Blogolj!

Elton John jelenlétében mutatták be a róla készült életrajzi filmet Cannes-ban

2019.05.17.

Elton John Cannes-ban sem tagadta meg magát: a kötelező szmoking helyett a hátán ezüst strasszokkal díszített zakóban és szív alakú napszemüvegben jelent meg csütörtök este az énekes a róla készült életrajzi film, a Rocketman bemutatóján. A művet versenyen kívül vetítették a fesztiválon.

Szívszorító a Judy Garland tragikus életéről szóló mozi első előzetese

2019.05.11.

Alig egy perces hangulatvideót kaptunk a Judy című életrajzi filmből, de az már érezhető, hogy nem épp egy vidám mese lesz.

Danny DeVito a diósjenői halastónál forgatja legújabb filmjét

2019.05.07.

Azt már egy ideje lehetett tudni, hogy Danny DeVito hazánkban is forgatja majd az új filmjét, azonban a hivatalos terv az volt, hogy Ócsán forgatnak majd. A Bors információi szerint ehhez képest végül Diósjenőn, a halastónál láttak munkához.

Cannes-ban tartják az Elton John-film premierjét

2019.04.17.

A Paramount Pictures keddi bejelentése szerint, a cannes-i filmfesztiválon tartják a Taron Egerton főszereplésével érkező Elton Johnról szóló életrajzi film premierjét.

A Bohém rapszódia az eddigi legnagyobb zenei életrajzi kasszasiker

2019.04.16.

A Freddie Mercury-féle Bohém rapszódia már kb a megjelenése előtt is nagy kedvenccé vált, a bevételi adatok pedig még mindig emelkednek.

George Clooney magyar származású autógyártóról készít filmet

2019.04.12.

A hírek szerint Clooney nemcsak rendezi, hanem a főszerepet is eljátssza a filmben.    

A Béres Csepp feltalálójáról indul filmsorozat a Duna Televízión

2019.03.20.

Szombattól bárki betekintést nyerhet Béres József (1920-2006) élettörténetébe, ugyanis Cseppben az élet címmel új sorozatot indít a Duna Televízión.

Ma adják át az Oscar-díjakat

2019.02.24.

A ma este (közép-európai idő szerint hétfő hajnalban) 91. alkalommal megrendezésre kerülő Oscar-gálát idén egy szokatlanul botrányos időszak előzte meg, így az sem kizárt, hogy az este is tartogat még meglepetéseket.

Színes, szagos, zenés világba invitál minket Elton John

2019.02.22.

Zenés életrajzi filmek röpködnek mostanában felénk Hollywoodból, és ez valószínűleg marad is, most pedig a legközelebbi alkotás, ami egy ismert énekes életét dolgozza fel, az az Elton John-mozi, vagyis a Rocketman, ami most magyarul is megszólal.

Chris Hemsworth fogja alakítani Hulk Hogan pankrátort

2019.02.21.

A Netflix égisze alatt érkezik a Hulk Hogan pankrátor-színészről szóló életrajzi film, méghozzá Chris Hemsworth (Thor, Bosszúállók) főszereplésével.