Spielberg is felszállt a szuperhősvonatra

2018.04.18.

A Variety számolt be róla, hogy Steven Spielberg is beszállt a szuperhős-businessbe, meglepő oldalt választva. 

Nincs mese, beköltözünk a mozikba

2016.07.27.

Az előzetesáradat most sem maradt el, így itt egy elég velős összeállítás azokból a mozifilmekből, amik még ebben az évben, illetve jövőre lesznek láthatóak a nagyvásznon. Az biztos, unatkozni nem fogunk.

Újabb szinkronos előzetesen akciózik az Öngyilkos osztag

2016.04.22.

A DC következő nagy dobása Suicide Squad - Öngyilkos osztag mozi lesz, aminek nagyon jól kell sikerülnie a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala után, ami anyagilag ugyan nem volt bukta, de sem a kritikusok sem a rajongók nem voltak oda a végeredményért. Ezúttal nem a jófiúké lesz a főszerep, hanem egy csapat őrült és gonosztevő fog a hős szerepében tetszelegni, hogy egy még őrültebb és még gonoszabb gazfickótól megvédjék Gotham Cityt, na persze nem önként és dalolva. A Suicide Squad - Öngyilkos osztag hazai bemutatója augusztus 4. 

Erőlködésnek nyögés a vége – Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

2016.03.25.

Ezzel a találó mondattal lehetne jellemezni a legújabb szuperhős filmet, mert bár van itt minden, mi szem-szájnak ingere, a hangos robbanások, látványos küzdelmek és magasztos gondolatok összességében csak egy halk pukkanásként álltak össze Zack Snyder filmjében.

Megjött az Öngyilkos osztag első hivatalos szinkronos előzetese

2016.02.11.

Igaz, hogy még tavaly érkezett egy videdó az Öngyilkos osztaghoz, amelyben megmutatta magát Jared Leto, mint az új Joker, azt azonban a készítők nem tartották hivatalos előzetesnek. Most viszont kiadták az általuk is hivatalosnak minősített kisvideót, ami az előző, sötét hangulatát egy kicsit mellőzi és inkább a humorosabb oldaláról közelíti meg a dolgokat, aláfestésként pedig egy örök klasszikust is hallhatunk. Az Öngyilkos osztag David Ayer (Az utolsó műszak, Harag) rendezésében augusztusban várható a mozikban.

Képek és poszterek a közelegő Batman Superman ellen mozihoz

2016.01.27.

A DC eddigi legnagyobb dobása, A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala 2016. március 24-én érkezik a magyar mozikba, így már rendesen pörög a marketinggépezet is, amit mi sem bizonyít jobban, mint az alábbi képek. 

Batman és Superman már szinkronosan is összecsapnak

2016.01.08.

Megérkezett a második szinkronos előzetes is Batman Superman ellen: Az igazság hajnalához azonban még márciusig várnunk kell, hogy kiderüljön hogyan is alakul Clark Kent és Bruce Wayne civakodása. 

Baromi menő a Batman Superman ellen legújabb előzetese

2015.12.03.

Lehet, hogy már sokaknak elege van a szuperhősös filmekből, de a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala legújabb előzetese mindent visz. Aki már unja azért, aki még nem, az meg pláne azért várja ezt a mozit. Látvány, menőség, akció, minden ami kell. Vágyunk már Gotham city-be nagyon!

Joker az Empire Magazin címlapján

2015.10.27.

Mióta kiderült, hogy Joker is szerepet kap a DC következő nagy durranásában, a Suicide Squad moziban, azóta az egyik legfelkapottabb téma az volt, hogy hogyan is fog kinézni a Jared Leto által életre keltett figura. Hiszen korábbi elődei, Jack Nicholson és Heath Ledger is  merőben eltértek egymástól. Ugyan már láthattuk Jokert az előzetesben, de csak a tetkóit vehettük szemügyre, most azonban az Empire magazin 2 külön címlapot is tervezett vele. Az egyiken, amit az előfizetők kapnak meg egy egész alakos képet láthatunk, amit pedig az újságárusoknál lehet megvásárolni azon pedig egy félalakos Joker látható. A Suicide Squad premiere 2016. augusztus 5-re várható. 

Címkék: akció, DC, Rövidzárlat

Megvannak a Wonder Woman főgonoszai?

2015.09.13.

(kép forrása: www.heroichollywood.com)

A napokban már érkeztek hírek a mozi háztájáról, most tovább szórják a hírmorzsákat. A film készítői a legújabb hírek szerint Sean Bean-t (A Gyűrűk Ura trilógia)és Eva Green-t (Álmodozók, Sin City: Ölni tudnál érte) szemelték ki egy-egy gonosztevő megformálására a közelgő szuperhős filmben. Előbbi Árészt a háború istenét, míg utóbbi Circe-t egy varázslónőt alakítaná.

12