hirdetés
Blogolj!

Nyáron az akció és a cukiság hódított

2015.12.29.

De nem csak animált lényecskék és szuperhősök, hanem magyar sikerek is voltak az év közepén.

Amiket 2015-ben szerettünk

2015.12.26.

Erős volt a 2015-ös év filmek szempontjából, és ami még nagyobb örömöt okozott, hogy magyar alkotások is születtek, nem is akármilyen eredménnyel. A teljesség igénye nélkül megpróbáltuk összeszedni, hogy mik voltak azok a filmek, amiket szerettünk.

Nagyon vadon: Bolondos vadászidény – szinkronos előzetes

2015.12.22.

Boog a nyámnyila medve és barátai már negyedik alkalommal térnek vissza a filmvászonra. A legújabb kalandjukban már egy vérfarkas is helyet kapott, amitől Boog még jobban parázhat majd, mint eddig.  Ha  még nem lenne elég a veszélyekből, Shawn az egykori vadász még vadászidényt is hirdet, ezzel kezdetét veszik az őrültebbnél őrültebb kalandok. A Nagyon vadon: Bolondos vadászidény hazai bemutatója 2015. december 31.

Ilyen lenne a világ, ha az állatok fejlődtek volna helyettünk

2015.12.16.

Az előzetesek alapján a Rontó Ralph és az Aranyhaj rendezői egy olyan animációs filmmel készülnek, ami a felnőtteknek is szórakoztató lehet nem csak a gyerkőcöknek. A film egy olyan utópiába, alternatív valóságba repít el bennünket, ahol az emberek valahogy kimaradtak az evolúcióból, így az állatok fejlődhettek helyettünk.

Megjött a Némó nyomában folytatásának a szinkronos előzetese

2015.12.07.

A Némó nyomában még 2003-ban lett hatalmas siker és jövőre érkezik a folytatás is, amelyben ezúttal nem Némót kell majd megkeresni, hanem Szenilla indul a családja felkutatására. A hangját ismét Ellen DeGeneres kölcsönzi, mellette pedig feltűnik még Marlin és természetesen Némó is. A Szenilla nyomában hazai premierje 2016. június 23. 

A Hé, Arnold! visszatér egy egész estés TV film erejéig

2015.11.30.

A kilencvenes évek egyik kult rajzfilmsorozata, a Hé, Arnold! újra visszatér a képernyőkre. Ez annak köszönhető, hogy a Nickelodeon úgy döntött újra előveszi egyik legnépszerűbb és legemblematikusabb sorozatát, ám ezúttal nem szériaként tér vissza a nem éppen mindennapi fejszerkezettel rendelkező Arnold, hanem egy egy egész estés TV film formájában. 

A folytatás a tervek szerint ott veszi fel a fonalat, ahol az adásba került 100 epizód és a mozifilm véget ért, és ha ez még mindig nem lenne elég elvileg arra a kérdésre is választ kapunk majd, hogy mi is történt Arnold szüleivel. Ez azért is fontos kérdés, mert a sorozatban a címszereplő a nagyszüleivel él, egyszóval még bőven van mit mesélni Arnoldról. 

Újra támadnak a Minyonok

2015.11.24.

Igaz csak egy rövidfilm erejéig. Az Egyesült Államokban december 8-án jelenik meg Blu-rayen és DVD-n az idén világszerte kasszát robbantó, mindig valami rosszaságon töprengő Minyonok. Ezt úgy promotálja a Universal Pictures, hogy közzétette a lemezes kiadások egyik extráját, a Versengés című rövidfilmet, amelyben Jerry és Phil próbálja meg eldönteni, hogy melyikük is a jobb. A későbbiekben még legalább két ilyen kisfilm várható.

Ünnepi előzetest kapott A kis kedvencek titkos élete

2015.11.24.

Közeleg a karácsony, így hát A kis kedvencek titkos élete animációs film kapott is egy újabb előzetest az ünnepekre hangolódva. Chris Renaud (Gru 1-2) és Yarrow Cheney rendezése 2016. augusztus 4-től tekinthető meg hazánkban. 

87 éves Miki egér

2015.11.18.

Walt Disney egyik klasszikus figurája, Miki egér 1928. november 18-án indult el hódító útjára. Akkoriban még korántsem volt Miki aranyos, inkább valami bizarr kis lény, aki előszeretettel kínzott macskákat.

Motkány az űrből támad - Jégkorszak 5 felvezető

2015.11.10.

Sid, Manny és Diego immár 5. alkalommal fognak visszatérni 2016. július 14-én. Ehhez az újabb kalandhoz került most ki egy 5 perces kisfilm, amiben természetesen a jó öreg Motkány okozza a zűrzavart ismét.