Blogolj!

Befutott a Marvel első női szuperhősfilmjének a magyar előzetese

2018.10.02.

A Marvel-filmes univerzumának rajongói már epekedve várták a stúdió első olyan szuperhősfilmjét, amiben egy női hős a főszereplő, a Marvel Kapitány az első kedvcsinálóját pedig már magyarul is nézhetjük. 

Nézd meg, hogy fest Joaquin Phoenix, mint Joker!

2018.09.17.

Sokáig csak pletyka szinten keringett a hír, hogy érkezik egy Joker eredetfilm a Másnaposok rendezőjétől Joaquin Phoenix főszereplésével, aminek ráadásul semmi köze sem az addig megjelent DC-mozikhoz. 

Alec Baldwin már le is lépett a Joker-film fedélzetéről

2018.08.31.

Három napja még arról számoltunk be, hogy Alec Baldwin fogja megszemélyesíteni Thomas Wayne-t, Batman apját a Joaquin Phoenix-féle Joker-filmben, most pedig már arról szólnak a hírek, hogy a színész otthagyta a projektet. 

Robert De Niro is beszáll a képregényfilmek világába?

2018.07.24.

A Marvelt nehéz lepipálni, ha már a képregényfilmeknél tartunk, ennek ellenére persze a DC nem adja fel, bár már volt pár csúfos buktájuk az elmúlt években. Most viszont lehet, hogy kilábalnak ebből.

Spielberg is felszállt a szuperhősvonatra

2018.04.18.

A Variety számolt be róla, hogy Steven Spielberg is beszállt a szuperhős-businessbe, meglepő oldalt választva. 

Nincs mese, beköltözünk a mozikba

2016.07.27.

Az előzetesáradat most sem maradt el, így itt egy elég velős összeállítás azokból a mozifilmekből, amik még ebben az évben, illetve jövőre lesznek láthatóak a nagyvásznon. Az biztos, unatkozni nem fogunk.

Újabb szinkronos előzetesen akciózik az Öngyilkos osztag

2016.04.22.

A DC következő nagy dobása Suicide Squad - Öngyilkos osztag mozi lesz, aminek nagyon jól kell sikerülnie a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala után, ami anyagilag ugyan nem volt bukta, de sem a kritikusok sem a rajongók nem voltak oda a végeredményért. Ezúttal nem a jófiúké lesz a főszerep, hanem egy csapat őrült és gonosztevő fog a hős szerepében tetszelegni, hogy egy még őrültebb és még gonoszabb gazfickótól megvédjék Gotham Cityt, na persze nem önként és dalolva. A Suicide Squad - Öngyilkos osztag hazai bemutatója augusztus 4. 

Erőlködésnek nyögés a vége – Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

2016.03.25.

Ezzel a találó mondattal lehetne jellemezni a legújabb szuperhős filmet, mert bár van itt minden, mi szem-szájnak ingere, a hangos robbanások, látványos küzdelmek és magasztos gondolatok összességében csak egy halk pukkanásként álltak össze Zack Snyder filmjében.

Megjött az Öngyilkos osztag első hivatalos szinkronos előzetese

2016.02.11.

Igaz, hogy még tavaly érkezett egy videdó az Öngyilkos osztaghoz, amelyben megmutatta magát Jared Leto, mint az új Joker, azt azonban a készítők nem tartották hivatalos előzetesnek. Most viszont kiadták az általuk is hivatalosnak minősített kisvideót, ami az előző, sötét hangulatát egy kicsit mellőzi és inkább a humorosabb oldaláról közelíti meg a dolgokat, aláfestésként pedig egy örök klasszikust is hallhatunk. Az Öngyilkos osztag David Ayer (Az utolsó műszak, Harag) rendezésében augusztusban várható a mozikban.

Képek és poszterek a közelegő Batman Superman ellen mozihoz

2016.01.27.

A DC eddigi legnagyobb dobása, A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala 2016. március 24-én érkezik a magyar mozikba, így már rendesen pörög a marketinggépezet is, amit mi sem bizonyít jobban, mint az alábbi képek.