Blogolj!

Izgalmas szereposztást kapott a Star Wars-sorozat

2018.12.13.

Ugye azt eddig is tudtuk, hogy a Disney ezer és egy bőrt akar lehúzni a Star Warsról, szóval nem is kérdés, hogy jön az előzménysorozat, aminek főszereplőjét már eddig is ismertük, most viszont kiderült, hogy kik lesznek még az univerzum részesei, ami elég izgin fest.

Már magyarul is megszólal Az oroszlánkirály

2018.12.07.

Múlt héten futott be az "élőszereplős" Az oroszlánkirály előzetese, ami most már magyarul is megszólal.

Befutott a Bosszúállók negyedik részének első előzetese

2018.12.07.

Egészen mostanáig csak találgatni lehetett, hogy mikor kapjuk meg az első ízelítőt a Bosszúállók negyedik részéhez, most pedig már nézhetjük is, hogy szomorkodik Amerika Kapitány. 

Tom Hanks lehet az élőszereplős Gepetto?

2018.12.04.

A The Hollywood Reporter szerint Tom Hanks játszhatja Gepettót, a fafaragó mestert a Disney új, élőszereplős Pinokkió feldolgozásában.

A Pixar és a Disney legújabb alkotásaival versenyez a Ruben Brandt, a gyűjtő

2018.12.01.

Milorad Krstic Ruben Brandt, a gyűjtő című, a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült akció-thrillere a Pixar és a Disney legújabb alkotásaival versenyez az International Press Academy Satellite díjáért az animációs film kategóriában. A díjatadó februárban lesz Beverly Hills-ben.

Dumbo teljesen elvarázsol és megríkat mindenkit

2018.11.15.

Persze ehhez Tim Burton is kell, aki baromira ért ahhoz, hogy mesét vigyen a vászonra és mosolyt csaljon az arcunkra. A Dumbo friss előzetesével ez sikerül is.

Készül a Star Wars-előzménysorozat

2018.11.12.

Nincs megállás a Star Wars háza táján. A Disney új streaming szolágáltatása begyújtja a rakétákat és már meg is van a széria főszereplője is.

Johnny Depp nélkül folytatódhat A Karib-tenger kalózai franchise

2018.10.27.

A a Daily Mail információi szerint a Disney rebootolni szeretné a franchise-t, aminek már nem lenne a része a Johnny Jepp által megformált Jack Sparrow karaktere. 

Megvan, ki rendezi a Fekete Párduc folytatását

2018.10.15.

Azért olyan nagyon senki sem lepődött meg, amikor a The Hollywood Reporter lehozta, hogy az első részt is jegyző Ryan Coogler írja és rendezi a hatalmas kasszasikerré váló Marvel-mozi, a Fekete párduc folytatását. 

Aladdin jött is meg nem is

2018.10.12.

Persze tudjuk, hogy a jövő tavasszal debütáló mozit még ízlelgetni kell, hiszen sok idő van még a premierig, de azért nem kellett volna ilyen szűkmarkúan bánni a nézőkkel.