Blogolj!

A Parlament előtt sétálgat a Trónok harca sztárja

2020.09.23.

Pedro Pascal a The Unbearable Weight of Massive Talent forgatása miatt tartózkodik a magyar fővárosban csakúgy, mint kollégája, Nicolas Cage.

Újraindult a nemzetközi filmek forgatása Magyarországon

2020.08.12.

A 10. születésnapját ünneplő Origo Filmstúdió épületei 2020. augusztus 12-én. A stúdióban újraindult a nemzetközi filmek forgatása. MTI/Szigetváry Zsolt

Káel Csaba a magyar mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos a 10. születésnapját ünneplő Origo Filmstúdióban beszélt arról, hogy mi a helyzet jelenleg a filmgyártással itthon.

Folytatódik a Jurassic World következő részének forgatása, de milliókba fáj majd

2020.06.16.

Korábban mi is írtunk róla, hogy Hollywood kezd újra életre kelni, így a Jurassic World harmadik részének munkálatai is folytatódnak, viszont a járványügyi szabályok szigorú betartásával, ami nem kis pénzbe kerül majd.

Lassan újra beindul a Mission: Impossible 7 forgatása is

2020.06.02.

Az év elején leállított forgatásokat próbálják újraindítani, így van ezzel a Mission:Impossible 7 stábja is, ám erre még szeptemberig kell várni.

Több hónapos leállás után folytatódik az Avatar forgatása

2020.05.22.

Talán már egy örökkévalóságként lehet jellemezni az Avatar-filmek készítésével járó mizériát, mert nemcsak arról van szó, hogy a rajongók hosszú évek óta várnak a folytatásra, hanem most a járvány miatt is kénytelen volt leállni a stáb két hónapra. Ez most viszont már nincs így.

Scarlett Johansson már Budapesten akciózik

2019.06.26.

Megérkezett Natasha Romanoff, azaz Scarlett Johansson Budapestre, aki már javában forgatja a Fekete Özvegy-filmet.

Már készül a Space Jam 2

2019.06.26.

Az 1996-os film folytatásáról több éve beszélnek, viszont most már annyira tuti a dolog, hogy be is indult a forgatás.

Új izgalmas magyar mozifilm forog

2017.05.18.

Csuja László, a Filmalap Inkubátor Programjának egyik győztese Enyedi Ildikó mentorálásával a napokban kezdte meg első nagyjátékfilmje, a Virágvölgy forgatását. A coming-of-age történettel keresztezett road movie főszereplői Réti László, többszörös Speciális Olimpiai bajnok és Berényi Bianka, az EU Cannibal frontembere. A film a tervek szerint jövő ősszel lesz látható a hazai mozikban.