Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Befejezték a Star Wars IX forgatókönyvét

Befejezték a Star Wars IX forgatókönyvét

2018.02.23. | Tündi

A Star Wars: Az ébredő Erőt is jegyző J.J. Abrams arról beszélt Stephen Colbert műsorában, hogy már kész van a 2019 december közepére várható, kilencedik Star Wars-epizód forgatókönyve.

Tovább
Két színészlegenda találkozása

Két színészlegenda találkozása

Tovább
Alan Rickman lett minden idők legjobb angol színésze

Alan Rickman lett minden idők legjobb angol színésze

Tovább

Magyarul is üt a Sicario 2 első előzetese

2018.01.16.

Kétségtelen, hogy a Sicario - A bérgyilkos volt 2015 egyik nagy meglepetésfilmje, ami még három Oscar-jelölést is a magáénak tudhat. Nem is nagyon lepődött meg senki, amikor még abban az évben bejelentették a folytatását, ami már a rendező, Denis Villeneuve és a főszereplő Emily Blunt nélkül érkezik. 

Tom Cruise újra háztetőkön ugrál

2018.01.16.

Az 55 éves színész súlyos sérülése után ismét belevágott a  akciójelenetekbe.

Még két hétig lehet jelentkezni a Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztiválra

2018.01.15.

Meghosszabbították a nevezést, így január 28-ig lehet nevezni arra a nemzetközi filmfesztiválra, amely elsősorban az operatőri munkára helyezi a hangsúlyt. A Zsigmond Vilmosról elnevezett fesztiválra már több mint kétszáz alkotással jelentkeztek.

Már a Los Angeles-i rendőrség nyomoz Steven Seagal ellen

2018.01.15.

Ezt a rendőrség szóvivője erősítette meg a CBS News-nak. Bár nemrég több zaklatásos esetről írtunk, amivel a színészt vádolják, a rendőség egy 2005-ös ügy miatt nyomoz és mást nem is közöltek ezzel kapcsolatban.

Brutálisnak ígérkezik A szolgálólány meséjének második évada

2018.01.15.

Áprilisban már a második évaddal tér vissza a Hulu Emmy- és Golden Globe-díjas sorozata, A szolgálólány meséje.

Bocsánatot kért a szexuális zaklatások áldozataitól Catherine Deneuve

2018.01.15.

Bocsánatot kért a szexuális zaklatások áldozataitól Catherine Deneuve, miután a francia sajtóban és a közösségi médiában is darabokra szedték, amiért ő is aláírta azt a nyílt levelet, amely szerint a zaklatási ügyek elleni kampány már túl messzire ment.

Érkezik a John Wick-sorozat

2018.01.14.

A szériát az Amerikai isteneket és az Ash vs Evil Deadet is gyártó amerikai Starz tévés hálózat készíti majd, amely a The Continental címen fog futni. 

Csillagot kap Minnie egér

Miki és Minnie egér 1928-ban "születtek" meg Walt Disney-nek és Ub Iwerksnek köszönhetően. Mint a világ egyik legnépszerűbb rajzfilmfigurája, Minnie 90 évesen a hollywoodi hírességek sétányán csillagot kap.

Mark Wahlberg eladományozza kizsarolt millióját

2018.01.14.

Arról már mi is beszámoltunk korábban, hogy Mark Wahlberg másfél millió dollárt tett zsebre A világ összes pénze című Ridley Scott film pótforgatásaiért, - amire ugye Kevin Spacey szexuális zaklatási botránya miatt volt szükség, - míg női partnere, Michelle Williams mindössze 800 dollárt vihetett haza ugyanazért a munkáért. 

Liam Neeson szerint Hollywoodban már boszorkányüldözéssé vált a zaklatási botrány

2018.01.13.

Liam Neeson új filmje, a The Commuter – Nincs kiszállás promóciós turnéján fejtette ki a véleményét a zaklatási ügyekről az ír The Late Late Show-ban.