Blogolj!

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb film

2016.02.27.

A mellék- és főszereplők után a rendezőkkel foglalkoztunk, most végezetül a rendezők alkotásai a sorosak. Tehát jöjjenek a legjobb filmek.

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb rendező

Most, hogy túlvagyunk a mellék- és főszereplők tippjein, jöjjenek a rendezők.

És megint Mad Max

2015.06.10.

Ki tudja, hogy hányadik bőrt húzzák le a legújabb Mad Max filmről, de mi egyáltalán nem bánjuk, mert jobbnál jobb alkotások születnek. Mint például ez:

Animated "Mad Max: Fury Road" Tribute from whoispablo on Vimeo.

Buster Keaton és Mad Max

2015.06.03.

Mi lett volna, ha a régi klasszikusnak számító, a maga nemében izgalmas 1926-os A Generális enyhe Mad Max stílust kapott volna? Hát ez:

Mad Max retro

2015.06.01.

Még mindig nem csengett le a Mad Max őrület, és ha már egy jó kis Kung Fury is kijött nemrég, akkor itt egy újabb retro hangulat szintén a '80-as évek stílusában.

Amikor az elmebetegséget imádod – Mad Max: A harag útja

2015.05.26.

Egészestés káosz, amitől felrobban a retinád, lezsibbad az agyad és ez pillanatig sem hagy nyugton. Ez a Mad Max.

Mad Max őőőrület!

2015.05.18.

Mad Max őőőrület!

Nincs mese, irigykedünk azokra, akik már látták a Mad Max: A harag útját, de már csak egy hét, és itthon is beindul a darálás, zúzás és tombolda. Addig viszont egy menő kis szösszenet Millerrel és Toecutterrel.

 

Régi és új Max

2015.05.08.

Csütörtökön volt a Mad Max: A harag útja premierje Hollywoodban, ahol meglepetésként Mel Gibson is feltűnt. Így születhetett meg ez a nagyszerű fotó is a múlt és jelen találkozásáról.

(kép forrása: www.variety.com)

Nyári mozidömping

2015.05.06.

Lassan itt a nyár, ami azt jelenti, hogy közelednek a blockbusterek is, vagyis ha már nem bírjuk a hőséget, nyugodtan beülhetünk a hűs moziterembe.  Van miből válogatni.

Mad Max: Fury Road – újabb infók

2015.05.06.

Újabb csemegék érkezetek a lassan mozikba kerülő (május 21.) Mad Max háza tájáról. Videók és interjúk Charlize Theron-nal és Tom Hardy-val. Lehet szemezgetni!

12