Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Peter Dinklage játssza Cyrano de Bergeracot egy új musicalben

Peter Dinklage játssza Cyrano de Bergeracot egy új musicalben

2020.08.05. | Tündi

Újabb izgalmas szerepben láthatjuk viszont a Trónok harca sztárját, aki ezúttal Edmond Rostand 1897-ben megjelent, Cyrano de Bergerac című verses drámájának legújabb filmes feldolgozásában vállalta be a főszerepet.

Tovább
Tom Cruise a Mission: Impossible 7 kedvéért fel akar robbantani egy több mint 100 éves lengyel hidat

Tom Cruise a Mission: Impossible 7 kedvéért fel akar robbantani egy több mint 100 éves lengyel hidat

Tovább
Megvannak a Hét Domb Filmfesztivál döntősei

Megvannak a Hét Domb Filmfesztivál döntősei

Tovább

Meghalt Sir Ian Holm, A Gyűrűk Ura és az Alien színésze

2020.06.19.

88 éves korában, Londonban elhunyt Sir Ian Holm Oscar-jelölt brit színész, akit olyan filmklasszikusokban láthattunk, mint A Gyűrűk Ura, a Tűzszekerek vagy A nyolcadik utas: a Halál.

Visszatér hazánkba a Dűne stábja

2020.06.19.

Pár hónappal ezelőtt ez a hír még nem tűnt volna olyan nagy számnak, hiszen szerencsére elég sokszor jönnek hollywoodi sztárok hazánkba, de az, hogy megint beindul a sztárdömping, azt jelenti, hogy tényleg feléledni látszik a filmipar.

Jövőre elárasztják a csillagok a hollywoodi Hírességek sétányát

2020.06.19.

Rendesen megrázták Hollywoodban a csillagok fáját: jövőre 35-en köztük Benedict Cumberbatch, Zac Efron, Josh Brolin, Don Cheadle, Shia LaBeouf és Naomi Watts kapnak csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán.

Újabb zaklatási balhé van kibontakozóban Hollywoodban?

2020.06.18.

Danny Masterson neve nem cseng olyan ismerősen a magyar fülnek, de lehet, hogy most egyre többet fogunk hallani róla, egy nem éppen kellemes ügy kapcsán.

Kristen Stewart szabadulni akar Károly hercegtől

2020.06.18.

Legalábbis legújabb filmjében, amiben a színésznő Diana hercegnőt fogja alakítani.

Harmadszorra is Jimmy Kimmel lesz az Emmy-díjátadó házigazdája

2020.06.17.

Azt ugyan még nem tudni, hogy pontosan hol és hogyan fog megvalósulni a következő Emmy-gála, az viszont már biztos, hogy harmadszorra is Jimmy Kimmel lesz a díjátadó házigazdája.

Elég!

2020.06.17.
Dorogi László

A Netflix levette kínálatából a 2010-es évek egyik legzseniálisabb moziját, a Trópusi vihart, ami tulajdonképpen szatirikus módon éppen a társadalmi rendellenességeket, a rossz beidegződéseket parodizálja ki és mutat rá arra a gyalázatos képmutatásra, ami Hollywood színészeinek bizonyos csoportjánál megfigyelhető.

Több hónapot fog csúszni az Oscar-gála jövőre

2020.06.16.

A rendszerint február végén megtartott gála a koronavírus-járvány miatt jövőre csúszni fog, a tervezett időpont április 28-ra módosult.

Folytatódik a Jurassic World következő részének forgatása, de milliókba fáj majd

2020.06.16.

Korábban mi is írtunk róla, hogy Hollywood kezd újra életre kelni, így a Jurassic World harmadik részének munkálatai is folytatódnak, viszont a járványügyi szabályok szigorú betartásával, ami nem kis pénzbe kerül majd.

Ben Stiller rendezésében érkezik az új Jo Nesbø-adaptáció

2020.06.16.

Elég meglepő, ám annál ütősebb csapatot hozott össze a Lionsgate az új Jo Nesbø-film kedvéért, ugyanis a London című thrillert Ben Stiller rendezésében és Oscar Isaac főszereplésével láthatja majd a közönség.