Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Lassan újra beindul a Mission: Impossible 7 forgatása is

Lassan újra beindul a Mission: Impossible 7 forgatása is

2020.06.02. | Z

Az év elején leállított forgatásokat próbálják újraindítani, így van ezzel a Mission:Impossible 7 stábja is, ám erre még szeptemberig kell várni.

Tovább
Az Avatar rendezőjére a forgatás előtt még karantén vár

Az Avatar rendezőjére a forgatás előtt még karantén vár

Tovább
Újra összeállt A Gyűrűk Ura ikonikus stábja egy videóchat erejéig

Újra összeállt A Gyűrűk Ura ikonikus stábja egy videóchat erejéig

Tovább

Amikor a kép önmagáért beszél

2015.05.05.

A Star Wars és az Inside Llewyn Davis találkozása.

(kép forrása: www.facebook.com)

Hobbit a szuperhősök között

2015.05.05.

A 2016-ban mozikba kerülő Amerika kapitány: Polgárháború című moziban helyet kapott Martin Freeman is, akit eddig többek között a Hobbitból, A hivatalból és a Sherlock-ból ismerhettünk. A Marvelnél el vannak ájulva, hogy egy ekkora tehetség igent mondott nekik. Mi ezen abszolút nem csodálkozunk.

(kép forrása: www.pinterest.com)

Megérkezett a Sinister 2 előzetese

2015.05.05.

A folytatásban az előző részhez képest a főszereplő és a rendező is változik, viszont a borzongás megmarad. Ciaran Foy váltja Scott Derrickson direktort, és a második rész női főszereplőt kap Sahnnyn Sossamon személyében. 

Megvan az Az remake-jének bohóca

2015.05.05.

Cary Fukunaga (True Detective) rendezi majd az 1991-es Az újragondolását, aminek gyilkos bohóca a Narnia krónikáiból ismert Will Poulter lesz. Kíváncsian várjuk, hogy Poulter fel tud-e nőni elődje, Tim Curry legendás alakításához.

(kép forrása: www.imdb.com)

San Andreas trailer

2015.05.05.

Ne tévesszen meg senkit, itt nem a GTA féle San Andreasról van szó, hanem Dwayne „The Rock” Johnson legújabb filmjéről, a Törésvonalról, amit nemsokára nálunk is bemutatnak. A legfrissebb előzetes most jött ki, ami elég látványosnak bizonyul.

Címkék: akció, Rövidzárlat

Argo 2: 40 000!

2015.05.05.

Az április 30-án bemutatott folytatás máris túl van a 40. 000 nézőn. Egészen pontosan 40 287-en nézték meg Árpa Attila új filmjét, aminek bemutatója hónapokat csúszott, viszont ez a kezdeti szám úgy látszik, hogy igyekszik bepótolni a lemaradást. Ha így halad tovább, akkor akár a 150 000-es nézőszámot is elérheti a közeljövőben.

(kép forrása: www.origo.hu)

Címkék: Rövidzárlat

Időn és téren át - Primer

2015.05.04.

Az időutazás évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget hol csak könnyedén eljátszva a gondolattal, hol komoly, tudományos szinteken. Rengeteg film dolgozza fel ezt a témát, ám a Primer valahogy más, mint a többi.

Címkék: Kritika, Primer

Üdv újra a dán pokolban - Fácángyilkosok

2015.05.04.

Aki ismeri a skandináv filmeket és legfőképp látta a 2013-as Nyomtalanult, az tudni fogja, hogy mire számíthat a trilógia második része, a Fácángyilkosok kapcsán. A dán pszichopaták világának újabb bugyrai tárulnak fel előttünk, az északi precizitással és minőséggel ötvözve. Az eredmény pedig – mint mindig – ütős lett.

Star Wars másKÉPpen

2015.05.04.

Nagyszerű válogatást találhatunk a boredpanda.com oldalán, ahol a Csillagok háborúja szereplőit ötvözik híres festményekkel. Érdemes végigböngészni mind a 21-et. 

Fekete Özvegy & Ultron forever

2015.05.04.

Pár nap múlva megjelenik a hazai mozikban az Ultron kora, aminek apropóján a híres amerikai showműsor, a Saturday Night Live készített egy videót Fekete Özvegyről, aki kis fruskaként beleszeret Ultronba. Csodálatos!