Blogolj!

Arnold Schwarzenegger egymillió dollárral szállt be a koronavírus elleni küzdelembe

2020.03.25.

Mint ahogy sok már tehetős és befolyásos hollywoodi sztár, úgy Schwarzenegger sem sajnálja a pénzt arra, hogy segítsen a járvány legyűrésében.

Jackie Chan és Schwarzenegger egy filmben? Jöhet!

2020.02.13.

Sok olyan film van, amit alapesetben az ember nem nézne meg, csakis a stáblistán szereplő pár név az, ami a képernyő elé vonzza. Nos, ebben az esetben is erről van szó.

Durván hátba rúgták Arnold Schwarzeneggert

2019.05.19.

A színész egy sporteseményen, az Arnold Classic African vett rész Dél-afrikai Köztársaságban, amikor valaki hirtelen megtámadta.

Schwarzenegger még mindig barbár bőrbe bújna

2019.03.05.

Nincs Conan Schwarzenegger nélkül és úgy néz ki, hogy ezt Schwarzi is tudja.

Arnold Schwarzenegger ledobta a nosztalgiabombát

2018.09.29.

Arnold Schwarzenegger már többször is bizonyította, hogy baromi jó fej, amiről mi, magyarok is megbizonyosodhattunk az elmúlt hetekben, amíg a színész hazánkban tartózkodott a Terminátor legújabb részének a forgatása miatt. 

Mindenki legyen szemfüles, Schwarzeneggerrel bárhol össze lehet futni

2018.09.10.

Ugye azt már tudjuk, hogy Arnold Schwarzenegger nálunk forgatja a legújabb Terminator-filmet, de ahogy Harrison Ford, ő sem tétlenkedik, ha épp van egy kis ideje a munka során.

Schwarzenegger egy budapesti edzőteremből üzent Will Smith-nek

2018.08.05.

Már mi is megírtuk, hogy az Osztrák Tölgy hazánkban forgatja a Terminátor franchise következő részét, úgy látszik, hogy a 71 éves Svarci nem is vesztegette az időt, ugyanis már a második budapesti edzőteremből jelentkezett be a héten. 

Schwarzenegger Magyarországon terminátoroskodik

2018.07.19.

Javában folynak a munkálatok a Terminator 6 kapcsán, ami nagyon reméljük, hogy az ígéreteknek megfelelően jobb lesz, mint nem is olyan régi elődei. Meglátjuk, mindenesetre már az is örömteli, hogy Schwarzenegger itt ólálkodik a közelben, mint élő szövet a fémvázon.

Csúszik a Terminátor-film bemutatója

2018.04.08.

Hatodik alkalommal bújik a gyilkos robot bőrébe Schwarzenegger, de ahelyett, hogy 2019. júliusában mutatnák be a mozit, három hónappal elcsúsztatják a premiert.

Nyitott szívműtétet kellett végrehajtani Arnold Schwarzeneggeren

2018.03.30.

Csütörtökön sürgősségi nyitott szívműtétet hajtottak végre Arnold Schwarzeneggeren - számolt be róla a TMZ. A 70 éves színészen katéteres szívbillentyű-cserét terveztek, azonban a műtét során komplikációk léptek fel. 

12