Blogolj!

Megvan, ki rendezi a Fekete Párduc folytatását

2018.10.15.

Azért olyan nagyon senki sem lepődött meg, amikor a The Hollywood Reporter lehozta, hogy az első részt is jegyző Ryan Coogler írja és rendezi a hatalmas kasszasikerré váló Marvel-mozi, a Fekete párduc folytatását. 

Aladdin jött is meg nem is

2018.10.12.

Persze tudjuk, hogy a jövő tavasszal debütáló mozit még ízlelgetni kell, hiszen sok idő van még a premierig, de azért nem kellett volna ilyen szűkmarkúan bánni a nézőkkel.

A Disney ezúttal egy földönkívüli kutyát kelt életre

2018.10.05.

2002-ben jelent meg a Lilo és Stich – A csillagkutya című animációs film, ami cuki volt, megható és aranyos, úgy, ahogy annak lennie kell. A Disney pedig most erre csapott le, és felélesztik a sztorit és a karaktereket.

A Mary Poppins visszatér legújabb magyar előzetese mindenkit elvarázsol

2018.10.05.

Az első kedvcsinálóhoz képest már sokkal több varázslatot láthatunk a Disney következő nagy dobása, a Mary Poppins visszatér második előzetesében. 

Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője

2018.08.18.

A Forbes magazin szerint Scarlett Johansson lett a világ legjobban fizetett színésznője 2018-ban.

Zsepiket előkészíteni! Itt a Dumbó első magyar előzetese

2018.06.30.

Itt már írtunk róla, hogy mennyire cukinak ígérkezik a Tim Burton rendezésében érkező élőszereplős Disney klasszikus, a Dumbó újragondolása. 

Belépett a kétmilliárdosok elit klubjába a Bosszúállók: Végtelen háború

2018.06.13.

Most biztos megy a pezsgődurrogtatás a Disney-nél rendesen, ugyanis a Bosszúállók: Végtelen háború 48 nappal a bemutatója után átlépte a kétmilliárdos álombevételt, ráadásul mindezt úgy, hogy a Marvel gigaprodukciója az első szuperhősfilm a filmtörténelemben, ami képes volt erre a teljesítményre. 

Befutott az új Mary Poppins első előzetese

2018.03.05.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy a Disney leporolja a Mary Poppinst és elkészíti a folytatását Emily Blunt főszereplésével. 

Plüssmackó után élőszereplős Pinocchio

2018.02.21.

Az eredeti tervek szerint még Sam Mendes (Amerikai szépség, Skyfall) rendezőtől érkezett volna a Disney újabb nagy dobása, az élőszereplős Pinocchio, azonban a brit rendező még novemberben lelépett a fedélzetről.