Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Megérkezett Pelé, és az MTK pályáján elszabadult a pokol

Megérkezett Pelé, és az MTK pályáján elszabadult a pokol

2020.10.23. | Tündi

Ma ünnepli a kerek 80. születésnapját a háromszoros brazil labdarúgó-világbajnok Pelé, a földkerekség egyik leghíresebb futballistája. Ennek alkalmából úgy döntöttünk, hogy górcső alá vesszük a Menekülés a győzelembe című filmet, …

Tovább
A forradalomra emlékezve

A forradalomra emlékezve

Tovább
Jared Leto ismét Joker bőrébe bújik

Jared Leto ismét Joker bőrébe bújik

Tovább

Top Gun 2 és Tom

2015.06.29.

A folytatások és remake-ek világában élünk, így tehát nem meglepő, hogy a nagysikerű 1986-os Top Gun folytatásáról is voltak pletykák. Most viszont a producer, David Ellison - aki a Terminator Genisyst is jegyzi - elárulta, hogy a forgatókönyv már készül Justin Marks jóvoltából, illetve utalásokat tett arra is, hogy Maverick szerepében megint Tom Cruise-t láthatjuk majd. Ellison úgy fogalmazott - és ezzel valószínűleg minden rajongó egyetért -, hogy "a Top Gunban Mavercik karaktere fantasztikus volt, így a film nélküle nem lenne az, ami; Maverick-et Maverick fogja játszani."

(kép forrása: www.sploid.gizmodo.com)

Fülük érjen bokáig!

2015.06.28.

Repül az idő, hiszen John Cusack már 49 éves, mégis valószínűleg még mindig szerelmes lemezboltosként (Pop, csajok satöbbi), vagy kissé szerencsétlen bábjátékosként (John Malkovich menet) él a fejünkben. 

(kép forrása: www.mediashow.blog.hu)

Elég annyi, hogy aki a leghátborzongatóbb elmebeteget játszotta James Caan mellett a Tortúrában. Kathy Bates, 67.

(kép forrása: www.moviepilot.de)

Címkék: szülinap

Kicsoda Star Lord apja? - A galaxis őrzői 2 infók

2015.06.28.

A 2014-es, 2015-ös időszak Chris Pratt számára nagyon bejött, hiszen A galaxis őrzői Star Lordjaként, majd a Jurassic World raptoridomárjaként minden nő beleszeretett és minden férfi olyan menő akart lenni, mint ő. Ez a sikerszéria valószínűleg 2017-ig bőven ki fog tartani, mivel A galaxis őrzői második része két év múlva készül el. A rendező, James Gunn elmondta, hogy ez egy érzelmesebb film lesz, amiben egy-egy karakterre fókuszálnak majd. Leginkább természetesen Peter Quill-re, akinek családi hátterét, gyerekkorát, legfőképpen apjával való kapcsolatát ismerhetjük meg. Így talán azt is megtudhatjuk majd, hogy hogyan lett a kis Peterből Star Lord.

(kép forrása: www.galacticnewsone.com)

Oscar és Saul

2015.06.26.

A 2016-os Oscar gála még messze van, de már javában megy a latolgatás, hogy melyik filmek lesznek a befutók jövőre. Most mi is érdekeltek vagyunk, hiszen Nemes Jeles László filmjét, a Saul fiát küldjük ki, és az IndieWIRE szerint van is esély a győzelemre, nem is egy, hanem máris öt kategóriában: legjobb film, legjobb idegen nyelvű film, legjobb vágás, legjobb hangvágás, legjobb hangkeverés.

(kép forrása: www.mozimaniaapp.hu)

Sikoly ízelítő

2015.06.26.

Június 30-án indul a Sikoly sorozat, amiből az MTV most étvágygerjesztőnek kiadta az első 8 percét. Természetesen van benne drewbarrymore-oskodás (vagyis ijedezés egy hatalmas házban, a saját lábunkban elbotlás és végül meghalás) és késes, köpenyes, maszkos gyilkos is.

Fülük érjen bokáig!

2015.06.26.

Nick Offerman, a Városfejlesztési osztály oszlopos tagja, akit már fel sem ismernénk bajusz nélkül, ma 45 éves.

(kép forrása: www.entertainment.suntimes.com)

Szintén ma lett 45 Paul Thomas Anderson, akinek olyan zseniális filmeket köszönhetünk, mint a Magnólia, Vérző olaj, a The Master vagy a Boogie Nights

(kép forrása: www.consequenceofsound.net)

Címkék: szülinap

Első képek az X-Aktákból

2015.06.26.

Megjelentek az első hivatalos képek az X-Akták legújabb évadából. Mint azt már írtuk, Scully és Mulder jövőre visszatér egy hatrészes évaddal. És mi ennek örülünk. Nagyon.

Tom Hardy + Tom Hardy = Legend

2015.06.26.

Kijött a Legend trailere, ami a londoni alvilág hírhedt ikerpárjának, Reggie és Ronnie Kraynek életét mutatja be a '60-as években. A rendező és forgatókönyvíró az a Brian Helgeland, aki már bizonyította tehetségét a Titokzatos folyóval vagy a Szigorúan bizalmassal. Bár elég lenne csak annyit mondani, hogy Tom Hardy. Kétszer.

Schwazenegger egyre jobb fej

2015.06.25.

Az osztrák terminátor mostanában nagyon be akar vágódni az embereknél (sikerül is neki), nemrég még turistákkal poénkodott, most meg a Tonight Show-ban hülyült Jimmy Fallonnal. Szeretjük, na. 

Címkék: poén, Vegyes vágott

Arnie összecsap Schwarzival

2015.06.24.

A Terminator Genisys mindjárt itt van a mozikban, így egyre jobban meg kell barátkoznunk azzal, hogy az ezredik bőrt is le kell húzni erről a filmről. Igazából már a tökéletes második rész utána le kellett volna állni, de ismerjük Hollywoodot, nem ismernek lehetetlent. Ha már itt van a nyakunkon a legújabb Schwarzenegger-féle robotsztori, ismerkedjünk ezzel a jelenettel. Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy ez mulatságos vagy inkább menő...

Ezeket a cikkeket olvastad már?