Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Antonio Banderas a születésnapján jelentette be, hogy koronavírusos

Antonio Banderas a születésnapján jelentette be, hogy koronavírusos

2020.08.11. | Kálovics Tibor

Biztos, hogy nem ilyennek képzelte Antonio Banderas a 60. születésnapját, a spanyol színészről ugyanis kiderült, hogy elkapta a koronavírust.

Tovább
Új Dirty Dancing-film készül, méghozzá az eredeti mozi főszereplőjével

Új Dirty Dancing-film készül, méghozzá az eredeti mozi főszereplőjével

Tovább
Mégsem biztos, hogy elkészül a Liza a rókatündér indiai remake-je

Mégsem biztos, hogy elkészül a Liza a rókatündér indiai remake-je

Tovább

Harmadszorra is Jimmy Kimmel lesz az Emmy-díjátadó házigazdája

2020.06.17.

Azt ugyan még nem tudni, hogy pontosan hol és hogyan fog megvalósulni a következő Emmy-gála, az viszont már biztos, hogy harmadszorra is Jimmy Kimmel lesz a díjátadó házigazdája.

Elég!

2020.06.17.
Dorogi László

A Netflix levette kínálatából a 2010-es évek egyik legzseniálisabb moziját, a Trópusi vihart, ami tulajdonképpen szatirikus módon éppen a társadalmi rendellenességeket, a rossz beidegződéseket parodizálja ki és mutat rá arra a gyalázatos képmutatásra, ami Hollywood színészeinek bizonyos csoportjánál megfigyelhető.

Több hónapot fog csúszni az Oscar-gála jövőre

2020.06.16.

A rendszerint február végén megtartott gála a koronavírus-járvány miatt jövőre csúszni fog, a tervezett időpont április 28-ra módosult.

Folytatódik a Jurassic World következő részének forgatása, de milliókba fáj majd

2020.06.16.

Korábban mi is írtunk róla, hogy Hollywood kezd újra életre kelni, így a Jurassic World harmadik részének munkálatai is folytatódnak, viszont a járványügyi szabályok szigorú betartásával, ami nem kis pénzbe kerül majd.

Ben Stiller rendezésében érkezik az új Jo Nesbø-adaptáció

2020.06.16.

Elég meglepő, ám annál ütősebb csapatot hozott össze a Lionsgate az új Jo Nesbø-film kedvéért, ugyanis a London című thrillert Ben Stiller rendezésében és Oscar Isaac főszereplésével láthatja majd a közönség.

Megint variáltak az új James Bond-film premierjén

2020.06.15.

Tudjuk, tudjuk már egy párszor leírtuk, de az új Bond-film egyszerűen tényleg elvan átkozva, egyszerűen semmi sem akar simán menni körülette, már fel sem soroljuk, hogy mennyi gebasz volt vele, a legújabb az, hogy harmadjára is megváltoztatták a premierdátumát.

Hamarosan újra dübörög a magyar filmipar

2020.06.15.

A koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedések feloldásával elkezdődtek a nemzetközi bérmunkák előkészületei, és hamarosan ismét teljes kapacitásra kapcsolhat a magyarországi filmipar.

Kétszereplős vígjáték kevés humorral - The Lovebirds

2020.06.14.

Mindannyian ismerjük azokat klasszikus romantikus vígjátékokat, amiknek az elején hőseink megismerkednek és ugyan akkor még közel sem szimpatikusak egymásnak, de miután több közös kalandot élnek át együtt, jobban megismerik egymást, a film végére pedig egymásra találnak. Az elmúlt években ez a műfaj kevésbé meghatározó egysége Hollywoodnak, de most a Paramount Pictures új filmje, a Lovebirds ezeknek a romkomoknak a hangulatát próbálja megidézni –  több-kevesebb sikerrel.

Címkék: Kritika

Viggo Mortensen ismét a Zöld könyv rendezőjével forgat

2020.06.12.

Elég nagyot ment a pár éve a  Viggo Mortensen és Mahershala Ali főszereplésével készült a Zöld Könyv című film, amelynek végül több Oscar-díjat is sikerült behúznia.

Sosincs jó vége annak, ha Tom Hanks kapitánynak áll

2020.06.12.

Nincs olyan év, amikor ne bukkanna fel Tom Hanks neve valamelyik stáblistán. Sosem pihen a 64 éves színész, most épp egy tengerészt fog alakítani legújabb filmjében.