Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Meghalt Sean Connery, az első 007-es

Meghalt Sean Connery, az első 007-es

2020.10.31. | Dorogi László

A világhírű skót színész kilencven éves volt. James Bondként szerepelt az Oroszországból szeretettel, a Goldfinger, a Tűzgolyó, a Csak kétszer élsz, a Gyémántok az örökkévalóságnak és a nem hivatalos Soha ne mondd, hogy soha című epizódokban.

Tovább
Fesztiválsikerek és új magyar filmek premier előtt az 5. Európai Art Mozi Napon

Fesztiválsikerek és új magyar filmek premier előtt az 5. Európai Art Mozi Napon

Tovább
Kilép a Magyar Operatőrök Társaságából Koltai Lajos és Novák Emil

Kilép a Magyar Operatőrök Társaságából Koltai Lajos és Novák Emil

Tovább

Ayrton Sennáról készít nyolcrészes minisirozatot a Netflix

2020.09.04.

Újabb izgalmasnak ígérkező szériát készít a Netflix: ezúttal az 1994-ben tragikusan elhunyt Forma-1-es pilótáról, Ayrton Senna da Silváról rendelt be egy nyolcrészes minisorozatot a streamingszolgáltató.

Guy Ritchie ismét Jason Stathammel forgat

2020.09.04.

Örülhetnek Guy Ritchie és Jason Statham rajongók, ugyanis  a két angol úriember  ismét összeáll egy közös filmre.

Leállt a The Batman forgatása, koronavírusos lett a főszereplő

2020.09.04.
Ragnar Volarus

Valamikor augusztus közepe tájékán indult újra a The Batman forgatása, amit a koronavírus miatt kellett korábban szüneteltetni, de most újra le kell állni.

Ebben több volt... - Pont az a dal

2020.09.03.

Gyakori jelenség Hollywoodban, hogy amire egy izgalmas és eredeti ötlet eljut a megvalósítás szakaszába rengeteg változtatáson megy keresztül. Ezek a módosítások azt a célt szolgálnák, hogy az ötlet sokkal befogadhatóbb legyen és ezáltal az alkotás is nagyobb sikert érjen el. Azonban, ezekkel a döntésekkel sokszor csak azt sikerül elérni, hogy abból az érdekes és egyedi elképzelésből egy újabb tucat készül, ami még csak nem is lesz sikeres. Ilyenkor veszít a stúdió, hiszen a befektetésük nem térül meg és veszítenek a nézők is, akik sosem láthatják az valódi elképzelést. Talán valami ilyesmi történhetett a The High Note című filmmel is, amiben betekintést nyerhetünk abba, hogy a mai trendek hogyan befolyásolják a zeneipart, de végül csak a már sokszor látott romantikus sztorit kapjuk, hiszen az jobban fogyasztható.

Címkék: Kritika

Adrenalinfüggőknek kedvez a legfrissebb James-Bond előzetese

2020.09.03.

És ebből következik, hogy a film is, legalábbis reméljük, hogy nem az összes ütős jelenetet passzírozták bele a legújabb kedvcsinálóba.

Színészként debütál Philip Seymour Hoffman fia

2020.09.03.

A 2014-ben elhunyt népszerű színész tinédzser fia most apja nyomdokaiba lép.

Címkék: Rövidzárlat

Elkezdődött a Velencei Filmfesztivál

2020.09.02.

A szerdán elkezdődött 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál nyitó sajtóértekezletén Cate Blanchett, a nemzetközi zsűri elnöke a szervezők ötletességét és rugalmasságát méltatta, amellyel sikerült megrendezniük az első nagy "Covid-kori" fesztivált.

Színészi terápia, remek alakítás - Staten Island királya

2020.09.01.

Az ember életének talán leginkább meghatározó korszaka a 20-as évei. Normális esetben ilyenkor határozzuk el, hogy életünk során mik lesznek a céljaink, mivel szeretnénk foglalkozni és talán a családalapításba is belekezdünk. Azonban, rengetegen vannak, akiknek ekkor még nem sikerül rátalálniuk a számukra kijelölt útra. Sokan céltalanul töltik el ezt az időszakot, mindenfelé kilátás nélkül, amiért legtöbbször tőlük független körülményeket okolják. Pedig, valójában legtöbbször a kényelem és a biztonság felülírja az ambíciókat és ők maguk választják ezt az életet. Manapság ez jelenség egy generációs probléma, amivel a Staten Island királya című film is foglalkozik.

Címkék: Kritika

Televíziós sorozatban debütál Arnold Schwarzenegger

2020.09.01.

Bár a 73 éves hollywoodi sztár hosszú forgatásokkal teli évtizedeket tudhat a háta mögött, még egyszer sem fordult elő, hogy tévés sorozatban kapjon szerepet. Egészen idáig.

Rendezői változatot kap a 35 éves Rocky 4

2020.08.31.

Sylvester Stallone már javában dolgozik a rendezői verzión, amit novemberben mutatnak majd be.