Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Romantikus vígjátékban tér vissza a filmvászonra Jennifer Lopez és Armie Hammer

Romantikus vígjátékban tér vissza a filmvászonra Jennifer Lopez és Armie Hammer

2020.10.28. | Tündi

Elég meglepő párossal rukkolt elő a Lionsgate filmstúdió legújabb romkomukkal kapcsolatban, ugyanis Jennifer Lopez és Armie Hammer főszereplésével érkezik majd a Shotgun Wedding című romantikus …

Tovább
Arnold Schwarzenegger újabb életmentő műtéten esett át

Arnold Schwarzenegger újabb életmentő műtéten esett át

Tovább
Megérkezett Pelé, és az MTK pályáján elszabadult a pokol

Megérkezett Pelé, és az MTK pályáján elszabadult a pokol

Tovább

Fülük érjen bokáig!

2015.06.18.

Isabella Rossellini, az örök díva, színésznő és modell, David Lynch múzsája ma lett 63 éves. 

undefined

(kép forrása: www.theapricity.com)

Roger Ebert, a filmkritikusok atyja idén lenne 73 éves.

undefined

(kép forrása: www.abcnews.go.com)

Címkék: szülinap

Bíborhegy karakterfotók

2015.06.18.

Guillermo del Toro gótikus horrorja ősszel jön ijesztgetni minket, addig viszont itt vannak az első karakterfotók.

undefined

Címkék: horror, Rövidzárlat

Cukiság a köbön

2015.06.18.

Még csak jövőre kerül mozikba, de már itt van a The Secret Life of Pets előzetese, ami lerántja a leplet az egyik legnagyobb rejtélyről, miszerint mit is csinálnak kis kedvenceink, ha mi nem vagyunk otthon?

Nem tudják, hogy látták, de látták

2015.06.17.

Apu ökölbe szorult keze vagyok, amikor csak eszembe jut, hogy a Harcosok klubja mekkorát ütött, amikor még több, mint 10 éve VHS kazettán láttam. Amikor vissza kellett tekernem a szalagot, mert azt hittem, hogy hibás a felvétel, közben pedig kiderült, hogy Tyler bújt meg két képkocka között. Amikor rájöttem, hogy nem tudtam, hogy láttam őt, de mégis láttam. Amikor azt gondoltam, hogy senki nem tud vagányabban cigizni Marla Singernél. Amikor kiselőadást hallgattam a napalm és a szappangyártás kapcsolatáról. Amikor egy mukkot nem értettem abból a mondatból, hogy „Depriorizáljam a folyamatban lévő projekteket az ismételt priorizálásig?”, viszont marha jól hangzott. Amikor megtanultam Tylertől, hogy mi is az a ciginyom és utána minden filmben azt lestem a vágások között. És amikor a végén minden összeállt…

undefined

(kép forrása: www.hopestorm.wordpress.com)

Tyler szerint, amit birtokolsz, az birtokba vesz. Tehát holnaptól mindenki vegye birtokba újra David Fincher egyik legjobb filmjét a Corvin vagy Művész moziban, de ne feledje senki a Klub első számú szabályát: senkinek egy szót se a klubról.

Füle érjen bokáig!

2015.06.16.

Zsigmond Vilmos, a kevés Oscar-díjas magyarok egyike, akinek sikerült meghódítani Hollywoodot és a legnagyobbakkal is dolgozhatott, ma 85 éves!

(kép forrása: www.cultura.hu)

Címkék: szülinap

Újabb szereplő a Star Wars: Rogue One-ban

2015.06.16.

Egyre több ismert színész csatlakozik a Star Wars: Rogue One szereplőgárdájához. A legújabb hírek szerint most Forest Whitaker mondott igent az űrbéli kalandra, azt viszont még nem lehet tudni, hogy kit fog alakítani.

(kép forrása:www.denofgeek.com)

Ugyanilyen titok övezi a Holló-beli szerepét is, amiből csak annyi biztos, hogy a stáb része lesz. De ez nem is meglepő, hiszen a remake készítése körül állandó a zűrzavar; hol a rendező, hol a főszereplő személye változik. 

Füle érjen bokáig!

2015.06.15.

Az ember, aki a legjobban tud öltönyt hordani a világon, ma lett 42 éves. HBD, NPH!

(kép forrása: www.deadline.com)

Címkék: szülinap

Ahol a posványból nincs kiút – Mocsárvidék

2015.06.14.

1980, Spanyolország. A Franco-diktatúra árnya még ott kísért minden egyes városban, faluban és még a semmi közepén is. Az emberek elégedetlenek, nyomorognak. És ha ez nem lenne elég, még egy sorozatgyilkos is ólálkodik a mocsárban, ami viszont mindent elnyel.

Két nyomozó érkezik Madridból egy déli kis településre, ahol sorban tűnnek el fiatal lányok. A falut áthatja a félelem és bizonytalanság, senki nem tud semmit, legalábbis nem beszél róla. Juan (Javier Gutiérrez) és Pedro (Raúl Arévalo) próbálják kibogozni a szálakat, miközben egy sötét titokra is fény derül, ami kettejük kapcsolatát pecsételi meg.

(kép forrása: www.artmozi.hu)

Rendezte: Franz Kafka – Meztelen ebéd

2015.06.14.

Ha eljátszadoznánk a gondolattal, hogy mi lett volna, ha Kafka nem ír, hanem rendez, akkor ez mindenképpen az ő mozija lett volna. Ez a történet viszont nem is Kafka tollából, vagy éppen Lynch fejéből pattant ki, viszont a hatása olyan, mintha ennek a két embernek a szerelemgyereke lenne.

Főhősünk, Bill Lee (Peter Weller) az ’50-es évek New Yorkjában tengeti napjait rovarirtóként. Valaha író volt, ám feladva álmait – mivel szerinte az írás veszélyes – csak csótányokkal és százlábúakkal „barátkozik” a mindennapokban. Felesége (Judy Davis) otthon unatkozik és jobb híján rendszeresen belövi magát Bill munkaeszközével, a rovarirtóval. Mikor viszont a férj egyszer csak véletlenül (vagy szándékosan?) megöli nejét, akkor kezdődik az igazi káosz és pokoljárás.

(kép forrása: www.cinemagia.ro)

Újabb börtönkísérlet a mozikban - The Stanford Prison Experiment

2015.06.14.

A leghíresebb/leghírhedtebb börtönkísérletet már többen is feldolgozták, először 2001-ben, a németek, majd kilenc évvel később Adrien Brody-val és Forest Whitakerrel az amerikaiak. Most pedig itt van az újabb feldolgozás a nagy port kavart stanfordi kísérletről, a Beszélnünk kell Kevinről című filmből ismert Ezra Miller főszereplésével.

Ezeket a cikkeket olvastad már?