Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Nemi erőszakkal vádolják Az ötödik elem rendezőjét

Nemi erőszakkal vádolják Az ötödik elem rendezőjét

2018.05.20. | Tündi

Feljelentést tett egy párizsi rendőrkapitányságon nemi erőszak miatt Luc Besson francia rendező és producer ellen egy ismert színésznő, az ügyben megindult az eljárás.

Tovább
Véget ért a cannes-i filmfesztivál, megvannak a nyertesek

Véget ért a cannes-i filmfesztivál, megvannak a nyertesek

Tovább
Cannes: megkapta a kritikusok nagydíját a magyar film

Cannes: megkapta a kritikusok nagydíját a magyar film

Tovább

Kórházba került a rendező a filmje körüli balhé miatt

2018.05.09.

Hihetetlen, már-már filmbe illő dolog, ami Terry Gilliam Don Quijote-filmjével történik.

Hazánkban forgat a Szólíts a neveden főszereplője

2018.05.08.

A kftv.com számolt be róla, hogy a hatalmas sikert aratott Szólíts a neveden (Call Me by Your Name) főszerepéért Oscar-díjra jelölt Timothée Chalamet alakítja majd V. Henriket a Netflix The King című filmdrámájában, amit nagyrészt Magyarországon forgatnak.

Szörnyű leépülés vezetett Robin Williams halálához

2018.05.08.

2014-ben Robin Williams öngyilkosságot követett el, ami mindenkit megdöbbentett. A mindig poénkodó, állandóan pörgős, vicces színész élete drámai véget ért. Akkoriban mély depresszióról és Parkinson-kórról beszéltek, de egy most megjelent életrajzi könyv szerint komolyabb volt a gond.

Fokozott biztonsági intézkedésekkel indul a cannes-i filmfesztivál

Franciaországban nagyon szigorúan veszik a biztonságot, és nemcsak azért, mert most kezdődik a 71. cannes-i filmmustra, hanem az elmúlt évek tragikus eseményei miatt továbbra is magas a terrorfenyegetettség.

Rambo ötödjére is szétrúg pár segget

2018.05.07.

Sokáig úgy nézett ki, hogy annak ellenére, hogy Stallone nagyon benne lenne egy újabb Rambo-filmben, nem fog összejönni a dolog. Most viszont nagyon úgy fest, Rambo ötödjére is szétzúz mindenkit.

Egy Monty Python filmspirálba estünk

2018.05.06.

Mindenki ismeri (és kb ugyanennyien szeretik is) a Monty Python-féle Gyalog Galoppot. A nagy sikert meglovagolva nem olyan meglepő módon ebből Spamalot címmel színdarabot is készítettek, és most tessék megkapaszkodni: a színházi adaptációból újra film készül. Őrület.

George Clooney szavak nélkül is levesz a lábadról

2018.05.06.

Kb a Vészhelyzet óta tudjuk, hogy ez a sármos gyerekorvos kicsoda. Akkor viszont még nem sejtettük, hogy a ma szülinapos George Clooney húsz évvel később is meghatározó eleme lesz Hollywoodnak, azt meg pláne nem, hogy mennyire jó karakterszínész.

Befutott A hihetetlen család 2. új magyar előzetese

2018.05.05.

A Walt Disney és Pixar stúdió közös projektje, A hihetetlen család még 2004-ben ejtette rabul a nézők szívét és azóta is váratott magára a folytatása. Röpke 14 év után most megérkezett a folytatás is, amihez befutott az újabb szinkronos előzetes is.

Az új Robin Hood akár kellemes is lehet

2018.05.05.

Nem merünk még nagyon jósolgatni, de a kétperces előzetes alapján bármi kisülhet a részben nálunk forgatott Robin Hood-filmből.

Szájat becsuk, fület hegyez – Hang nélkül

2018.05.05.

Az alacsony költségvetésű filmek ugye kétféleképpen sülhetnek el: a kevés pénz miatt vagy minden katasztrofálisan sikerül, süt minden képkockából, hogy itt bizony nincs lóvé, nincs átgondolva semmi, vagy pont hogy frappánsan kihozzák a maximumot minden egyes befektetett dollárból. A Hang nélkül esetében pont az utóbbi valósult meg.