Mikkelsen és „barátai” a 3. évadtól Európa felé veszik az irányt, hogy ott hódoljanak a gasztronómiai élvezeteknek. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy már csak két hét! Addig itt van egy kis hangulat hozzá.

 

Ezeket a cikkeket olvastad már?