Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Mégsem biztos, hogy elkészül a Liza a rókatündér indiai remake-je

Mégsem biztos, hogy elkészül a Liza a rókatündér indiai remake-je

2020.08.08. | Kálovics Tibor

Ujj Mészáros Károly rendező a Színház Online-nak adott interjújában elmondta, hogy a mai napig nincs aláírt szerződés a Liza a rókatündér bollywoodi változatáról, és amennyiben anélkül készülne el a remake, akkor …

Tovább
Ebből a balhéból jobb kimaradni - Pesti balhé

Ebből a balhéból jobb kimaradni - Pesti balhé

Tovább
Két új John Wick-filmet is forgatnak jövőre

Két új John Wick-filmet is forgatnak jövőre

Tovább

Eltűnt a Glee sztárja, Naya Rivera 4 éves kisfiát egyedül találták meg egy csónakban

2020.07.09.

A feltételezések szerint vízbe fulladhatott a Glee színésznője, Naya Rivera, aki azután tűnt el, hogy egy bérelt csónakkal úszni indult négyéves kisfiával egy kaliforniai tavon. A fiút később egyedül találták meg a motorcsónakban.

Jude Law-val térhet vissza a felfrissített Pán Péter

2020.07.08.

A klasszikus meséhez már több alkalommal is hozzányúltak a filmesek, ezúttal pedig az 1953-as Peter Pan & Wendy című rajzfilm adja majd az alapot.

Nincs veszve az idei filmfesztivál szezon

2020.07.08.

Tudjuk jól, hogy sok fesztivált le kellett fújni a járvány miatt, a szervezők viszont minden esetben próbálták menteni a menthetőt, így sok esetben online filmmustrát tartottak. Ám nagyon úgy tűnik, hogy nincs veszve minden, és augusztustól újra beindulhat a fesztiválélet és már nem teljesen online térben, hanem a hagyományos módon, kisebb változtatásokkal.

Így emlékeznek meg Ennio Morriconéről szülővárosában

2020.07.08.

A 91 éves korában elhunyt világhírű zeneszerző köztudottan hű volt szülővárosához, Rómához, ahonnan még a hollywoodi csillogás sem csábította el. Nem véletlen, hogy a városban most méltóképpen emlékeznek az mesterre.

Brad Pitt főszereplésével érkezik a John Wick és a Deadpool 2. rendezőjének új filmje

2020.07.07.

Új filmmel jelentkezik David Leitch, a John Wick, a Deadpool 2., és az Atomszőke rendezője. További jó hír, hogy a Bullet Train című akció-thrillerhez már Brad Pitt is csatlakozott.

Tom Hanks először beszélt arról, hogyan vészelte át a koronavírust feleségével

2020.07.06.

Az egész világot bejárta a hír még márciusban, hogy Tom Hanks és felesége, Rita Wilson elkapták a vírust. A színész ezt maga jelentette be Instagramján, és időről időre be is jelentkezett a karantén idején is, ám most egy interjúban először mesélt részletesen arról, hogy hogyan vészelték át ezt az időszakot Wilsonnal.

Koltai Lajos: "Morricone egy csoda volt"

2020.07.06.

Koltai Lajos, a Sorstalanság rendezője többször is dolgozott a 91 évesen elhunyt Ennio Morricone filmzeneszerzővel. Elmondása szerint a zeneszerző öntötte mindazt, ami megérintette a lelkét és a szívét.

Belehalt a koronavírusba Nick Cordero színész

2020.07.06.

41 évesen belehalt a koronavírusba Nick Cordero, világhírű Broadway- és sorozatszínész, aki 95 napig küzdött a betegséggel. A színész halálhírét felesége, Amanda Kloots jelentette be.

Tom Cruise a karantént is kiüti

2020.07.06.

A színésznek semmi se kottyan meg. Még a karantén sem. Egyszerűen csak kihagyja és kész.

Meghalt Ennio Morricone

2020.07.06.

A világhírű zeneszerző 91 évesen, hétfő hajnalban hunyt el.