Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Megérkezett Pelé, és az MTK pályáján elszabadult a pokol

Megérkezett Pelé, és az MTK pályáján elszabadult a pokol

2020.10.23. | Tündi

Ma ünnepli a kerek 80. születésnapját a háromszoros brazil labdarúgó-világbajnok Pelé, a földkerekség egyik leghíresebb futballistája. Ennek alkalmából úgy döntöttünk, hogy górcső alá vesszük a Menekülés a győzelembe című filmet, …

Tovább
A forradalomra emlékezve

A forradalomra emlékezve

Tovább
Jared Leto ismét Joker bőrébe bújik

Jared Leto ismét Joker bőrébe bújik

Tovább

Gryllus Dorkáék nagyon aggódnak

2015.08.10.

Megérkezett a Víkend plakátja, ami nem túlságosan kiemelkedő és izgalmas, de mégis örülünk, hiszen ritkán születik magyar thriller, így minden vele kapcsolatos hír, kép stb érdekel minket. Egy hónap múlva pedig már teljes egészében láthatjuk majd a mozikban, hogy megéri-e ennyit érdeklődni a film iránt. Tehát szeptember 10-től indul a Víkend.

(kép forrása: www.origo.hu)

Újabb másodpercek Az ébredő Erőből

2015.08.10.

Nagyon titokzatoskodnak a legújabb Star Wars-film, Az ébredő Erő körül, ami még jobban felcsigázza a rajongókat. Bár még mindig bőven van idő a bemutatóig, addig kis darabkákat dobálnak elénk a filmből. Most itt van a legújabb: egy dél-koreai előzetes, amiben láthatjátok az újabb kis szösszeneteket (és milyen menő már koreaiul a cím...).

Újabb eredeti taggal bővül a Szellemirtók csapata

2015.08.10.

Arról már volt szó, hogy Dan Aykroyd szerepel majd a legújabb Szellemirtókban, de most úgy tűnik, hogy egy másik régi-új arc is, Bill Murray is feltűnik a film csajos verziójában. Bár pontosan még nem lehet tudni, hogy milyen szerepet szánnak neki, de a legvalószínűbb ,hogy csak egy cameo erejéig láthatjuk majd.

(kép forrása: www.unilad.co.uk)

Újabb izgalmas sorozat a láthatáron - Westworld

2015.08.10.

A sorozatok most élik virágkorukat és lassan jobbak, mint a filmek (na, jó, talán nem), de megint csak itt egy bizonyíték, hogy miért is érdemes figyelni rájuk. A Westworld első teasere sokat még nem árul el, de a színészgárda (Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris, Thandie Newton) alapján minőségi lesz.

Plusz izgalmi faktor, hogy a történet a sci-fi és a western keveréke lesz, mivel a cselekmény egy rendhagyó park körül bontakozik ki, ahol emberi robotok élik mindennapjaikat vadnyugati körülmények között. Viszont - hogy legyen min izgulni persze - az egyik android öntudatra ébred, rájön a turpisságra, és a bonyodalmak itt indulnak el.

Kevésbé ismert filmek, amiket jó, ha megnézel – 4. rész

2015.08.06.

Megérkezett a negyedik adag, szemezgessetek. (Az előző részeket itt, itt és itt olvashatjátok vissza.)

(kép forrása: www.marcikenobi.wordpress.com)

Címkék: akció, dráma, fantasy, lista

A Sony filmcunamit indít be

2015.08.06.

A Sony 16 filmet jelentett be egészen 2019-ig. Lesznek itt folytatások, remake-ek és minden, mi jó. Többek között viszont láthatjuk majd a már jól ismert zsarupárost, Martin Lawrence-t és Will Smith-t a Bad Boys folytatásában,több, mint 10 év után. Ráadásul két filmmel is indulnak, a harmadik Bad Boys 2017-ben, a negyedik pedig 2019-ben készül el várhatóan. A jobb napokat is látott Kaptár franchise is tovább folytatódik, ha minden igaz, akkor 2017-ben láthatjuk viszont a zombikat, illetve a legérdekesebb és egyben legfurcsább, hogy a Barbie is kap egy egészestés mozit, szintén két év múlva.

(kép forrása: www.filmpulse.net)

Címkék: Rövidzárlat

Ne állj fel a gép elől, és ne menj ki a szabadba! – Unfriended

2015.08.05.

A tinihorrorok kliséit már kívülről fújjuk, a sikongató lányoktól kezdve, a kikattant nagymenőn át a bosszúálló főgonoszig. Viszont lehet ezt másként is csinálni, mint például az Unfriended esetében, ami egy vérbeli 21. századi horror, és szó szerint a képernyőre tapaszt.

Ahogy szépen begyűrözött mindennapjainkba az internet és annak áldásos velejárói, úgy a sötét oldal is megjelent. Nincsenek már titkok és nincsenek már tabuk. Mindenki mindenkit és mindent elér már egy kattintással, ami nagyszerűen hangzik, ám ez könnyen a visszájára is fordulhat.

(kép forrása: www.bloody-disgusting.com)

Ő lesz a kedvenc szuperhősöd - Deadpool előzetes

2015.08.05.

Menő, laza, vicces és mocskos. Ha lehet egy szuperhősről azt mondani, hogy emberi, akkor ő tényleg az. Deadpool (Ryan Reynolds) önironikus, önimádó, cinikus karakterét mindenki imádni fogja, kár, hogy erre még több, mint fél évet kell várni.

Magyar thriller a láthatáron

2015.08.03.

Ha magyar film, akkor biztos, hogy nem krimi vagy thriller jut először eszünkbe (vagy ha igen, akkor legfeljebb a Dobó Kata és Kern András-féle Halálkeringő, de azt inkább hagyjuk is), de most végre itt van egy izgalmasnak tűnő alkotás Gryllus Dorkával, Simon Kornéllal és Lengyel Tamással. Szeptemberben Víkendre megyünk.

Ősrobbanással érkezett meg a Zoolander 2

2015.08.02.

Az egyik legjobb Ben Stiller film, a Zoolander második részének trailere végre kijött, ami ugyanolyan szerethető baromságot sugall, mint elődje, így pedig még jobban várjuk a legendássá vált Magnum-fejjel.