Blogolj!

Arnold Schwarzenegger újabb életmentő műtéten esett át

2020.10.26.

Ahogy azt mi is megírtuk anno, Arnold Schwarzeneggernek még 2018 márciusában egy sürgősségi nyitott szívműtéten kellett átesnie, ami most úgy látszik sikertelennek bizonyult.

Televíziós sorozatban debütál Arnold Schwarzenegger

2020.09.01.

Bár a 73 éves hollywoodi sztár hosszú forgatásokkal teli évtizedeket tudhat a háta mögött, még egyszer sem fordult elő, hogy tévés sorozatban kapjon szerepet. Egészen idáig.

Arnold Schwarzenegger egymillió dollárral szállt be a koronavírus elleni küzdelembe

2020.03.25.

Mint ahogy sok már tehetős és befolyásos hollywoodi sztár, úgy Schwarzenegger sem sajnálja a pénzt arra, hogy segítsen a járvány legyűrésében.

Jackie Chan és Schwarzenegger egy filmben? Jöhet!

2020.02.13.

Sok olyan film van, amit alapesetben az ember nem nézne meg, csakis a stáblistán szereplő pár név az, ami a képernyő elé vonzza. Nos, ebben az esetben is erről van szó.

Durván hátba rúgták Arnold Schwarzeneggert

2019.05.19.

A színész egy sporteseményen, az Arnold Classic African vett rész Dél-afrikai Köztársaságban, amikor valaki hirtelen megtámadta.

Schwarzenegger még mindig barbár bőrbe bújna

2019.03.05.

Nincs Conan Schwarzenegger nélkül és úgy néz ki, hogy ezt Schwarzi is tudja.

Arnold Schwarzenegger ledobta a nosztalgiabombát

2018.09.29.

Arnold Schwarzenegger már többször is bizonyította, hogy baromi jó fej, amiről mi, magyarok is megbizonyosodhattunk az elmúlt hetekben, amíg a színész hazánkban tartózkodott a Terminátor legújabb részének a forgatása miatt. 

Mindenki legyen szemfüles, Schwarzeneggerrel bárhol össze lehet futni

2018.09.10.

Ugye azt már tudjuk, hogy Arnold Schwarzenegger nálunk forgatja a legújabb Terminator-filmet, de ahogy Harrison Ford, ő sem tétlenkedik, ha épp van egy kis ideje a munka során.

Schwarzenegger egy budapesti edzőteremből üzent Will Smith-nek

2018.08.05.

Már mi is megírtuk, hogy az Osztrák Tölgy hazánkban forgatja a Terminátor franchise következő részét, úgy látszik, hogy a 71 éves Svarci nem is vesztegette az időt, ugyanis már a második budapesti edzőteremből jelentkezett be a héten. 

Schwarzenegger Magyarországon terminátoroskodik

2018.07.19.

Javában folynak a munkálatok a Terminator 6 kapcsán, ami nagyon reméljük, hogy az ígéreteknek megfelelően jobb lesz, mint nem is olyan régi elődei. Meglátjuk, mindenesetre már az is örömteli, hogy Schwarzenegger itt ólálkodik a közelben, mint élő szövet a fémvázon.

12