Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Romantikus vígjátékban tér vissza a filmvászonra Jennifer Lopez és Armie Hammer

Romantikus vígjátékban tér vissza a filmvászonra Jennifer Lopez és Armie Hammer

2020.10.28. | Tündi

Elég meglepő párossal rukkolt elő a Lionsgate filmstúdió legújabb romkomukkal kapcsolatban, ugyanis Jennifer Lopez és Armie Hammer főszereplésével érkezik majd a Shotgun Wedding című romantikus …

Tovább
Arnold Schwarzenegger újabb életmentő műtéten esett át

Arnold Schwarzenegger újabb életmentő műtéten esett át

Tovább
Megérkezett Pelé, és az MTK pályáján elszabadult a pokol

Megérkezett Pelé, és az MTK pályáján elszabadult a pokol

Tovább

Magyar kísértetek és vámpírok a nagy presztízsű spanyol fesztiválon

2020.10.08.

Ilyen se sűrűn történik, hogy magyar film szerepeljen egy fantasztikusfilm fesztiválon, most azonban rögtön két alkotásért is lehet majd izgulni, ugyanis Bergendy Péter Post Mortem és Bodzsár Márk Drakulics elvtárs című mozija is bemutatkozik a pénteken kezdődő Sitges-i Nemzetközi Fantasztikusfilm Fesztiválon.

A dinoszauruszokra is hat a koronavírus

2020.10.07.
Ragnar Volarus

Pánikszerűen rendezik át a premiernaptárukat a nagy filmstúdiók, miután a Covid-járvány miatt továbbra is zárva tartanak vagy csak alacsony nézőszámmal üzemelnek a mozik világszerte.

Arról már írtunk, hogy az új Bond-film mellett a Dűne és a Batman is jövő évre csúsznak, most pedig a Universal is csatlakozott és bejelentette, hogy a Jurassic World: Dominion nem jön 2021 nyarán, csak 2022. június 10-én kerül majd a mozikba.

Brutális premiercsúszások jönnek, haldokolnak a mozik

A James Bond-film premierjének csúsztatása volt az utolsó csepp, hogy a Cineworld bezárja az összes moziját Amerikában és Angliában, most pedig a durva csúszások lavinája be is indult. Erre ez évre amúgy sem maradt már sok blockbuster, ami egy kicsit felturbózhatná a filmszínházakat, de a napokban bejelentették, hogy a várva-várt Denis Villeneuve-féle Dűnét sem láthatja idén decemberben a közönség, hanem egy brutális csúszással kellett szembesülni: 2021 októberében jelenik meg a tervek szerint.

A film forgatása ugyan márciusban leállt, de az elsők között kezdték újra a munkát - roppant szigorú biztonsági intézkedések mellett -, és a Variety forrásai szerint három hét múlva be is fejezhetik a forgatást.

Colin Trevorrow is arról posztolt a Twitteren, hogy elképesztően keményen dolgoztak az elmúlt három hónapban, és megéri várni a filmre, még ha kicsit hosszabb is lesz a várakozás.

A film a hatodik mozi lesz már a Jurassic franchise-on belül. A főszereplők Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesznek, de feltűnik a filmben a klasszikus Jurassic Park szereplői közül Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is.

Címkék: koronavírus

Megérkezett az első magyar horrorfilm előzetese - Post Mortem

2020.10.07.

Bár a magyar filmpaletta igen színes, horrorfilmből hiány volt, egészen idáig. Bergendy Péter Post Mortem című horrorja feszegeti a műfaj határait, és megmutatja, hogy itthon is lehet igazán hátborzongató mozit csinálni.

Fődíjat kapott az Örök tél Portugáliában

2020.10.06.

Újabb elismeréssel lett gazdagabb Szász Attila Örök tél című alkotása, miután elnyerte az Azeméis Filmfesztivál fődíját Portugáliában.

Brutális premiercsúszások jönnek, haldokolnak a mozik

2020.10.06.

A James Bond-film premierjének csúsztatása volt az utolsó csepp, hogy a Cineworld bezárja az összes moziját Amerikában és Angliában, most pedig a durva csúszások lavinája be is indult.

Gyilkosság áldozata lett Thomas Jefferson Byrd színész

2020.10.05.

Gyilkosság áldozata lett szombaton Atlantában a 70 éves Thomas Jefferson Byrd. A színészt többek között az Oscar-díjas rendező, Spike Lee alkotásaiban láthatott gyakran a közönség.

Egyre nagyobb bajban vannak a mozik a járvány miatt

2020.10.04.

Kifejezetten nem kedvez az idei év a mozihálózatoknak. Egy ideig úgy tűnt, hogy a mozik újranyitásával ha nem teljesen, de részlegesen megoldódik a probléma, a James Bond-mozi újbóli elhalasztásával újabb bezárási hullám vette kezdetét.

Film készül A Keresztapa forgatásának körülményeiről

2020.10.04.

Nem kell megijedni, kivételesen nem egy filmklasszikus remake-je születik, csak a filmklasszikus születésének története kerül nagyvászonra.

Megint csúsztatták az új James Bond-film premierjét

2020.10.03.

Valami elképesztő pechszéria ül Daniel Craig utolsó Bond-filmjén: nem volt elég, hogy a forgatáson is állandóan történt valami, ami miatt állni kellett, a film premierjét is folyton elhalasztják a producerek,  Michael G. Wilson és Barbara Broccoli, akik pénteken már negyedjére jelentették be, hogy továbbra is várnunk kell a 25. Bond-filmre.

Remake-t kap az 1990-es Boszorkányok, már meg is érkezett az első kedvcsináló

2020.10.03.

Azt most engedjük is el, hogy Hollywood nem bír leállni a remake-ek és rebootok futószalagon gyártásáról, foglalkozzunk inkább a legújabb áldozattal, ami nem más, mint az 1990-es Anjelica Huston főszereplésével készült Boszorkányok.