Blogolj!

Ben Affleck és Michael Keaton visszatér Batmanként

2020.08.21.
Kálovics Tibor

A VanityFair értesülései szerint Ben Affleck meggondolta magát és még egyszer visszatér Batman szerepében a Flash-filmben, amelyben ráadásul Michael Keaton is tiszteletét teszi Denevéremberként.

Fotó: polygon.com

Ben Affleck néhány éve azért hagyta maga mögött Batman szerepét, mert attól félt, hogy a forgatással járó feszültségek miatt újra elhatalmasodott volna rajta az alkoholizmusa. A színész-rendező akkor úgy nyilatkozott, hogy soha többé nem kívánja eljátszani a denevérjelmezes igazságosztó szerepét és Robert Pattinson főszereplésével jövőre be is mutatják a következő Batman-mozit. 

Affleck viszont most úgy tűnik, hogy a 2022-es Flash-filmben vissza fog térni Denevéremberként, amelynek története a Flashpoint című képregény történetét veszi alapul. A sztori szerint Bruce Wayne több alternatív univerzumot is megjár, ezek közül az egyikben nem mással, mint a Michael Keaton által alakított Batmennel fog találkozni. Keaton korábban az 1989-es Denevéremberben és az 1992-es Batman visszatér című filmben alakította Batmant és így több, mint három évtized után ölti magára a legendás jelmezt. 

Az Andy Muschietti által rendezett film a tervek szerint 2022. június 3-án debütálhat az amerikai mozikban. A rendező a Vanity Fair-nek nyilatkozva elmondta, hogy nagyon örül Affleck visszatérésének, mivel olyan emberrel dolgozhat aki átérzi a rendezők és a színészek munkáját is. A direktor szerint a történet első sorban a Barry Allen által alakított Flash-re fog fókuszálni, ám közös pont lesz, hogy a főhős és az Affleck által megformált Bruce Wayne is gyilkosság miatt veszítette el az édesanyját.

Ben Affleck sózza meg az íztelen sportdrámát – The Way Back

2020.05.12.

Számtalan történetet láthattunk már olyan emberekről, akik a rossz döntések sorozata vagy egy szerencsétlen tragédia miatt önpusztításba kezdenek, amíg nem jön az életükben egy olyan lehetőség, ami miatt rákényszerülnek arra, hogy újra megpróbáljanak talpra állni. Gavin o’Conor legújabb alkotása a The Way Back is egy ilyen történetet dolgoz fel egy sportdráma köntösébe bújtatva, amiben a hangsúly sokkal inkább a drámán, semmint a sporton van.

Ben Affleck nélkül jön a következő Batman-film

2019.01.31.

Már egy jó ideje megy a huzavona az önálló Batman-mozi körül: a projekt eredetileg még úgy indult, hogy Ben Affleck  lesz az írója, a rendezője és a főszereplője is a The Batman című következő DC mozinak, majd 2017 elején bejelentették, hogy Affleck helyett Matt Reeves (Cloverfield, A majmok bolygója: Forradalom) lesz rendező, később pedig az írói teendőket is átvette. 

Ben Affleck és Matt Damon viszi filmre, hogyan loptak évekig dollármilliókat a McDonald's-tól

2018.08.04.

Ben Affleck és Matt Damon együtt készít filmet a McDonald's gyorsétteremlánc Monopoly-játékával milliókat elcsaló amerikai ex-rendőr igaz történetéről.

Szexuális zaklatás: Affleck és Tornatore is bajban van

2017.11.06.

A szexuális zaklatás-botrány egyre nagyon méreteket ölt, és bár eddig is lehetett sejteni (tudni), hogy a filmes világ nem éppen makulátlan, Harvey Weinstein óta rengeteg rendezőről, színészről, producerről derült ki, hogy a közel vagy a távoli múltban zaklatta kollégáit, kolléganőit.