John Travoltának jól áll, hogy seggfej lett

2018.05.04.

Na persze nem akármilyen seggfej, hanem egy nagyhatalmú maffiafőnök, aki mindenkin átgázol, ha kell.

Mel Gibson újra II. világháborús filmet rendez

2018.05.02.

Ami azért annyira nem meglepő választás, hiszen a 2016-os nagy visszatérését is Fegyvertelen katonának köszönheti, ami szintén a II. világháború idején játszódik, így Mel Gibson maradt a már jól bevált receptnél. 

Már tudjuk, milyen lesz egy nehéz nap Cannes-ban

2018.04.30.

A hamarosan induló cannes-i filmfesztiválon egy magyar film biztos, hogy lesz. Ez Szilágyi Zsófi első nagyjátékfilmje, az Egy nap, ami a Kritikusok Hetének elnevezett szekcióban debütál majd. Most pedig már egy előzetesben is láthatjuk, hogy milyen is lesz az az egy bizonyos nap.

Készül az Anne Frank-mozifilm

2018.04.02.

Előkészítés alatt áll a Keeper of the Diary című film, ami Anne Frank történetét dolgozza fel.

Érkezik a Maffiózók-előzményfilm

2018.03.09.

A legszebb az egészben, hogy az eredeti széria megalkotója, David Chase, illetve egyik írója, Lawrence Konner fogja jegyezni.  

Így fest Kevin Spacey nélküli a Kártyavár

2018.03.05.

A Netflix még tavaly rúgott fel minden kapcsolatot Kevin Spacey-vel, amikor kirobbant a zaklatási botránya, de nem mondtak le Kártyavár című drámasorozatról, így nélküle folytatták tovább. 

Előzetesen Kevin Costner kőkemény westernsorozata

2018.03.01.

Aki még nem ismeri még Taylor Sheridan nevét, jobb ha megjegyzi. Neki köszönhetjük ugyanis a Sicario – A bérgyilkostA préri urait és a tavaly bemutatott Wind River – Gyilkos nyomont is, aminek Sheridan az írása mellett már a rendezését is bevállalta.

DiCaprio után újabb nagy név csatlakozott Tarantino következő filmjéhez

2018.03.01.

A Variety számolt be róla, hogy Leonardo DiCaprio után újabb nagyágyú csatlakozott Quentin Tarantino a Manson családról készülő filmjéhez.

Elmondani az elmondhatatlant – Örök tél

2018.02.26.

Szász Attila és Köbli Norbert alkotópáros legfrissebb munkája nemcsak azért figyelemreméltó, mert eddigi alkotásaik (A berni követ, Félvilág) minőségiek voltak, hanem mert az Örök tél című munkájuk egy nagyon fontos témáról beszél. A Gulág Emlékbizottság támogatásával készült film a Gupvi-táborok borzalmairól és a történelem egy sötét időszakáról mesél.

Al Pacino szexuális zaklatási botrányba keveredik

2018.02.26.

Szerencsére Al Pacino kezd visszatalálni a helyes útra és az utóbbi évek szinten aluli filmjei után (Jack és Jill) végre ismét minőségi filmekben kamatoztatja a tehetségét.